Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak ma már komoly kapcsolatot a nők BP-n?
Figyelt kérdés
Mind csak alkalmi kalandot keres, vagy csak barátság extrákkal szexet.
Én komoly kapcsolatra vágyok.
Miért nem akar ma már senki megállapodni?
máj. 4. 15:58
2/13 anonim 

válasza:

A mai világ már teljesen megváltozott. Egyre kevesebben állapodnak meg, az volt divattá, hogy alkalmi kapcsolatok vannak, esetleg barátság extrákkal. Tényleg egyre többek igénylik ezt a fajta dolgot, nem divat már manapság megállapodni
3/13 Barnabas333 

válasza:

Én meg pont, hogy barátság extrákkal nem találok. Minden nő Bpen csak komolyat akar. 47f
4/13 A kérdező kommentje:
#3 küldd őket hozzám, én meg majd hozzád aki csak dugna. :D
máj. 4. 16:52
5/13 anonim 

válasza:

Mindenki alkalmit?? Tőlem még egy nimfomán lány is komolyat akart
7/13 anonim 

válasza:

Azért, mert be vannak fordulva. Csak a telefont nyomkodják, meg a vezeték nélküli fülesen hallgatják a napi mantrát
9/13 anonim 

válasza:

Mindegyikkel beszéltél? :O Az jó sokáig tarthatott.
10/13 anonim 

válasza:

Hármashoz hasonlóan nekem is minden lány a "kössünk egy életre szerződést" típusú kapcsolatot erőlteti, holott én is barátság extrákkal vagy egy sima laza szexkapcsolatot szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!