A nők hogy nem tudnak választani a több száz kérőből a netes oldalakon? Mindig van "jobb", és elvesznek a lehetőségekben? Érthetetlen férfi szemmel.

válasza:

válasza:A netes oldalon nem kérők vannak, hanem egy-két potenciális kérő bújik meg, jópár kérkedő és sok kunyeráló között.
Tű, a szénakazalban.

válasza:

válasza:Pár hétig nem jöttem fel az oldalra. Most felnéztem megint és azt látom, hogy ez már egy incel-erőd lett konkrétan :D bevették a várat, övék ez a kategória teljesen.
Szánalmas, amit csinálnak.

válasza:Hogyha enni szeretnél, nem számít, hogy 1 avagy 10 penészes kenyeret tesznek eléd, egyiket se fogod akarni.
Így van ez ismerkedés esetén is, ha valaki külsőleg taszít, nem érzed magad jól vele, nem fogsz akarni lefeküdni, időt tölteni, mert jobb egyedül.

válasza:Aha ja persze online csak penészes kenyér van.
Ja nem, max rád csak azok kíváncsiák. Ez megint csak nem a férfiak hibája

válasza:

válasza:Kicsit olyan, mint a gyakori. Ugyanaz a tucat hülye van fent több profillal, akik egész nap ugyanazt a két sort mantrázzák, és azt hiszik, hogy az bármit jelent, ha van egy match. De rohadt nehéz bármire jutni, mert egyszerűen képtelenek értelmezni egy összetett mondatot.
Valószínűleg azért, mert tényleg pont ugyanaz a pár tucat hülye jön ide is mindig panaszkodni a társkeresők miatt.
Csak kíváncsiságból: itt nincs fénykép, se magasság, se fizetés, se súly, se kor, se semmi. Egyedül a személyiség meg az intelligencia derül ki. Milyen sűrűn szoktak nők privátot írni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem levegőbe beszélt okoskodások érdekelnek, hanem konkrétumok. Jelenleg egyetlen nő számára sem vagyok vonzó. Így pedig meglehetősen nehéz, ugyanis nekem is lennének igényeim sajnos. Nem tartom olyan elérhetetlennek, ezek szerint viszont mégis az.Igazából olyan...
A legjobb barátom, egy 23 éves srác, és még sosem volt normális kapcsolata, de már teljesen meg van érte halva, hogy szerethessen valakit. A lényeg, hogy neki tényleg komoly kapcsolat kell, nem a szexet hajszolja. Tipikus nagyon érzékeny , erkölcsös , kedves ember,...
40. 41. percnél kimondják kereken perecen: "Egy olyan ország lesz ahol rengeteg nő lesz, nem lesz olyan korú férfi, aki mondjuk nemzőképes családalapításra alkalmas lenne..."Ha valaki nem talál magának Magyarországon nőt, mert nem jut neki az itteni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!