Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfi azt mondja hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi azt mondja hogy ő először baràtkozni szokott a nőkkel, azt hogy kell érteni?🔴

Figyelt kérdés
máj. 17. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy demoszexuális, vagy előadja milyen jó haver közben meg barátság extrákkal kapcsolatot akar ami valójában szexkapcsolat.
máj. 17. 20:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Öreg vagyok màr. Mi az a demoszexuàlis?
máj. 17. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rafinált
máj. 17. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Gondolom elírás. Demi akart lenni. Azt jelenti hogy fele mennyiség.

Amúgy a férfi csak nem ajtóltól ront a házba. Ennyit tesz.

máj. 17. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereti ha a nő akarja hordani a gatyát, meg felszedni őt.

Hanem ő akar haladni a saját tempojában mert lehet mégcsak alakul a vonzalma is mert az alapbol nincs.

Pl van egy nő aki nyitna felé de neki nem tetyzik de ha megismeri lehet tetszene még nem tudja, a kapcsolatok elején nem szerencsés letamadni pasikat meg erőszakoskodni sem azzal hogy de komolyat akarsz vagy szexet? Honnan az istenbol tudja ha nem is ismer vagy nem is élt még veled meg ezek?

máj. 17. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"A demisexualitás kifejezés olyan egyének leírására szolgál, akik nem tapasztalnak elsődleges szexuális vonzalmat – a vonzalom egy olyan típusa, amely olyan azonnal megfigyelhető tulajdonságokon alapul, mint a megjelenés vagy a szag, és közvetlenül az első találkozás után tapasztalható."

- Google.

Tehát előbb meg akarnak ismerni és ha tetszik nekik a személyiséged, vagy oda vannak érted akkor alakul ki a vonzalom, később szerelem.

máj. 17. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet letámadta a nő neki vmi túl sok, es behúzta a kéziféket lassit a tempon el van bizonytalanodva.

Egy nőnek vonzania kell, csabitani tudni, es nem falhoz állitani pasikat, hogy márpedig döntsél.

Vagy persze meglehet hogy házas foglalt vagy van masik 5 partnere es nincs rászorulva épp az adott legujabbra se. Igy lassít nem elutasít. Mert talonba lehet még jól jönne.

máj. 17. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Épp ilyen "kapcsolatban" vagyok...még..ki tudja meddig! Nekem ez nőként nem megbízható pasit jelent, szóval ha párkapcsolatot keresel akkor ezt a típust felejtsd el!
máj. 17. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Hú nekem ilyen pasi kell! Én nőként vagyok így. Hónapokig barátkozom csak utána tudom eldönteni hogy járnék-e vele.
máj. 18. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
9es, és ha a pasi utána sem akar komolyat..te meg igen? Akkor vége?
máj. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!