Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ma már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ma már komoly kapcsolatot a nők BP-n?

Figyelt kérdés

Mind csak alkalmi kalandot keres, vagy csak barátság extrákkal szexet.

Én komoly kapcsolatra vágyok.

Miért nem akar ma már senki megállapodni?

máj. 4. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miert? Nem akarnak? Velem akarnak.
máj. 4. 16:32
 2/13 anonim ***** válasza:
A mai világ már teljesen megváltozott. Egyre kevesebben állapodnak meg, az volt divattá, hogy alkalmi kapcsolatok vannak, esetleg barátság extrákkal. Tényleg egyre többek igénylik ezt a fajta dolgot, nem divat már manapság megállapodni
máj. 4. 16:35
 3/13 Barnabas333 ***** válasza:
Én meg pont, hogy barátság extrákkal nem találok. Minden nő Bpen csak komolyat akar. 47f
máj. 4. 16:50
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 küldd őket hozzám, én meg majd hozzád aki csak dugna. :D
máj. 4. 16:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindenki alkalmit?? Tőlem még egy nimfomán lány is komolyat akart
máj. 4. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Pénz a lényeg!
máj. 4. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert be vannak fordulva. Csak a telefont nyomkodják, meg a vezeték nélküli fülesen hallgatják a napi mantrát
máj. 4. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen
máj. 4. 18:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Mindegyikkel beszéltél? :O Az jó sokáig tarthatott.
máj. 4. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Hármashoz hasonlóan nekem is minden lány a "kössünk egy életre szerződést" típusú kapcsolatot erőlteti, holott én is barátság extrákkal vagy egy sima laza szexkapcsolatot szeretnék.
máj. 4. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!