Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék célzottan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék célzottan olyan nővel ismerkedni, aki szintén gyűlöli a semmirekellő családját?

Figyelt kérdés

Régóta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, voltam pszichiátrián is párszor, ezirányú könyveket is olvastam és megalapozottan jutottam erre a következtetésre.

Nyilván nem ezen egyetlen szempont szerint szeretnék, hogy "Szia, XY vagyok, ugye te is utálod a családodat?" választani, de alapvetően pendülhetünk bármennyire egy húron az adott nővel, ha neki egészséges, normális családi háttere van, akkor olyannyira ég és föld a közöttünk lévő űr, mintha földönkívüli lenne.

máj. 7. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Sztm még kezeltesd magad...
máj. 8. 06:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Aham...

Azzal mi a gond, ha a párod teljesen más háttérrel rendelkezik, és rajta keresztül olyan életet meg helyzeteket ismersz meg, ami eddig számodra ismeretlen volt? Az is lehet, hogy egy nyitott, befogadó, jófej családot is kapsz vele, akikkel együtt te is átélheted, hogy milyen egy összetartó, gondoskodó, védelmező, tanító szülő.

Nekem anyám ilyen, szerencsére. A páromat egyből "örökbe fogadta", ugyanúgy tyúkanyózik vele is, mint velem és a tesóimmal.

máj. 8. 06:57
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Kezdd ezzel az ismekedést, úgyis menekülni fog.
máj. 8. 08:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Milyen voltál régen a "fejlesztések" előtt? Akkor még normális kapcsolatod volt a családdal?
máj. 8. 09:03
 15/19 anonim ***** válasza:

12# szerencsés vagy, de nem mindenki áll így ehhez.

Engem pl gyűlöl anyám és ahol tud, árt nekem.

Természetesen senki nem tudja elképzelni hogy létezik ilyen anya, szerintük én hazudok.

Teljesen megértem a kérdezőt, ezt csak az értheti aki ilyet átél. Aki szerető családban nő fel, számára ez elképzelhetetlen.

máj. 8. 10:06
 16/19 A kérdező kommentje:

10-es, nekem az egész jövőmet megpecsételték.

12-es, tényleg igaza van a 15-ösnek, nem érted. Lehetnek bármennyire kedvesek és empatikusak, nincs vérségi kötelék, emiatt addig van meg ez a viszony, amíg az adott lánnyal működik a párkapcsolat, ráadásul ez a "összetartó, gondoskodó, védelmező, tanító" attitűd olyan mértékben uralja az adott lány személyiségét, hogy törvényszerűen zátonyra futtatja a kapcsolatot.

Hiszen az ő családja nem az én családom és nem is lehet az.

máj. 8. 10:39
 17/19 anonim ***** válasza:

12# aranyos családod lehet, de nekem más elképzelésem van a családról.

Én a "hagyjuk békén a gyereket" típusú családban hiszek, felnőtt "gyerekekről" nem kell gondoskodni, nem kell védeni(ezt nem is értem, megoldják helyetted a problémáidat?), főleg nem tanítani nem kell.

Bizalmat kell adni a gyereknek, hogy a szüleik nélkül is képes megvédeni magát, döntéseket hozni önállóan, és annak következményeit viselni. Kiröptetni kell a gyereket, nem tyúkanyóként rátelepedni és beltenyészetet létrehozni.

Tudom hogy ez most neked keményen hangzik, azért, mert nem tudsz róla hogy nem feltétlenül jó az amit a szüleid csinálnak veletek, és mert nem tudod hogy másként jobb is lehet, természetesen ez a jövődet szolgálná, a tyúkanyósdi viszont pillanatnyilag roppant kényelmes szülőnek is gyereknek is, de nem biztos hogy előbbre visz.

máj. 8. 11:55
 18/19 A kérdező kommentje:

"Én a "hagyjuk békén a gyereket" típusú családban hiszek, felnőtt "gyerekekről" nem kell gondoskodni, nem kell védeni(ezt nem is értem, megoldják helyetted a problémáidat?), főleg nem tanítani nem kell."

Az ilyeneknek kutya kell, az magától kimúlik 18 év után és meg van oldva a "probléma".

"Bizalmat kell adni a gyereknek, hogy a szüleik nélkül is képes megvédeni magát, döntéseket hozni önállóan, és annak következményeit viselni."

Egy "ideális" falanszter jellegű világban ez működhetne, de mivel a szülők többsége már csak genetikai, evolúciós alapon is úgy gondolkodik, hogy a sajátjait előbbrevalónak tekinti az idegeneknél, de még a ballibsiknél is valami torz módon ugyanez megjelenik, csak ott a "saját" - legtöbbször biológiai, vér szerinti saját híján - valami egyéni preferenciás csoportban nyilvánul meg, legyen az négerek, ukránok, migránsok, sokgyerekesek, (rokkant)nyugdíjasok, LMBTQ-k, esetleg az állatvédelemért vagy vegánságért "él", de valamiben megnyilvánul, valamiben utat tör magának az ösztön.

Szóval akár hiszel a dinasztiában, akár nem, akár tagadod, akár nem, attól még működik és amíg modern pénzrendszer és felhalmozható vagyon létezik, addig egyre hangsúlyosabban teszi mindezt.

Hiszen a genetikai jellegek (IQ tartomány, magasság, külső) és a neveltetés (a legjobb vadász a legjobb tudása szerint igyekezett kitaníttatni a sajátját, akiből ha nem is lett legjobb vadász, ezáltal sokakkal szemben előnybe került) régen is öröklődtek, de olyankor 1-1 egyed életciklusa lecsengett és jobban volt esélye másoknak is.

Utána jött az arisztokrata belterjesség, amit megoldott Darwin, azóta pedig a határ a csillagos ég, vagy a Mars.

És ez kicsiben ugyanúgy érvényesül, "csak" egy lakás a segge alá, "csak" diploma, jogsi, kocsi a segge alá és így tovább. "Csak" megfelelő kapcsolati háló a segge alá...

Aztán ezek, akárcsak a kamatos kamat elég magas kezdeti összeg esetén, ugyanúgy beérik a saját gyümölcsüket az évek, évtizedek alatt.

máj. 8. 12:17
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
És az mire lenne jó neked? Segítenétek egymásnak gyűlölködni?
máj. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!