Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire felszínes lett a világ?

Ennyire felszínes lett a világ?

Figyelt kérdés

10 éves kapcsolatom ért véget fél éve. Pár hónapja elkezdtem ismerkedni.

És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nőnek egyáltalán nincs jövőképe. Csak carpe diem.

30as korosztályból ismerkedek, és ami félelmetes, olyan nők is ilyenek, akiknek már van gyerekük, és nem igazán értem, hogy a gyerek azért egy felelősség, és mit tapasztal szegény, hogy anya pasiról pasira száll?!

De hogy pozitívat is írjak: anno huszonévesen elég nyögvenyelősen ment a társkeresés, ez mostanra (36 vagyok) elmúlt. Jót tett a kor :) ezt azoknak a srácoknak üzenem, akik jelenleg még nem sikeresek. Anno én se hittem el anno és bullshitnek tartottam.

okt. 27. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
88%
Egyedülálló anyaként eszem ágába sincs futni bárki után is, csakhogy legyen valakim, felelősségteljes, döntésképes, megfontolt vagyok, háromszor is meggondolom, kit engednék az életünkbe. Egy biztos, csakis olyan férfit, aki rendben van önmagával, érzelmileg stabil és van elképzelése arról, mit is szeretne a jövőben.
okt. 27. 15:25
 12/67 anonim ***** válasza:
79%
Rengeteg impulzus ér minket, annyi inger, amit az agyunk nem tud feldolgozni. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy egyre kevesebb ember tud hosszútávon tervezni, felelősséget vállalni, mert azt hiszi mindig van jobb opció.
okt. 27. 15:27
 13/67 anonim ***** válasza:
100%

"10 éves kapcsolatom ért véget fél éve. Pár hónapja elkezdtem ismerkedni.

És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nőnek egyáltalán nincs jövőképe. Csak carpe diem."

Ebben a korosztályban akinek van határozott jövőképe, az nem randizgat és szórakozgat örök időkig, hanem ha talál egy alkalmasnak ígérkező partnert, akkor elköteleződik mellette, ha meg sehogy sem talál, akkor valami hasznosabbra fordítja az energiáját. Szóval valahol törvényszerű, hogy a randizgató emberek közt sok olyat találsz, akinek nincs jövőképe.

okt. 27. 15:28
 14/67 A kérdező kommentje:

12-es: pontosan, ahogy leírtad.

13-as: sajnos nehéz ismerkedni. Szórakozóhelyre nem járok, nem is akarok, és nem is gondolom, hogy az én célközönségem ilyen helyekre járna.

Marad a netes társkeresés, ott pedig az él, amit a 12-es leírt.

okt. 27. 15:43
 15/67 anonim ***** válasza:
0%
Elbaxott világ lett ja.
okt. 27. 15:50
 16/67 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem is kellene olyan nő aki számolja a számlákat és a pénz.

Egyszer élünk

okt. 27. 16:38
 17/67 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz az alatt, hogy nincs a nőnek jövőképe?
okt. 27. 16:45
 18/67 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, én magam is tapasztaltam, hogy sok ember nem gondolkodik távlatokban..
okt. 27. 17:19
 19/67 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki 30+ és van gyereke, nem kell, hogy apáca legyen. Ha neki nem kell most komoly kapcsolat, a szexet viszont igényli, akkor miért ne tehetné meg? A gyereket meg gondolom nem vitte magával, nem tartotta nektek a gyertyát. Honnan tudná, hogy az anyja most éppen vadul kefél valakivel? Majd biztos otthon elmeséli neki... Főleg úgy, hogy a legtöbb anyuka pont az apás hétvégéket meg az ottalvós bulikat használja ki, hogy szabadon éljen egy kicsit.

Majd jön valaki, aki megfogja, aki meg is tudja dugni rendesen, és szépen visszaváltozik a pasi kedvéért konyhatündérkévé. De ezek szerint az nem te vagy.

okt. 27. 19:16
 20/67 anonim ***** válasza:
72%
Fél éve vagy egyedül, de már pár hónapja ismerkedsz? Nem korai? Főleg egy 10 éves kapcsolat után.
okt. 27. 19:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!