Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem érdeklem a lányokat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdeklem a lányokat, hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm és úgy látom hogy nem keltem fel a lányok figyelmét. Igazából csak egy lány kéne akit érdekel de nem jön össze. Nem járok társaságba mert nincs kivel így meg nehéz. Még sok olyan fiúnak is nehéz aki amúgy nyitott természetű és jár társaságba.

Sokan már az eljegyzésnél tartanak nekem meg még kapcsolatom sem volt. Meg ha így haladok sosem lesz senkim és rossz érzés hogy nekem így nem lesz feleségem, gyerekem.

máj. 20. 21:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
Interneten probalj ismerkedni ha nem tudsz eloben. Meg ne e kore epitsd az eleted mert csak magaddal baszol ki ha nem jon ossze.
máj. 20. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Hazudsz magadnak. Azért nem jársz társaságba mert lusta vagy, nehogy már másokra kend hogy más nélkül nem tudsz menni. Hát persze hogyha otthon döglesz a számítógép előtt minden szabadidődben akkor abból csak elbutulás van.
máj. 20. 22:08
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Fel kell készülnöd hogy társaságba menj és dugd a nőket. Aki nem érzi az erőt, annak nagyobb önbizalomra van szüksége hogy odamenjen
máj. 20. 22:40
 4/17 anonim ***** válasza:
18%
Egyszerűen fel kell tolni a gatyádat meg lefürödni és elmenni dolgozni aztán a szórakozóhelyre
máj. 20. 22:42
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Kopogj be a szomszéd lányhoz hogy magányos vagy nézzétek a tévét
máj. 20. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Takarodj már innen te nyomorult, túl sokat jár a pofád.
máj. 20. 23:16
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
pszichopatán persze hogy elijeszted őket
máj. 20. 23:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Gyere trksore
máj. 21. 06:07
 9/17 anonim ***** válasza:
63%

Ha csak egy lány van aki érdekel, próbálkozz be nála valahogy. Hátha vevő lesz rá (amúgy nem, de most mindegy). Ha megpróbáltad, visszautasított, jó eséllyel meg is alázott, akkor legalább elmondhatod magadnak, hogy te megpróbáltad. Dolgozd fel az egészet, lépj tovább, majd csináld újra ugyanezt. Addig csináld és tűrd a folytonos visszautasítást, kiröhögést, megalázást, amíg végül megunod és már nem fog hiányozni az egész. Ez lehet egy alkalom után is, de lehet 100 kell hozzá.

És ahogy itt gyakorin is írni szokták add egyre lejebb a mércét, a végén már 60 éves, extrém dagadt, fogatlan, 10 gyerekes cigánynőkhöz menj oda, mert nyilván 20-on/30 évesen biztosan ez a szint való neked. Legalábbis a gyakoris megmondóemberek szerint.

máj. 21. 06:16
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

Ha otthon ülsz állandóan és azt várod, hogy bekopogjon hozzád egy lány, akkor csalódni fogsz. Ha társaságba nem akarsz eljárni, legalább sétálj, hogy emberekkel találkozz! Amíg szingli voltam, addig egyedül mentem mindenhová. Nem kellett senkinek kísérgetnie. Sporteseményekre jártam (közös hobbifutás, bicajozás, szervezett túrák), voltam pár napos tanfolyamokon, innen van egy csomó ismerősöm. Bár nem kifejezetten ismerkedni jártam ilyen helyekre. Kizárt, hogy ne találnál te is valami programot, ami érdekel. Ha mégsem, akkor marad az online társkereső.

Vagy sajnáld magad tovább.

máj. 21. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!