Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha fiatalabbnak nézek ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatalabbnak nézek ki, milyen esélyeim, lehetőségeim vannak megfelelő partnert találni?

Figyelt kérdés

Először is privátot nem kérek, nem fogok rá válaszolni, még nem keresek társat!

35N vagyok, de mindig is 5-10 évvel fiatalabbnak néztek a külsőm alapján. Van olyan ismerősöm, aki úgy fogalmazott, ha egy csapat iskolás közé keverednék, nem tűnnék ki nagyon közülük (ekkor nem volt rajtam semmi smink és nagyon sportos cuccban voltam, tehát az utcai öltözék, divat itt irreleváns volt). Magasságom átlagos, súlyra is annak mondanám magam, max 1-3 kiló felesleg van rajtam, de nem vagyok túlsportolva. Arcomon valóban alig vannak ráncok, ősz hajszálam is kb 3 van jelenleg. Nem tudom mi befolyásolja amúgy, hogy fiatalabbank nézek ki, tegnap pl Z generációsnak tippeltek.

Viszont fejben egykorúnak vagy idősebbnek is gondolnám magam, utóbbi időben pl sokat foglalkoztam önismerettel, volt is min dolgozni, bár szerencsére nem nagy traumák. Lassan eljutok oda, hogy jó lenne egy igazi társ magam mellé,aki hasonlóan jó önismerettel, gondolatvilággal rendelkezik. De itt jön képbe a "problémám" (amit még nem tudok, hogy valóban az-e?), hogy aki számomra ideális lenne életkorban - 35-40 közötti férfiak, azok feltételezem észre se fognak venni, hisz túl fiatalnak gondolnak maguk mellé. Aki mégis amiatt hajtana rám, mert majd egy jó friss husi jól mutatna maga mellé, az egyrészt nálam nem játszik a hozzállása miatt, másrészt valójában nem olyan "friss husi" lennék mint gondolják. Illetve tartok tőle, hogy emiatt nagyon kiábrándító is lesz, ha mondjuk megtudják a valós életkorom, "öregnek" fognak gondolni, beindul a "biztos azonnal gyereket akar" és hasonló lemez. Persze ez utóbbi nekem megint jó szűrő, mert nem ilyen férfira van szükségem. De nagyon elgondolkodtam, hogy vajon van-e ennyi idősen, ilyen kinézettel esélyem normális, érett gondolkodású felnőtt férfit találnom?

Köszönöm, ha ideáig elolvastad és értelmesen válaszolsz! Nyitott vagyok minden építő jellegű kritikára és gondolatra is.

máj. 21. 09:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Mivel jol nezel ki valszeg sok 35-40es ferfi rad fog nyomulni, de egy alfa tuti nem fog felesegul venni a korod miatt.
máj. 21. 09:47
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Van esélyed persze
máj. 21. 09:49
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Én ilyen esetekre ajánlanám az online társkeresést. Ott le tudod írni, hány éves vagy. Így abba nem fogsz beleesni, hogy vki csak azért nem vesz téged opciószámba se, mert azt hiszi, 20 évvel fiatalabb vagy nála és ez neki furcsa lenne.
máj. 21. 09:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet ilyen szempontból az online felület, de pár éve, a legutóbbi kapcsolatom előtt voltam fenn ilyen oldalakon, rendesen kiégtem benne. Vagy fél - 1 évig észre se vettem férfiakat emiatt, emiatt tartok újra ilyen felületre keveredni. Utána nem is onnan lett párom, hanem személyes ismertségből, de az ilyen 0.1% esély volt szerintem, nem jellemző így találkozni, ismerkedni. Persze tudom, ne a kifogásokat keressem, ha szeretnék társat, próbálkozni kell, másképp nem megy. Csak nem szeretnék belefásulni újra, de haladva az időben egyre nagyobb gondnak érzem, hogy eltér a kinézetem a valós koromtól.
máj. 21. 10:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Online kereso az tevedes, masodlagos piac, felejtsd el.
máj. 21. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Online társkeresőről annyi a véleményem, hogy ha lehetőség és mód van rá, kerüled el. Csak kiégsz és ferde képet kapsz a férfiakról, az ismerkedésről.

Egyébként kicsit érthetetlen számomra a kérdés, az a korosztály akit te keresel nem a kort nézi, hanem a külsőt. Ha 40 lennél és úgy nézel ki 30nak akkor is körbe udvarolnak.

máj. 21. 11:02
 7/16 A kérdező kommentje:

6,nem célom az online tarskereso elsőre, egy kiégésem már volt, max végső esetben.

Pont az a gondom, hogy csak a külsőt nézik. Én nem ilyen felszínes társra vágyom, ne annyi legyen az értékem a másik számára, hogy jól mutassak mellette. De aki a valódi kapcsolódást keresné, az pedig lehet pont a külsőm miatt riad vissza, hisz nem akar nyomulni egy nála 15-20 évvel fiatalabbnak tűnő lányra, jogosan. Csak én amúgy nem lennék annyival fiatalabb, de mégse irhatom ki a homlokomra nagy táblával.

máj. 21. 11:11
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem bántásból, de sohasem értettem, miért pörögnek anyit a koron a nők. 25-30 fölött vagy felnőttesen viselkedik valaki, vagy megmarad felelőtlen gyereknek.

Nekem is mondta az utolsó randipartnerem, hogy 3 évvel idősebb nálam, és ez zavarja. Magamban meg: ÉS?

Szóval van esélyed találni valakit. 39/F

máj. 21. 11:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Az nem zavarna, ha papíron fiatalabb, nekem is első sorban a szellemi érettség fontos. Azért lőttem be ezt a 35-40-et,mert kiindulási alapnak a saját korosztályomat gondolnám, akik talán hasonló helyen vannak az élet nevű társasjátékban, nagyjából ugyanazokat a mérföldköveket, tapasztalatokat szedtük össze. Akár munka, akár családi ügyek terén. Persze kivétel mindig akad, de csak azért mert kívül esik valaki ezen a határon, nem fogom visszautasítani, volt fiatalabb partnerem már.

Azért rugózok rajta, mert a kívülről látható első benyomás merőben eltérhet esetemben attól, ami a valóság, tehát nem azok akarnak majd kapcsolódni, akire igazán szükségem lenne, mert a külsőm nagyon mást mutat. Tehát ha folyamatosan 30 körüli pasikba botlok majd, mert azt hiszik 25 vagyok és van idő még szórakozni, nem komolyan venni egy kapcsolatot, az úgy érzem eléggé megnehezíti a helyzetem. Aki meg 40 oda se fog jönni, hisz mit akarna egy 25 éves kislánytól. Remélem érthető.

De lehet csak én gondolom túl,ha már mindent helyretettem magamban és nyitott leszek valóban új kapcsolatra, ez lehet már nem is fog aggasztani :)

máj. 21. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
Csillagom a fiatalabb pipihusit majd' minden pasi kedveli. Szóval nem igazán lesz a pasik többségénél gond, ha fiatalabbnak nézel ki a korodnál.
máj. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!