Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri változtatni magadon...

Megéri változtatni magadon akaratod ellenére, egy jobb élet reményében?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lényeg hogy 31 éves vagyok és szűz. Ennek oka hogy nem nézek ki jól. De már nagyon szeretnék egy barátnőt.

Megoldás lehet a következő?

- Őrültem szőrös a testem, biztos nem tetszene a nőknek -> lézeres szőrtelenítés több alkalommal ~ 1 - 2 mil

- Állkapocs környéki "feltöltés"/műtét, a férfiasabb arcért ~ 500k - 1 mil

- Hajbeültetés, sajnos kopaszodom ~ 1 - 1.5 mil

- Testedzés - havi ~ 100k (nem merek normál edzőterembe járni, valami barátibbat kell keresnem ezért drága / személyi edzővel)

- Tetoválás (Nem szeretném, de állítólag tetszik a lányoknak általánosságban) ~ 100k - 500k

- Sajnos 170 cm vagyok, így semmibe sem néznek általában, erre még nem találtam megoldást ~ ??

- Fogfehérítés ~ 100k

Képes lennél azonosulni önmagaddal, annak ellenére hogy egyébként most is jól érzed magad a a bőrödben?

Hitelt vennék fel a fenti összegek miatt, szerintetek megérheti?

Ez lenne a "végső" megoldásom, ha így sem jön be, hát nem tudom...

Köszönöm!

2025. máj. 23. 15:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Ezek közül elég, ha sportolsz és normálisan öltözködsz, plusz normális frizura, borotválkozás, kellemes parfüm. A többire semmi szükség. Légy kedves, kezdeményező, figyelmes.
2025. máj. 23. 15:24
 2/26 anonim ***** válasza:
13%
Semmi más nem kell...csak legyél egy 185+ magas, kigyúrt, gazdag adonisz és annyi nőd lesz, mint a szemét. De, ha egyik sem igaz rád, akkor inkább keresd másban a boldogságot.
2025. máj. 23. 16:03
 3/26 anonim ***** válasza:
44%
A 2-es válaszoló topmodell nőket hajszol, akik tényleg ilyen magasra teszik a mércét. Viszont ha saját szinteden keresel, akkor lehet sikered.
2025. máj. 23. 16:06
 4/26 anonim ***** válasza:
81%

A kérdés eleve oximoron.

El kéne dönteni, hogy akkor most szeretnél-e változást, vagy sem. A változás nem az lesz, hogy hoppá van nőd, ahnem az, hogy gyakorlatilag az egész testedet újracisnálod.

Egyébként érdekes, hogy pár ponton férfiasabb akarsz lenni, de első dolgod a lézeres szőrtelenítés:D Vegyél egy trimmert és legyél férfiasan szőrös. A szkaáll reneszánszát éli. A szkaáll csupasz lábbal, mellkassa, hónaljal meg nagoyn csicskán néz ki:D

Szétvarratnád magad csak azért, mert másoknak áááálllííítólag tetszik. Hát te jó beteg vagy:D

Van egy ajánlatom inkább:

Pszichológus - havi 60-80k

Napi 25 fekvőtámasz - 0k

Trimmer - kb 15-20k

A fogfehérítést felejtsd el, egyszerűen csak járj félévente fogorvoshoz és annyi. Ha nem dohányzol, akkor nincs szükséged fogfehérítésre. Ha meg dohányzol, akkor szokj le róla.

2025. máj. 23. 16:34
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

Te beteg vagy... Ezekre nincs szükség csak batorsagra és valahogy ismerkedni kell...

Amúgy meg ha férfi vagy minek szőrteleníted magad?

2025. máj. 23. 16:36
 6/26 anonim ***** válasza:
64%

4es vagyok

Ja, ezt elfelejtettem

Mindezt hitelből? Ami természeténél fogva nyilván személyi hitel, azaz mmmmmmmmocskosuldrága:D Amit leírtál az összesen kb 2,5 milla. Na, egy ekkora hitel után durván 5-7 millát kéne visszafizetned:D

A kérdés gyakorlatilag röviden ennyi: Tönkretegyem-e magamat testileg-lelkileg-anyagilag, hogy akkor hátha valaki megszán?

Pszichológus. Tudom, hgoy nem tetszik, mert jóval nehezebb, mint kés alá feküdni, de amíg nem vagy hajlandó érdemben változtatni, nem is lesz változás.

2025. máj. 23. 16:37
 7/26 anonim ***** válasza:
80%

Akkor tisztázzuk már le ezt a 21. századi tébolyt! Egy ember akkor lesz önazonos, ha kívül és belül ugyanazt sugározza kifelé, azaz a gondolatai, a cselekedetei, szóval az élete szinkronban van. Ami kint az bent, már az ősi mondás is leírta. Hiába gyúrod ki magad, lehetsz te modell külsejű is, ha belül szorong, önbizalomhiányos vagy, önértékelési zavarokkal küzdesz.

Alap ápoltság, tiszta ruhák, jó kommunikáció. Ott bukja el a legtöbb ember, hogy ezerrel hajt a külsőségekre, de belül meg sehol nem tartanak.

A felszínes fellángolások, hogy na most majd full pozitív leszek, na majd most megcsinálom a külsőm azért nem vezetnek sehova, mert lélekben ugyanaz az ember maradtál. Használd a csendet! Hallgasd már meg egyszer önmagad, a netet dobd el fél napra. Egyébként meg a létező legmérgezőbb dolog a lélek számára, az pont az internet. Extra érzékeny fegyver, nagyon tudatosan kellene használni, de sajnos a mai személyes problémák fő oka a soc. media, a korlátlan cenzúrázatlan agyhalál.

2025. máj. 23. 16:39
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
Volt már ilyen. Nem biztos, de talán japán csilliárdos feleségül vett egy bombázót. Irdatlan ronda lányuk lett. A nő akkor vallotta be, mi mindent műttetett meg magán. Arra már lejár a hiteled, tudod fizetni a gyerekét is?
2025. máj. 23. 16:44
 9/26 anonim ***** válasza:
74%
Basszus. Én mozgássérült vagyok, napi fájdalmakkal, de ez a kérdés felnyitotta a szememet nálam is van sokkal szarabb helyzetben lévő ember és életképtelen. Szóval egy nőnek nem a kinézet és a penz kell, hanem hogy szeresse védje valaki. Köszönöm, hogy kiirtad a kérdést, mert elgondolkodtam ugyan szar betegeden, de van barátnőm stb.
2025. máj. 23. 16:56
 10/26 anonim ***** válasza:
77%

Addig nem lesz kapcsolatod amig csak magadon jár az eszed. Az egesz kerdes is tele van én én én nel.

Egy kapcsolat lényege meg pont az hogy a másik érdekel. Őt hogy ismerheted meg hogyan kerulhetnél közelebb hozzá miket szeret hogyan csábithatnád el meg szoval arrol hogy ő ő ő.

Szoval alapjaiban se jo az egesz gondolkodasod se.

2025. máj. 23. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nek tek hogy esne, ha az exetek csak a szakítás után változtatna az életén jobb irányba?

Tehát ha sok vitátok volt azzal kapcsolatban, hogy hogy éli az életét, de ő mindig azt mondta, hogy neki ez így jó, majd ti szakítottatok ezek miatt (is) és mondaná, hogy azóta ezt meg azt megcsinálta. Én esetem: 21 évesen eléggé anyuci pici fia, anyuci mindent...

Gyakran vitát generálok és megsértődöm feleslegesen. Hogyan tudnék ezen változtatni és megérteni hogy ilyenkor jobb ha hallgatok?

az a helyzet, hogy a mostani párom mellett nagyon sértődékeny lettem...talán az a baj, hogy az első kapcsolatomban pont az ellenkezőjét csináltam és nem mondtam el mi a baj, nem volt jó ..aztán a 2 . kapcsolatban szinte soha nem veszekedtünk és inkább szenvedélyes...

Hogyan tudnék ezeken a tulajdonságaimon változtatni, hogy jobb legyen a párkapcsolatom és, h jobb ember lehessek?

18éves felnőtt fiú létemre,sajnos egy nagyon hisztis ember vagyok,sokszor ha nem úgy van valami ahogy én szeretném akkor kiakadok,és hisztériázok h úgy legyen ahogy akarom,sajnos néha már észre sem veszem ezt és szegény barátnőm már nagyon ki van akadva rajtam,mert...

Hogyan tudnék ezen változtatni? Mint csináljak h jobb legyen? Azon változtatni h igazán önmagam adjam?

Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg és tegnap megkérdeztem tőle h ő valójában mit gondol kettőnkről. Azt mondta h lát esélyt a dologra de viszont úgy veszi észre h nem teljesen önmagamat adom!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!