Ennyire felszínes lett a világ?
10 éves kapcsolatom ért véget fél éve. Pár hónapja elkezdtem ismerkedni.
És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nőnek egyáltalán nincs jövőképe. Csak carpe diem.
30as korosztályból ismerkedek, és ami félelmetes, olyan nők is ilyenek, akiknek már van gyerekük, és nem igazán értem, hogy a gyerek azért egy felelősség, és mit tapasztal szegény, hogy anya pasiról pasira száll?!
De hogy pozitívat is írjak: anno huszonévesen elég nyögvenyelősen ment a társkeresés, ez mostanra (36 vagyok) elmúlt. Jót tett a kor :) ezt azoknak a srácoknak üzenem, akik jelenleg még nem sikeresek. Anno én se hittem el anno és bullshitnek tartottam.

válasza:

válasza:

válasza:"10 éves kapcsolatom ért véget fél éve. Pár hónapja elkezdtem ismerkedni.
És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nőnek egyáltalán nincs jövőképe. Csak carpe diem."
Ebben a korosztályban akinek van határozott jövőképe, az nem randizgat és szórakozgat örök időkig, hanem ha talál egy alkalmasnak ígérkező partnert, akkor elköteleződik mellette, ha meg sehogy sem talál, akkor valami hasznosabbra fordítja az energiáját. Szóval valahol törvényszerű, hogy a randizgató emberek közt sok olyat találsz, akinek nincs jövőképe.
12-es: pontosan, ahogy leírtad.
13-as: sajnos nehéz ismerkedni. Szórakozóhelyre nem járok, nem is akarok, és nem is gondolom, hogy az én célközönségem ilyen helyekre járna.
Marad a netes társkeresés, ott pedig az él, amit a 12-es leírt.

válasza:Nekem nem is kellene olyan nő aki számolja a számlákat és a pénz.
Egyszer élünk

válasza:

válasza:

válasza:Attól, hogy valaki 30+ és van gyereke, nem kell, hogy apáca legyen. Ha neki nem kell most komoly kapcsolat, a szexet viszont igényli, akkor miért ne tehetné meg? A gyereket meg gondolom nem vitte magával, nem tartotta nektek a gyertyát. Honnan tudná, hogy az anyja most éppen vadul kefél valakivel? Majd biztos otthon elmeséli neki... Főleg úgy, hogy a legtöbb anyuka pont az apás hétvégéket meg az ottalvós bulikat használja ki, hogy szabadon éljen egy kicsit.
Majd jön valaki, aki megfogja, aki meg is tudja dugni rendesen, és szépen visszaváltozik a pasi kedvéért konyhatündérkévé. De ezek szerint az nem te vagy.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!