Ennyire felszínes lett a világ?
10 éves kapcsolatom ért véget fél éve. Pár hónapja elkezdtem ismerkedni.
És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nőnek egyáltalán nincs jövőképe. Csak carpe diem.
30as korosztályból ismerkedek, és ami félelmetes, olyan nők is ilyenek, akiknek már van gyerekük, és nem igazán értem, hogy a gyerek azért egy felelősség, és mit tapasztal szegény, hogy anya pasiról pasira száll?!
De hogy pozitívat is írjak: anno huszonévesen elég nyögvenyelősen ment a társkeresés, ez mostanra (36 vagyok) elmúlt. Jót tett a kor :) ezt azoknak a srácoknak üzenem, akik jelenleg még nem sikeresek. Anno én se hittem el anno és bullshitnek tartottam.
30as: leírtad a kulcsszót. Ha nem hitegeti...
Ez így tisztességes. Így mindenki el tudja dönteni, hogy mire van szüksége.
Én se hazudtam soha. És hűséges is voltam mindig. Ugyanezt elvárom vissza is.

válasza:Nem csak hogy felszínes lett, de egyre több femináci is van már😔
Csak arra kellettem...
nem gondoltam volna, hogy ezt férfiként valaha ki fogom mondani, de az oldal anonimitását figyelembe véve "mindegy".

válasza:Kétszer egymás után?
Mindegy. Erre mondják azt, hogy akkor inkább egyedül.

válasza:Nem csak szexre kellettél. Viszont szex után döntött úgy mindegyik nő, hogy ennyi elég volt, viszlát.
Jártam így én is. Hiába akartam volna komoly, tartós kapcsolatot, ha az ágyban akkora csalódás volt az ember, hogy na. Adtam neki még egy esélyt, gondoltam, ha megmutatom, ki esik jól, terelgetem egy kicsit...de ehelyett besértődött, meg az exe ettől fél perc alatt élvezett el ötször. Oké, akkor menj vissza az exedhez! Ott az ajtó!
Félreértettél. Rendszeres szex volt. (Ezért feltételezem, olyan rossz nem lehetett.)
De én szerettem volna közös programokat is, mozi, séta, színház, randi, viszont ezek elől mindig kitért. Eztán konkrétan kijelentette, hogy a többi pasi a fél kezét odaadná egy ilyen kapcsolatért, ahol csak fel kell járni szexelni. Hát én is mondtam, hogy akkor ott van erre a többi pasi, viszlát.
A másik sztori is ugyanez pepitában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!