Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha egy férfi megutàlta a női általános viselkedést?
Ha az látszik hogy minden nő pénzorientàlt és felszín alapján ítélkező? Minden jel azt mutatja hogy a nőknek az emberei értékek (személyiség) már nem döntő a pàrvàlasztàsukor. Azaz ellenszenvesek lettek a jó emberek szemében.
Mit tehet egy heteroszexuális férfi ha akarja a női társaságot fizikailag, de máshogy nem?

Ez nem tévképzet, #2-es barátom.
Egy pénzes 30-as pasi simán feleségül venne szegény csajt, mert nem érdekli, hogy mennyi pénze van. Más a mérce (nagyrészt a külső).
Ellenben egy 30-as nő (főleg ha pénze is van), az esetek túlnyomó többségében nem menne férjhez egy szegény csávóhoz, mert egzosztenciát vár el tőle.
Ez tény.
Ezért jó fiatalabb nőkkel ismerkedni, pl. egy 20 éves lányt még nem érdekel annyira a pénz. Ha egzisztenciát akar építeni a pasi, hagy rá időt.
De egy 30-as nő, (főleg ha szülni akar), nem fog várni arra, hogy a csávó meggazdagodjon.

Menjen prostizni, vagy menjen pszichológushoz.
Négy férfi is volt az életemben (nem csak párkapcsolat), aki vagy csak megpróbált, vagy nagyon csúnyán ki is használt, több szempontból is - a legutóbbi exemet még mindig nem hevertem ki, pedig már majdnem egy éve mentünk szét.
Egyszer megkergetett egy szatír, meg akart erőszakolni. Szerencsére megúsztam, de senkinek nem kívánom az érzést.
Sűrűn kapok "sziadugunk" - "szia, nem" - "akor dögöj meg dagadék" szintű üzeneteket, nem túl bizalomgerjesztő az sem. Oké, az előző példa sokkal komolyabb, de ez meg sokkal mindennapibb.
De.
Nem utálom a férfiakat. Édesapám (nyugodjon békében), mostohaapám, nagyapám mind fantasztikus emberek.
Rengeteg remek embert - férfit - ismerek.
Amikor egyszer estem egy hatalmasat a Balaton partján hintáról (lendület közben, pördültem is egyet), egy ott nyaraló mentős férfi rohant oda hozzám, hogy jól vagyok-e, tudok-e segíteni.
Szóval ja. Volt dolgom férfi aranyásókkal, az egyik exem konkrétan hipnotizálni akart, hogy a kvája legyek, mert nem örült annak a kevés határvonalnak, amit meghúztam, és meg is akartak erőszakolni.
De emiatt nem húzom rá a teljes férfi nemre, hogy mekkora állat az összes, mert nem azok. Semmi értelme, mert fszság.

“Mit tehet egy heteroszexuális férfi ha akarja a női társaságot fizikailag, de máshogy nem?”
Megvásárolja ezt a szolgáltatást.
Attól függetlenül ez túlzó általánosítás.

Kezdetnek lépj ki az utcára és ne csak origón olvasott cikkek alapján tájékozódj!
"Mit tehet egy heteroszexuális férfi ha akarja a női társaságot fizikailag, de máshogy nem?"
Prostituáltra gondolsz, aki a pénzedérz cserébe együtt van veled?
Nézesd meg magad egy orvossal. Eszement

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!