Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, zavarna ismerkedéskor, hogy a másik félnek jelenleg nincs munkája?
Nme csak meghirdetett helyekre jelentkezem, hanem oda is, ahol szeretnék dolgozni, szimpatikus a cég, de jelenleg nincs meghirdetett pozíciójuk, ja és szintén Budapesten, kizárólag irodai (szellemi) munkára, ami a végzettségemhez kapcsolódik.

Tudod, hogy mi zavarna? Az, hogy úgy mondtál fel, hogy nincs b terved. Most meg hónapok óta csak reménykedsz. Egy ígéretre alapozva interjúkat, lehetőségeket mondasz le. Ez egyáltalán nem jó taktika. Pár hét, és kezdhetsz pánikolni, mert a tartalékod se tart örökké.
Ilyen helyzetben valóban a legkisebb gond, hogy van-e pasid. Főleg úgy, hogy csak a tartalékaiból élsz. Bármit is hisznek egyesek, a nőknek is pénzbe kerül egy-egy randi.

Miért jut eszedbe a társkeresés mikor inkább csak a minkakeres lenne a fontosabb?
Én is mint egy másik válaszoló 9,20,23 kerületben keresek munkát 2 hónapja. De alig van lehetőség. Ami még van oda magasabb iskola vagy extrém elvárásaik miatt nem jelentkezem.
Pl egy mosogató nehogy már félig szakács is legyen! Vagy egy biztonsagi őr /portás pocicional meglátom hogy követelik az angol tudást az nekem off azonnal.

"Vagy egy biztonsagi őr /portás pocicional meglátom hogy követelik az angol tudást az nekem off azonnal."
Pedig megtanulhatnál angolul.

Ha odatéved egy külföldi, akkor mit mondasz? Sok esetben akkor is szükség van az elvárt készségekre, ha szerinted irreális. A munkaadó jobban tudja. A probléma inkább az, hogy fizetni csak annyit akar, mintha egy semmilyen végzettséget nem igénylő, rendkívül egyszerű munka lenne.

Emberek! Biztonsági őr tudjon idegen nyelvet 1500/óra pénzért?
Egy nyelv fordító, vagy akármilyen irodai munkás mennyit keres ahová eddig kellet nyelvismeret?
Szóval egy nem megbecsült portas tudja ugyan azt 300 ezerért mint a Szilvike az irodából 700 ezerért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!