Ennyire felszínes lett a világ?
10 éves kapcsolatom ért véget fél éve. Pár hónapja elkezdtem ismerkedni.
És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nőnek egyáltalán nincs jövőképe. Csak carpe diem.
30as korosztályból ismerkedek, és ami félelmetes, olyan nők is ilyenek, akiknek már van gyerekük, és nem igazán értem, hogy a gyerek azért egy felelősség, és mit tapasztal szegény, hogy anya pasiról pasira száll?!
De hogy pozitívat is írjak: anno huszonévesen elég nyögvenyelősen ment a társkeresés, ez mostanra (36 vagyok) elmúlt. Jót tett a kor :) ezt azoknak a srácoknak üzenem, akik jelenleg még nem sikeresek. Anno én se hittem el anno és bullshitnek tartottam.

válasza:#40
Ezesetben arra tudok gondolni, hogy a nyilvánosság előtt már szégyellt felvállalni, de azért erre jó voltál neki.. Hogy is szoktak fogalmazni a feminácik? Maszturbációs segédeszköznek.
Egyébként tényleg érdemes szem előtt tartani, hogy nem csak féfiak tudnak szemetek lenni, hanem nők között is legalább annyi játszmázós aljadék, komoly kapcsolatra nem való agybajos van, mint férfiak között! Egyszerűen nem teheti meg azt a luxust egyik nem sem, hogy teljes bizalmat ad a másiknak rögtön az elején. Sajnos ilyen világot élünk..

válasza:

válasza:"Azert mindekt nem eseteben ki lehet szurni, hogy ki az, aki csak szexet akar. Nem azzal kell kezdeni."
Aha, és ezt nőtársaidnak is odamondod, amikor itt hordják el férfiakat mindenféle szexrehajtó gerinctelen ösztönlénynek, amiért csak erre kellett nekik a nő? Vagy ez csak ilyen férfiakra vonatkozó meglátásod?
Amúgy persze igaz amit írsz, csak ehhez ugye objektíven kéne látni a helyzetet, ami nagyon sok embernek nem megy, mivel a köztudatban is sokszor pont ez a tévképzet terjed, hogy a nők ilyen szent lények, akikre egyáltalán nem jellemző a játszmázás, másik fél kihasználása, ez csak a csúnya gonosz férfiak jellemzője, hogy mindig csak szexre mennek aztán lelépnek.. Hiszen nem pont ti terjesztitek itt is mindig ezt a fajta hazugságot? De de, és pontosan ez az egyik ilyen nagy hazugság, amiről én le szeretném húzni a leplet. És most a kérdezőnk is erre újabb bizonyítékként szolgáltatott nekem. Na nem mintha a való életben is nem elégszer láttam volna a jelenséget, hogy a nő játszmázott a férfival, szex után meg eltűnt mint a kámfor, ez bizony létezik. Ugye nőkre tényleg sokszor azt mondják, hogy ha lefekszik a férfial, akkor biztos hogy komolyat akar, érzelmi kötődés nélkül nem csinálja. Pont ezért tud az ilyesmi nagyobbat ütni a férfinál, mert erre egyáltalán nem számol. Valóban azt el lehet mondani, hogy általánosságban a férfiakra jellemzőbb az ilyesmi, de ez nem annak köszönhető, mert a férfi bármilyen gerincességben alulmúlná a nőt, szimplán csak a nagyobb szexuális vágynak. Ha a nőkben lenne nagyobb, ők is pontosan ugyanezt csinálnák, többször lenne csak szexelni akarás részükről is kapcsolat elköteleződés nélkül, hiszen pontosan ezt csinálja a nők egy része most is.. Ja és nem, nem azzal van a baj, még mielőtt azzal jönne valamelyikőtök, hogy szidom itt a csak szexet akaró ribizli nőket.. Ezt a melléfogásotokat megelőzendő már most írom, hogy a korrekt kommunikáci hiányával van bajom. Miért azon férfiakat szpatják meg, akik kapcsolatot keresnek? Mondják ki nyíltan magukról, ha csak alkalmit, találnak rá fél órán belül vagy 100 férfi jelentkezőt..

válasza:Mindkét nemnek szóló jó tanács a jövőre nézve: csak egy módon lehetséges az ilyen csalódások, pofáraesések kivédése, ha látjuk bizonyítékát valódi ézelmi kőtődésnek is. Vannak azért annak jelei, egy dolgot nem igazán lehet megjátszani, főleg nem hosszútávon, és azok az érzések. Sajnos erre nincs más mód, ha ennek nem adja jelét a másik fél, akkor valószínű hogy max szexre fogunk kelleni. Ezt be kell kalkulálni, különben nagyon könnyen "megégetjük" magunkat. És nem lehet csak a másikra kenni a dolgot, főleg nem a teljes másik nemet szidni érte, nekünk is ugyanannyira felelősségünk tisztán látni, ha bármire igent mondunk.
És sajnos még így is benne van a pakliban, hogy kifogunk valami kezeletlen személyiségzavaros/kötődésizavaros hülyét, aki csak ideig-óráig viselkedik úgy, mint akinek normális, valódi érzései vannak irányunkba, aztán később meg felrúgja az egészet. 100 százalékos védelem sajnos nem létezik ez ellen.

válasza:

válasza:

válasza:Na, hat azt nem kell. Levelezgetni
Talalkozni kell es megnezni, hogyan viselkedik randi szituacioban, milyen programokat talaltok ki, hogy mukodtok eloben. Ha mukodik a dolog, akkor lehet agyba bujni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!