Más nem retteg attól, hogy szerelmes lesz és belemegy egy kapcsolatba, majd a hatalmas szerelem közli, hogy már nem szeret és véget akar ennek vetni vagy érzed hogy már nincs oda érted?
Hiszen ilyet túl sem lehet élni.
Akivel ilyen megtörtént és nagyon szerelmes volt, az hogy jött ki belőle?
Mert ahhoz képest hogy mennyi pár van, nem sok ilyen haldokló szerelmes bejegyzését olvastam akit elhagytak
Én szeretem idealizálni a vágyam tárgyát, de csak úgy mennék bele kapcsolatba ha érezném, hogy én vagyok neki a minden.
Nincs is senkim, de folyamatosan azon aggódom hogy mi lenne, ha már nem szeretne annyira. Vagy szakítani akarna
És az az érdekes, hogy nekem vallott már szerelmet az aki tetszik és persze a női hiúságomnak jól esett, de attól egyáltalán nem indult meg ez az érzés bennem, mert azok egyáltalán nem tetszettek.
Ez is bizonyítja nekem, hogy a legtöbb ember nem nagy szerelemből van a párjával, mert akkor egész nap ezen aggódna és a szakítást ki sem bírná.
Az a legszerencsésebb nő, akit egy olyan pasi, akit minden nő akar szeret és hiába lenne sok lehetősége, vele van
Ismerek ilyet, a férfi bárkit megkaphatna, de már szinte tini korától, vagy 10+ éve egy nővel van és azóta imádja
Nem tudom a nő hogy nem aggódik azon hogy valaha elhagyja a pasi, vagy nem csalja meg... mikor millió lehetősége lenne
Egy zenész amúgy, de az mindegy
Ezért számít a születési szerencse.
Vagy annak születsz és akkor minden összejön, vagy egy lúzernek és akkor végig kell szenvedni az életet

válasza:Másrészt fiziológiailag lehetetlen folyamatosan azon a szinten égni, amit elképzelsz. A fellángolásoknak, kezdeti rózsaszín ködnek, pillangóknak a gyomorban stb, ki hogy hívjak biológiailag meghatározott idő alatt le kell csengenie, különben belehalnánk abba a felfokozott hormonszintbe amit okoz.
Akkor nekem már kb 20 éve meg kellett volna halnom, mert nekem csak így tud tetszeni valaki és ha ez nincs, akkor nincs semmi
Gyógyszert szívesen szednék rá de még nem ajánkottak
Aki csak dopaninon keresztül tud kötődni (sok-sok ilyen férfi van, és biztos van ilyen nő is),
Én pontosan ilyen vagyok nőként
Nem értem miből lehet azt gondolni hogy férfi vagyok
És azt szerencsére ki tudom jelenteni hogy nálam nem múlik el az eufória
Ha valaki ténylegesen megtetszik, akkor az 10 év után is UGYANÚGY kihozza belőlem ezt a mennyei érzést, amit a legelején
Sőt mivel addigra már hozzászokok hogy ő az eufória forrás, így már egy stabilitást is hoz.
Ez nálam csak akkor múlik el ha már nem tetszik majd a külseje 50 felett kb
Bár lehetnek kivételek
De én amúgy sem tervezek öregkori kapcsolatot.
1 sajnos nekem viszont mindig a vonzalom meg a szerelem még ha platoi is, volt a legnagyobb bedrogozott érzés forrásom
Tudja adni más is, zene, illat, őszi táj, ha valami sikerül, de éjjel nem arról álmodozom, hogy betakarom magam őszi falevelekkel, hanem egy férfiről
Sajnos

válasza:

válasza:Én már azt sem élem túl most hogy van valaki akivel együtt akarok lenni de nem fog összejönni
Egy éve szenvedek miatta mint a kutya és még mindig reménykedem hogy hátha pedig semmi esély

válasza:"reménykedem hogy hátha pedig semmi esély"
Egy éve szenvedsz érte? És mi ebben a jó neked?
Mi lenne?
Semmi
Nem én irányítom hogy ki tetszik nagyon

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!