Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy megszakítottad az ismerkedést mert nem tartottad magad elég jónak a másikhoz?

Igen.
Van egy olyan srác aki az egyetemet is nyomja ohd t ír mellette grafikus, igényes is jofej rendes is szinte tökéletes.
Es komoly.
En meg cigizek, randin szeretnék inni is, es amig ő teát vizet vagy narancslevet iszik és a borokról tart előadást, engem max annyi érdekel van e rózsaszín szívószál a piámhoz. Es könnyebben venném azt észre aki másik asztalnál ül állandoan néz és szinte teljesen rám van állva, és már rég meg is csókolna ha tehetné.
Szinte elképzelem ahogy az intellektuell meg trógernő találkozik és valahogy soha nem akarok vele randizni.
(Holott hülye en se vagyok diplomával dolgozom épitem a karriert is, (szerencsétlenul meg melohelyi mobbing paraszt főnök mellett) DE magánéletben valahogy pont nem erre vágyom hogy ügyes okos értelmes legyek hanem lazítanék szeretnék boldog lenni kikapcsolni szórakozni megélni egy érintést ölelést es baromira nem az érdekel el van e mosogatva. Ellenben a srác meg irtó értelmes komoly célokkal tervekkel, nem iszik nem cigizik nyilván rend van nála sehol egy porszem se, amikor gépezik akkor pénzt keres nem barmul, meg stb.
Ez mellett über helyes en meg átlagnő.
Amugy nem zavarna az sem ha használna de komolyan még csam randin SE tidnám magam vele jól se érzni így. Randira nekem kell a kémia flört, örkörködés vonzalom, sorstársiasság, hogy a másiknak ugyanolyan (nehéz)mint nekem, és pont nem egy übertökéletes értelmes komoly intelligens srácot hallgatni a kiselőadásaival.
Így llyat is mondtam már neki hogy en meg lehet kimegyek kulfokdre is takaritani is(egyszeruen en azt se tudom hova kapjak alberletet nyögök mknden sz.r), erre azt mondta hogy ilyenekre ő is nyitott velem is lehet megpróbálná ő is.
Mindent ugy alakit mond hogy velem mellettem találkozzunk már higyjem el hogy tud lazítani is meg stn.
Mikozben messzirol virít hogy csak csalodna bennem.
Meglátná hogy reggel teloval cigi kaveval kezdem a napot, lesz.rom a mosatlant, nem főzök, nem is tudok, utálom a főnököm, a munkahelyem, alberletbol mar 3 szor akartak kidobni nem fizetés miatt meg ezt az egész szerencsétlen "ámokfutásom" hát menekülne tőlem.
De nem fogja fel hogy nem passzolunk.
Lassan fél éve beszelgetunk milliót(amugy jókat lehet vele beszélgetni)édi cukker rendes normális, vár rám kitart(mellette azért lehet másokat is d.g de dobja is..), és mjndig nyitotr rám hiába magyarázom hogy nem illünk össze higyje már el.
Mostanában már nem is írkálok elkopik az egész.

Folyt. Komolyan az a kép tart vissza hogy randin beülünk valahova nekem kéne vmi bor zene meg flört kémia, ő meg leülne velem szemben ásványvízzel, zavarná a zaj, értelmes small talkot nyit és tart is estig is, intellektuell poénokon viccelődnénk, az első erintése hogy véletlen hozzá érne a kezemhez meg ez a szint, hát..én ezért mégcsak neki se állok készülni se egy ilyen randira.
Mindent át lehet vele beszélni es már csak a beszélgetesbol is levágós hogy ég és föld vagyunk.
Es mivel a randi is eleve sz.r lenne nekem egy ásványvizes komoly okos értelmessel megvitatva akár még a poltikát is meg minden száraz témát, igy az ágyig el se jutnánk igy.

Kerdes volt volt e már hogy megszakitottad a kapcsolatot mert nem vagy elég jo a masiknak.
Leirom hogy igen erre lepontoznak.
A nwmcigisek amugyis utálják a cigiseket ez az egyik masik meg hogy hajlamos neten mindenki illuziokat kreálni is barkiről(mégcsak jónő se vagyok). Olyan aki illuziokat kerget nekem nem kell.
Probaltam már, azt hittem szerelem hogy egy "istennőnek tart", aztan kesobb kiabrandulnak, lelépnek ugyis a valoságtol.
En már nem futok ilyen köröket.

8/
Ilyenkor mit mondasz? Vagy eltűnsz szó nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!