Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is érzi, hogy alig vannak olyan nők, akiket érdemes feleségül venni, mert a nők legjava már túl kiélt?
Tizenéves lányok legjava már szexelt, szerintem ez bőven elmond mindent. Amelyik meg nem, az vagy aszexuális, vagy van valamilyen nehezen elviselhető tulajdonsága, ami miatt kerülték a fiúk.
Persze, értem én, hogy vannak azok a férfiak, akik nem akarnak megnősülni, és nekik jól fog, ha egy lány tapasztalt, tehát a kérdésem kizárólag olyan férfaikhoz szól, akik meg akarnak nősülni: Ti is érzitek, hogy a lányok ehhez túl kiéltek?

Óvszert több évszázada használ az emberiség, csak nyilván régen nem gumiból volt.
(Meg amúgy se az volt az egyetlen módszer, ami védett a nem kívánt gyerekektől....)

"az ég világon yemmit csinál i, csak ami a kis önös, önző érdekeiket szolgálja. Egy kis tanfolyam, egy kis edzés, egy kis szórakozás, egy kis utazgatás, egy kis pasizgatás hobbiból, a kaját házhoz rendelni, stb. Család? Gyerekvállalás? Megteremteni egy otthont? Ááá, az már túl melós, lemondásokkal járna, meg nem jutna idő a jól megszokott szórakozásra, pihenésre, "önfejlesztésre"."
És mégis a férfiak 70%-ának nincs gyereke 30 éves korában, nem a nőknek. Mert a férfiaknak még jobban derogál elkötelezödni, vállalni, hohy kiköt egy nő mellett, családot alapít vele. Neem, mert csak bulikázni akarnak, meg playstationozni, meg hétvégén 10ig aludni, meg lecserélni fiatalabbra az asszonyt, ha elmúlt 40, gyereket vállalni és kocsi, nagy tv meg pia helyett rákölteni a pénzt, pelenkát cserélni, éjszaka 5ször kelni, azt bezzeg nem akarnak. Még addig se jutnak, hogy megkérjék a csaj kezét, csak húzzák évekig az agyát.

Akivel érdemes lenne.
Igazából kivel lenne érdemes?

53, ez egy válasz volt a fent idézett kommentre.
Egyébként 32 éves vagyok, házas nő, ahogy itt ezen a kisgyerekes környéken mindenki. Fura, a mi férjeink találtak normális nőt, mondjuk nem is foglalkoztak vele szerintem, melyikünk szexelt 15-16 èvesen vagy nem.
Le merem fogadni, hogy te se a nornális lányokat keresed.

Ja aki nem szűz nőt akar elvenni 20+ évesen, annak a férfinak nincsenek elvárásai.
Nagy szerencse, hogy neked vannak. Egyedül is fogsz elszáradni.
#57 Hát én hálát is adok az égnek, amiért nem kötelező használt nőket feleségül vennem. Inkább maradok egyedül.
Egyébként is, többségében nők picsognak, hogy nem találnak elköteleződni hajlandó férfit. Nekik csak öngól, ha a magam fajtákat meg elküldik a búsba. :D

Téged nem küldenek el a búsba. Max ha felszólalsz, hogy a hölgy 23 évesen hogy mer már nem szűz lenni. Mondjuk akkor nem is csodálom.
Használt? Van a punában számláló, vagy mi?
Te is használt vagy vagy csak szeretnél végre az lenni?

A mi férjeinknek normális elvárásai voltak, ennyi a megoldas. Ezért van az, hogy nekik, veled ellentétben, nem kell itt sírniuk, hogy nem jut normális nő, hanem élvezik a házas, családos férfiak életét, akiket szeretettel vesz körül a neje meg a gyerekei, miközben te egyedül és magányosan fogsz elsorvadni és úgy élsz le évtizedeket, hogy a kutyát nem fogja érdekelni, mi van veled. Hát, biztos megéri, láthatóan a tiéd a jó választás 😂😂😂
Ja, és természetesen szüzen halsz meg, hiszen te sem szeretnél használt lenni, mert annál igényesebb vagy és mit is tudnál nyújtani egy nem hasznt nőnek használt férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!