A szingli emberek mekkora része adta fel az aktív próbálkozást?

válasza:

válasza:

válasza:Én sosem kerestem aktívan párt, mégis mindig akadt. Ez nem feladás önmagában, mert a környezetemben lévő emberekre kíváncsi voltam, nyitott, ha valaki megtetszett, azzal szívesen ismerkedtem.
Most nem vagyok nyitott sem, de ez más téma.

válasza:

válasza:

válasza:mi lehet erre a megoldás? (Nem, nem arra gondolok, hogy az incelek nyavalygását kelljen mindig olvasni, az nem megoldás.)
Komolyan nem tudom. Kellene egy olyan társkereső, ahol előre kell bizonyítani, hogy normális vagy. Miért nincs még ilyen?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem most volt a 3. Férfi, akivel nem jött össze ebből 2x ők nem akartak folytatást.
Múltkor beszélgettem egy lánybarátommal erről, hogy nekik milyen könnyű lehet, hogy csak válogatni kell a jelentkezők közül, míg a férfiaknak több kockázatot kell vállalni és kezdeményezni, tűrni a visszautasításokat. Mondta, hogy de ez nem ilyen egyszerű, mert a...
Elöre is kérném aki kioktatni akar hogy a valoéletben kéne köszönöm ezt tudom magamtól is,viszont mindenki más válaszát,segitségét,es egyebeket szivesen vàrok.:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!