Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi találhat még párt?
12 évig voltam házas, most zajlik a válás (amíg nem zárult le nem akarok ismerkedni). Elötte egy 3 éves kapcsolatom volt, meg néhány futó. A kapcsolat már covid alatt megromlott sajnos, nem bírta elviselni az összezártságot. Neki kellett, hogy másokkal legyünk, hogy kaland legyen. A bajban már nem volt társ. Utána még próbálkoztunk de nem lett jobb, ő most élni akar elmondása szerint. Szex 2 éve nem volt kb.
176 cm vagyok, sportos, 73 kg. Vállalkozó vagyok, de nem milliárdos vagy ilyesmi. Sport által rengeteg nálam fiatalabb, jóképűbb férfit ismerek, akik panaszkodnak, hogy nem lehet párt találni. Szöget ütött a fejembe, hogyha itt ez a sok nálam sokkal jobb külsejű, huszonéves, aki nem tud csajozni, akkor nekem hogy sikerülhetne? Én 30-40 év kor között keresnék egyébként. A feleségem szerint a kutyának se fogok kelleni, elfelejthetem a dolgot. Azt mondja gondolkodjam el hány nő akart elcsábítani a kapcsolatunk alatt és megkaptam a választ az esélyeimre. Mert egy jó pasit vinnének akkor is ha házas. És tényleg nem tudok olyat felidézni, hogy tetszettem volna valakinek.
Szerintetek gondolkodjak ilyesmiben egyáltalán vagy kezdjem elengedni a témát? El tudom fogadni, ha tényleg senkinek se kellek, van ilyen, meg sose voltam a nők nagy kedvence, így nem érne annyira váratlanul a dolog. Van akinek ennyi idősen egy válás után sikerült?

Munkatársam kétszer is vált, most nemrég, 48 évesen alapított újra családot.
Apósom 55 évesen még gyereket csinált.
Sosincs késő a pártalálásra.

Persze, hogy lesz még párod. Igaz nem egyszerű. Járj el társaságba, túrázni..stb..
45 évesen találkoztam a 63 éves párommal és azóta is együtt..

Nekem is 12 évig tartott a leghosszabb komoly kapcsolatom és én is 37 évesen találtam rá a páromra, ő is ugyanennyi volt, mikor megismerkedtünk. Immáron kilencedik éve együtt vagyunk és még senkivel nem passzoltam ennyire, mint vele.
Semmiről nem vagy lemaradva!

A legtöbb panaszkodó pasi nem azért nem talál magának nőt, mert az összes nő hisztis hipergám k...a, bőven nem. Az esetek többségében a szociális készségeik gyengék, ijesztő módon ismerkednek vagy tulajdonképpen sehogy (nagyon max húzogatnak Tinderen jobbra-balra aztán copy paste-tel mizuznak) vagy egyszerűen nagyon kényesen válogatnak.
Bőven van ismerősöm, aki nemhogy 37, hanem 40, 50+-osan talált magának új párt... jó, az előny, ha vkinek rendezett az egzisztenciája, nem válogat nagyon (saját szintjét elfogadja, sokkal fiatalabbat nem keres), és nem vmi zsákfaluban lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!