Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A való világban ilyen férfiak...

A való világban ilyen férfiak a nyerők a nőknél. Itt gyakorin is?

Figyelt kérdés
[link]

2025. aug. 26. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok és bejön ez a férfi.
Nő vagyok, nem jön be ez a férfi.
32 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
Enyhe túlsúly, arcra mondjuk átlagos, ránézésre alacsony. Hát nem egy álom pasi.
2025. aug. 26. 17:47
 2/42 A kérdező kommentje:
#1: 178cm
2025. aug. 26. 17:51
 3/42 anonim ***** válasza:
72%
Külsőre nem álom,de a dumájával sok nőt elcsábított.
2025. aug. 26. 17:52
 4/42 anonim ***** válasza:
7%

Tehát alacsony.

2025. aug. 26. 17:53
 5/42 anonim ***** válasza:
45%

Pasiként azt mondom, hogy ezt a fickót lehet kritizálni, de az tény és való, hogy csajozni azt tud. A villában is ment neki a csajozás, és azon kívül is.

Persze, majd megmagyarázhatják egyesek, hogy ő nem is kell a nőknek, de a valóság mást mutat.

Neki megy a csajozás.

2025. aug. 26. 18:13
 6/42 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy cgány! Nem férfi.
2025. aug. 26. 18:33
 7/42 anonim ***** válasza:
87%

5

Férfiként mondom, ebben azért van ferdítés.

Nem ronda, de nem is jó faszi, a stílusa rettentően proli, és nyilván van duma meg extrovertált, de azért a csajozáshoz hozzátartozik, hogy mégiscsak médiaszemélyiség és ő sem minimálbéren tengeti az életét.

Szóval most mondjuk bekerülnél így a semmiből a Való Világba, ahol mondjuk dumáddal kitűnsz kicsit a többiek közül, elkerülhetetlen, hogy lesz akinek szimpi lesz a stílusod, akkor is ha amúgy totál átlagos fejed van, mégiscsak lát és néz többszázezer ember (vagy a rossebb tudja mennyien nézték anno ezeket a hulladék műsorokat).

Szóval még aki nem is nézte, tudja ki ez az ürge, mert más nem Instagramon vagy tiktokon vagy akármilyen felületen szembejött már veled, a nőknek meg mindig izzott a p.nája azokra, akik széles szociális hálóval rendelkeznek, mert náluk ez amolyan státuszszimbólum, hogy "az én pasim az XY akit a TV-ben is látsz".

De ha ez nincs, Tinderen úgy húznák balra a nők 95%-a, mint a huzat, ha pedig a való életben is hozná ezt a panel proli stílust, az első randi nem tartana tovább negyed óránál.

Szóval ami elmegy cirkuszban a Tv-ben, az azért a valóságban kicsit más.

Ugyanez pl. az Alekosz, aki a TV-ben tökéletesen elbohóckodik, azt sem kétlem, hogy olyan mindig akad neki, akit megdughat, de hogy egyébként egy átlagos nőnek a pofájáról lesülne a bőr, ha azzal az emberrel kellene mutatkozni, ezért nyekereg állandóan az a szerencsétlen a médiában, feszt nőt meg barátnőt keres. Nem kell a kutyának se.

2025. aug. 26. 18:39
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
#6 Egyik csaját se irigylem tőle. Sokra megy ezzel a szuper képességével.
2025. aug. 26. 19:16
 9/42 A kérdező kommentje:
#8: Nádai Anikót sem?
2025. aug. 26. 19:24
 10/42 anonim ***** válasza:
75%
Hát nálam rohadtul nem, de nyilván az olyan nőknél lehet igen, akik a VV-ben indulnak meg ilyeneket néznek, gondolom nem azért nézik ezeket, mert annyira taszítanák az ott megjelenő emberek. (Persze vannak ilyenek is, akik csak szörnyülködni szeretnek ezeken, de nem tudom, nekem sosem jött át úgy sem, inkább megnézek egy Családi Titkokat, ha trashre vágyom.)
2025. aug. 26. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Érdekházasság a mai világban mennyire gyakori?

Nem konkrétan kell érteni, de mégis fontosak az anyagiak, a pénz a mai világunk része, jogos a kérdés, mennyire igaz ez a párkapcsolatokra? Mennyire gyakori, hogy a gazdag nőnek "szegénylegény" lesz a párja? A fordított felállás régóta megy, a nők mindig keresték az...

A mai világban miért olyan gyakori a kapcsolatokban,hogy 2-3 röpke hét alatt véget érnek?Folyamatosan azt látom a környezetemben,hogy xy egyik nap...

Hogy tudja valaki ilyen gyorsan váltogatni a partnereit? Ennyi idő alatt sem bizalom, sem igazi kapcsolat nem alakul ki,két ember között. ( itt nem az egy éjszakás kalandokra gondolok, hanem olyanra aki hosszú távú kapcsolatokban gondolkozik,és mégis rövid idő alatt vált).

Gyakori kérdések női példányai! Ez az udvarlási mód menő a mai világban? Tuti felszedős duma?

Egy csaj csordába egy férfiállat ezzel a szöveggel robbanna be: LÁNYOK HELLO HELLO HELLO Én egy szexgép vagyok és a jövőből küldtek vissza hogy egy szerencsés nősténynek minden igényét kielégítsem.Fáradhatatlan szexgép vagyok és egyikőtök a szerencsés aki megkaphat...

Mennyire gyakori a mai vilagban ez a felallas?

a ferfi egyedul fizeti a lakas koltsegeit (rezsi, alberlet eseteben +lakber) "cserebe" pedig a no egyedul gondoskodik a bevasarlasrol, fozesrol, haztartasrol.

Szerintetek mennyire gyakori manapság az egyéjszakás kaland?

Könnyűvérű az aki belemegy nőként ilyenbe, vagy a mai világban ez megszokott?

Miért olyan gyakori a mai világban, hogy kb.20-30 éves nő szül kb.40-50 éves pasinak? A nők vagy a férfiak hibája ez?

A nők hibája? Mert van amikor egyszerűen elborul az agyuk az ösztöneiktől, mert gyereket akarnak, csak épp a koruk beli férfiak még egyáltalán nem, de még a "csak" 10 évvel idősebbek sem, ezért mennek még feljebb, a 20 év korkülönbség is teljesen gyakori már. Arról nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!