Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem érzem magam jól a házasságban.
Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok feleségem 37. Két szép gyermekünk van, vállalkzó vagyok jól állunk anyagilag, szép házunk van, de én mégsem érzem jól magam. Az elmúlt 1-2 évben a feleségem személyisége nagyon megváltozott nehéz leírni hogy milyen lett de egy szóval gyerekes. Nem tudok mit tenni de ezt én nem birom.máj. 7. 22:22
11/25 anonim 

válasza:

Na ezert nem hazasodok. A ferfi nem arra termett h domesztikaljak.
12/25 anonim 

válasza:

Kérdező ez így elég ködös. Mondanál példát, hogy mit csinált és helyette szerinted mit kellett volna?
13/25 anonim 

válasza:

Menj el kérdező pszichológushoz. Sajnos a bezártság-érzésed nem fog magàtól javulni.
14/25 anonim 

válasza:

Esetleg párterápiát érdemes megpróbálni. Olcsóbb, mint a válás meg nulláról újra kezdeni, miközben a gyerekeid is megutálnak.
Te nem érted, hogy miért változott meg, de igazából azt se tudod megfogalmazni, hogy mi a gond vele. Ezen egy szakember pompásan az tud titeket segíteni. Ha nem, akkor pedig abban segít, hogy úgy tudjatok válni, hogy szülőként továbbra is együtt tudjatok működni.
15/25 anonim 

válasza:

Megint a szokásos. Feleség, gyerek, mókuskerék, kiégés. Gondolkozni kellett volna, de az persze nem megy.
N
16/25 anonim 

válasza:

Mi miatt gondolod gyerekeknek? Megbeszélted vele? Milyen volt korábban? Kiveszed a részed a gyereknevelésben?
18/25 anonim 

válasza:

Kifejtenéd? Mert ez így egy nagy nulla. Próbáltál már vele erről beszélni? 🤨
19/25 A kérdező kommentje:
A gondolkodásmód, a viselkedés ezek nagyon gyerekesek. Logikátlanul gondolkodik. És ez azért érdekes nekem mert ő nem ilyen volt.
máj. 8. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!