A szingli emberek mekkora része adta fel az aktív próbálkozást?

Figyelt kérdés
Vagyis, hogy nem regisztrál fel társkeresőkre, nem jár ilyen kifejezetten ismerkedős rendezvényekre, nem randizik, tehát, hogy éli a mindennapi életét és nem töri magát kifejezetten azért, hogy legyen párja. Ez gyakori lehet, hogy valaki így gyakorlatilag belenyugszik? Életkor vagy személyiségfüggő inkább?

2025. okt. 5. 13:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Személyiségfüggő.
2025. okt. 5. 14:00
 2/28 anonim ***** válasza:
53%
Furcsa világ lett ez, hogy férfiak várják a nőktől a kezdeményezést. Kinek van ehhez kedve?
2025. okt. 5. 14:00
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbb bekenyugszik 30-35 körül.
2025. okt. 5. 14:10
 4/28 anonim ***** válasza:
70%

Én sosem kerestem aktívan párt, mégis mindig akadt. Ez nem feladás önmagában, mert a környezetemben lévő emberekre kíváncsi voltam, nyitott, ha valaki megtetszett, azzal szívesen ismerkedtem.

Most nem vagyok nyitott sem, de ez más téma.

2025. okt. 5. 14:11
 5/28 anonim ***** válasza:
68%
jelen! Nő. Az elátkozott korban.
2025. okt. 5. 14:16
 6/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha a környezetemben körülnézek, több, mint a fele feladhatta, vagy tartósan szünetelteti a keresést. Ez persze nem fogadható el egy általános igazságnak, csak az én megfigyelésem.
2025. okt. 5. 14:17
 7/28 anonim ***** válasza:
76%

mi lehet erre a megoldás? (Nem, nem arra gondolok, hogy az incelek nyavalygását kelljen mindig olvasni, az nem megoldás.)

Komolyan nem tudom. Kellene egy olyan társkereső, ahol előre kell bizonyítani, hogy normális vagy. Miért nincs még ilyen?

2025. okt. 5. 14:19
 8/28 anonim ***** válasza:
46%
Inkább a nősek ilyenek hogy alig adnak bele vmit. A szinglikben általában van tűz is.
2025. okt. 5. 14:21
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Mivel csak a fiktív karakterek tetszenek, így belenyugodtam
2025. okt. 5. 15:06
 10/28 anonim ***** válasza:
80%
Özvegyen, gyerekkel már lefőtt a kávé!
2025. okt. 5. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nők, társkeresőn mennyi próbálkozás, hány személy után találtatok komolyabb kapcsolatra?

Nekem most volt a 3. Férfi, akivel nem jött össze ebből 2x ők nem akartak folytatást.

A szingli nőknél nagy többségében tényleg olyan férfiak próbálkoznak, akiket azonnal kukázni kell?

Múltkor beszélgettem egy lánybarátommal erről, hogy nekik milyen könnyű lehet, hogy csak válogatni kell a jelentkezők közül, míg a férfiaknak több kockázatot kell vállalni és kezdeményezni, tűrni a visszautasításokat. Mondta, hogy de ez nem ilyen egyszerű, mert a...

Melyik platformon érdemes probálkozni manapság egy lassan 19 éves srácnak az ismerkedéssel?

Elöre is kérném aki kioktatni akar hogy a valoéletben kéne köszönöm ezt tudom magamtól is,viszont mindenki más válaszát,segitségét,es egyebeket szivesen vàrok.:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!