Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is érzi, hogy alig vannak olyan nők, akiket érdemes feleségül venni, mert a nők legjava már túl kiélt?
Tizenéves lányok legjava már szexelt, szerintem ez bőven elmond mindent. Amelyik meg nem, az vagy aszexuális, vagy van valamilyen nehezen elviselhető tulajdonsága, ami miatt kerülték a fiúk.
Persze, értem én, hogy vannak azok a férfiak, akik nem akarnak megnősülni, és nekik jól fog, ha egy lány tapasztalt, tehát a kérdésem kizárólag olyan férfaikhoz szól, akik meg akarnak nősülni: Ti is érzitek, hogy a lányok ehhez túl kiéltek?

Nö rósz!!
Szüz nö ijen: selejtes
Nem szüz nö ijen: gúrva
Fúj fúj nök!!
...ilyen válaszra vársz?

Nekem szerencsére már a fiatal generációkhoz semmi közöm, csak sajnálni tudom a mai fiatal srácokat emiatt.
40 éve még kicsit más csajok voltak, mint manapság.

3# jaaa, totál termeszetes volt hogy a nőnek nemhogy orgazmusa sincs,a szexet kizárólag a férfiak kedveert művelik
És ezért a mai napig az olyan nőt el kell ítélni aki ne adj isten megéli a természetes vágyait
#1 Érdekes, hogy 50 évvel ezelőttig nem volt ezek szerint az élet velejárója a "kíváncsiság", ugyanis dédnagyanyáink nem szexeltel 15 évesen.
#2 Szerintem elég egyértelmű kérdést tettem fel. Ha csak simán nem válaszoltál volna, akkor most értelmesebbnek tűnnél. :)
#3 Hát az nagyon természetellenes kor lehetett az első válaszoló válasza a alapján.

Ha szexelt, az a baj, ha aszexuális, akkor az?
Ja gondolom, a te aranyból öntött peckedre kéne várjanak…

"dédnagyanyáink nem szexeltel 15 évesen."
Áááá nem,csak 18 évesen, aztán orrba szájba szültek. Akkor nem volt ritka az 5-8 gyerek. Válni szégyen volt, azért volt annyi boldogtalan család, és parentifikált gyerek, akik ugyanolyan rossz kötődési mintát mutattak a születendő gyermekeiknek. Szerinted miért nem akarnak már szülni a nők minden áron? Ez egy ördögi kör. A pszichológusok meg szarrá keresik magukat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!