Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén, zavarna ismerkedésko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, zavarna ismerkedéskor, hogy a másik félnek jelenleg nincs munkája?

Figyelt kérdés
Március végén felmondtam, április vége óta nem dolgozom. Nem így terveztem, hogy munka nélkül maradok, voltam természetesen a felmondási időm alatt állásinterjúkon, az egyik helyen meg is beszéltük, hogy május 2-án menjek be aláírni a papírokat, majd 5-én kezdhetek. Április 30-án felhívtak, hogy mégsem kell menjek, mást vettek fel helyettem. Teljesen döbbenet, egész nap sírtam utána, pedig nem vagyok egy érzékeny típusú nő. Azóta is keresek állást, viszont nincs egyszerű helyzetem, van már jónéhány év tapasztalatom, diplomám, továbbképzéseken vettem részt, így nem szeretnék minimálbérért dolgozni. 30-as éveim közepén úgy érzik, hogy kockázatos vagyok, mert elmegyek szülni, pedig eszem ágában sincs. És végére a legfontosabb, van néhány hónapnyi megtakarításom, jelenleg abból élek, még ebben a helyzetben sem fogadnám el, hogy valaki anyagilag támogasson, plusz remélem mihamarabb találok megfelelő állást.

máj. 7. 10:37
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Nme csak meghirdetett helyekre jelentkezem, hanem oda is, ahol szeretnék dolgozni, szimpatikus a cég, de jelenleg nincs meghirdetett pozíciójuk, ja és szintén Budapesten, kizárólag irodai (szellemi) munkára, ami a végzettségemhez kapcsolódik.

máj. 7. 12:02
 12/38 A kérdező kommentje:
És a legfontosabbat kihagytam, tematikus Facebook-csoportokban sokszor sokkal több állashirdetés van, mint állaskeresési portálokon.
máj. 7. 12:05
 13/38 anonim ***** válasza:
39%
Barátnőm mikor ismerkedett az azóta már párjával, a srác pont munkanélküli volt, de nem zavarta egyáltalán. Sőt volt, hogy addig ő hívta meg valamire, ha találkoztak, nem csinált belőle problémát.
máj. 7. 12:41
 14/38 anonim ***** válasza:
19%
Nokent igen, zavarna. Szamomra csakis az a ferfi kompetens, aki egyreszt tisztaban van azzal, hogy a csaladfenttartas az o dolga, masreszt kepes is ra.
máj. 7. 13:45
 15/38 anonim ***** válasza:
4%
Az meg hogy en meghivjak ferfit akar egy buszjegyre is, elkepzelhetetlen. Oldja meg.
máj. 7. 13:46
 16/38 anonim ***** válasza:
86%

Tudod, hogy mi zavarna? Az, hogy úgy mondtál fel, hogy nincs b terved. Most meg hónapok óta csak reménykedsz. Egy ígéretre alapozva interjúkat, lehetőségeket mondasz le. Ez egyáltalán nem jó taktika. Pár hét, és kezdhetsz pánikolni, mert a tartalékod se tart örökké.

Ilyen helyzetben valóban a legkisebb gond, hogy van-e pasid. Főleg úgy, hogy csak a tartalékaiból élsz. Bármit is hisznek egyesek, a nőknek is pénzbe kerül egy-egy randi.

máj. 7. 13:58
 17/38 anonim ***** válasza:
74%

Miért jut eszedbe a társkeresés mikor inkább csak a minkakeres lenne a fontosabb?

Én is mint egy másik válaszoló 9,20,23 kerületben keresek munkát 2 hónapja. De alig van lehetőség. Ami még van oda magasabb iskola vagy extrém elvárásaik miatt nem jelentkezem.

Pl egy mosogató nehogy már félig szakács is legyen! Vagy egy biztonsagi őr /portás pocicional meglátom hogy követelik az angol tudást az nekem off azonnal.

máj. 7. 15:03
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

"Vagy egy biztonsagi őr /portás pocicional meglátom hogy követelik az angol tudást az nekem off azonnal."

Pedig megtanulhatnál angolul.

máj. 7. 15:08
 19/38 anonim ***** válasza:
79%

Ha odatéved egy külföldi, akkor mit mondasz? Sok esetben akkor is szükség van az elvárt készségekre, ha szerinted irreális. A munkaadó jobban tudja. A probléma inkább az, hogy fizetni csak annyit akar, mintha egy semmilyen végzettséget nem igénylő, rendkívül egyszerű munka lenne.

máj. 7. 15:13
 20/38 anonim ***** válasza:
13%

Emberek! Biztonsági őr tudjon idegen nyelvet 1500/óra pénzért?

Egy nyelv fordító, vagy akármilyen irodai munkás mennyit keres ahová eddig kellet nyelvismeret?

Szóval egy nem megbecsült portas tudja ugyan azt 300 ezerért mint a Szilvike az irodából 700 ezerért?

máj. 7. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!