Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfi is érzi, hogy alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is érzi, hogy alig vannak olyan nők, akiket érdemes feleségül venni, mert a nők legjava már túl kiélt?

Figyelt kérdés

Tizenéves lányok legjava már szexelt, szerintem ez bőven elmond mindent. Amelyik meg nem, az vagy aszexuális, vagy van valamilyen nehezen elviselhető tulajdonsága, ami miatt kerülték a fiúk.

Persze, értem én, hogy vannak azok a férfiak, akik nem akarnak megnősülni, és nekik jól fog, ha egy lány tapasztalt, tehát a kérdésem kizárólag olyan férfaikhoz szól, akik meg akarnak nősülni: Ti is érzitek, hogy a lányok ehhez túl kiéltek?

máj. 6. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/141 anonim ***** válasza:
83%
Kiéltek? Szexuálisan? Figyelj Kérdező. A nő is ember, és van kamaszkor, fiatalkor,aminek a természetes velejárója a kíváncsiság,és hogy fedezze fel saját magát,a határait, és éljen. Ha ezalatt az idő alatt ismerkedik és próbálkozik kapcsolatokat kialakítani, attól még nem kiélt,akkor sem,ha 10 év alatt mondjuk 20 pasival volt együtt. Max csalódott lehet,ha mind rosszul végződött. A 30-as 40-es nők között vannak kiégettek (az sem kiélt), kb ez is arra fogható,hogy sokat csalódott. De te mire gondolsz ha azt írod,hogy valaki "kiélt"?
máj. 6. 11:06
 2/141 anonim ***** válasza:
85%

Nö rósz!!

Szüz nö ijen: selejtes

Nem szüz nö ijen: gúrva

Fúj fúj nök!!

...ilyen válaszra vársz?

máj. 6. 11:06
 3/141 anonim ***** válasza:
19%

Nekem szerencsére már a fiatal generációkhoz semmi közöm, csak sajnálni tudom a mai fiatal srácokat emiatt.

40 éve még kicsit más csajok voltak, mint manapság.

máj. 6. 11:07
 4/141 anonim ***** válasza:
79%

3# jaaa, totál termeszetes volt hogy a nőnek nemhogy orgazmusa sincs,a szexet kizárólag a férfiak kedveert művelik

És ezért a mai napig az olyan nőt el kell ítélni aki ne adj isten megéli a természetes vágyait

máj. 6. 11:10
 5/141 A kérdező kommentje:

#1 Érdekes, hogy 50 évvel ezelőttig nem volt ezek szerint az élet velejárója a "kíváncsiság", ugyanis dédnagyanyáink nem szexeltel 15 évesen.

#2 Szerintem elég egyértelmű kérdést tettem fel. Ha csak simán nem válaszoltál volna, akkor most értelmesebbnek tűnnél. :)

#3 Hát az nagyon természetellenes kor lehetett az első válaszoló válasza a alapján.

máj. 6. 11:11
 6/141 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk azr hogy 19-20 eves korukra kieltek lesznek..
máj. 6. 11:12
 7/141 anonim ***** válasza:
87%

Ha szexelt, az a baj, ha aszexuális, akkor az?

Ja gondolom, a te aranyból öntött peckedre kéne várjanak…

máj. 6. 11:16
 8/141 anonim ***** válasza:
94%

"dédnagyanyáink nem szexeltel 15 évesen."

Áááá nem,csak 18 évesen, aztán orrba szájba szültek. Akkor nem volt ritka az 5-8 gyerek. Válni szégyen volt, azért volt annyi boldogtalan család, és parentifikált gyerek, akik ugyanolyan rossz kötődési mintát mutattak a születendő gyermekeiknek. Szerinted miért nem akarnak már szülni a nők minden áron? Ez egy ördögi kör. A pszichológusok meg szarrá keresik magukat.

máj. 6. 11:18
 9/141 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem mit vartok a lanyoktol amúgy. Ha benne van a vágy és talál és srácot akivel megelheti akkor nyomja el? Varjon még 3evet hogy illő legyen? Varrja be a lyukat? Én komolyan nem ertem mit szeretnetek. Miért akkora probléma hogy egy lány szexelni akar ha vedekezik. Hadd szexeljen már
máj. 6. 11:19
 10/141 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Terád várnak húszon-éves korukig szűzen, feltüzelve, mert bár már 5 éve szexelne nagyon, de nem teszi, nehogy kiéltnek ítéld. Utána veled már majd orrba-szájba.
máj. 6. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!