Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők hogy nem tudnak választa...

A nők hogy nem tudnak választani a több száz kérőből a netes oldalakon? Mindig van "jobb", és elvesznek a lehetőségekben? Érthetetlen férfi szemmel.

Figyelt kérdés

2025. aug. 10. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/202 anonim ***** válasza:
76%
Kezdődik...
2025. aug. 10. 15:14
 2/202 anonim ***** válasza:
43%
Így van, ezért nem elég szimplán jó pasinak lenni, atomjó pasinak kell lenni.
2025. aug. 10. 15:19
 3/202 anonim ***** válasza:
89%

A netes oldalon nem kérők vannak, hanem egy-két potenciális kérő bújik meg, jópár kérkedő és sok kunyeráló között.

Tű, a szénakazalban.

2025. aug. 10. 15:28
 4/202 anonim ***** válasza:
26%
Az én kedvencem az, hogy aztán megy a több 100, több 1000 potenciális jelölt között a válogatás a nő által. Aztán nagy kegyesen kiválaszt mondjuk 3-4et, abból végül marad 1. És akkor ha a nő mégis rosszul választott még ekkora merítésből is, azért természetesen nem a nő lesz a felelős, hanem az összes többi férfi. Mert egyenjogúság van.
2025. aug. 10. 15:35
 5/202 anonim ***** válasza:
70%

Pár hétig nem jöttem fel az oldalra. Most felnéztem megint és azt látom, hogy ez már egy incel-erőd lett konkrétan :D bevették a várat, övék ez a kategória teljesen.

Szánalmas, amit csinálnak.

2025. aug. 10. 15:38
 6/202 anonim ***** válasza:
77%

Hogyha enni szeretnél, nem számít, hogy 1 avagy 10 penészes kenyeret tesznek eléd, egyiket se fogod akarni.

Így van ez ismerkedés esetén is, ha valaki külsőleg taszít, nem érzed magad jól vele, nem fogsz akarni lefeküdni, időt tölteni, mert jobb egyedül.

2025. aug. 10. 15:41
 7/202 anonim ***** válasza:
29%

Aha ja persze online csak penészes kenyér van.

Ja nem, max rád csak azok kíváncsiák. Ez megint csak nem a férfiak hibája

2025. aug. 10. 15:44
 8/202 anonim ***** válasza:
81%
Mindenkitől van jobb. Mindig van egy jobb férfi meg egy jobb nő. De! Azt kellene méltányolni akinek számára nincsen jobb a másik embernél mert neki elég jó vagy. És ezt lehet, hogy nem a társkeresőn kellene keresni. Én ilyen nő vagyok, és én így vagyok a párommal együtt. És nem a neten ismerkedtünk meg.
2025. aug. 10. 15:51
 9/202 anonim ***** válasza:
84%

Kicsit olyan, mint a gyakori. Ugyanaz a tucat hülye van fent több profillal, akik egész nap ugyanazt a két sort mantrázzák, és azt hiszik, hogy az bármit jelent, ha van egy match. De rohadt nehéz bármire jutni, mert egyszerűen képtelenek értelmezni egy összetett mondatot.

Valószínűleg azért, mert tényleg pont ugyanaz a pár tucat hülye jön ide is mindig panaszkodni a társkeresők miatt.

Csak kíváncsiságból: itt nincs fénykép, se magasság, se fizetés, se súly, se kor, se semmi. Egyedül a személyiség meg az intelligencia derül ki. Milyen sűrűn szoktak nők privátot írni?

2025. aug. 10. 15:52
 10/202 anonim ***** válasza:
80%
Ezt a kérdést feltették már ezerszer, jött rá tízezer válasz. Mégis újra és újra ki kell írni. Hogy lehet, hogy tízezer hasonló választ elolvastál, és még mindig nem találtál egy olyat, ami megfelel? Holnap is írd ki, hátha végre teljesen mást fognak válaszolni. Egyre kell ügyelni: arra véletlenül se figyelj oda, mikor a nők a tapasztalataikat leírják! Te úgyis jobban tudod, te nagyobb punci vagy! Csajozós tippeket is csak a másik inceltől fogadj el! Az eddigi is remekül bevált!
2025. aug. 10. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Milyen lehetőségek állnak egy átlagos férfi előtt, hogy felfejlessze magát olyan szintűre, hogy vonzódjanak a nők hozzá szexuálisan? Legalább egyetlen nő!

Nem levegőbe beszélt okoskodások érdekelnek, hanem konkrétumok. Jelenleg egyetlen nő számára sem vagyok vonzó. Így pedig meglehetősen nehéz, ugyanis nekem is lennének igényeim sajnos. Nem tartom olyan elérhetetlennek, ezek szerint viszont mégis az.Igazából olyan...

Budapesten milyen lehetőségek vannak egy fiatal férfi számára párkeresési szempontból?

A legjobb barátom, egy 23 éves srác, és még sosem volt normális kapcsolata, de már teljesen meg van érte halva, hogy szerethessen valakit. A lényeg, hogy neki tényleg komoly kapcsolat kell, nem a szexet hajszolja. Tipikus nagyon érzékeny , erkölcsös , kedves ember,...

A jövőben, a háború után Ukrajna a lehetőségek hazája lesz a társkeresési problémákkal küzdő férfiak számára? Sok nő lesz és kevés férfi?

40. 41. percnél kimondják kereken perecen: "Egy olyan ország lesz ahol rengeteg nő lesz, nem lesz olyan korú férfi, aki mondjuk nemzőképes családalapításra alkalmas lenne..."Ha valaki nem talál magának Magyarországon nőt, mert nem jut neki az itteni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!