Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Még ebben az esetben sem...

Nők. Még ebben az esetben sem kellene munkanélküli pasi?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal a legtöbb férfi, ha szép nőről van szó elfogadná munkanélküliként is. Hazaviszi, megragyogtatja, és milliomost farag belőle, ha igazán szép nő.

Fordítva ez miért nem működhet? Legyen szó egy Brad Pitt arcú, vagy Leonardo di Caprio arcú pasiról. Aki 190 cm+, 20 cm-es pénisszel. Igazi olyan pasi, aki után megfordulnak a nők mikor végigmegy az utcán. Neki mennek még az oszlopnak is.

Viszont se munkája, se pénze, se kocsija. Jogsija az van, szóvak nem sík buta. Csak lusta vagy valami "baj van a fejében" ami miatt nem akar dolgozni. Létezik olyan nő, aki elfogadná? Vagy még férfi prosti is lehetne. Sztriptízes vagy ilyen? Mert annyira jó pasit képzeljetek el.

okt. 28. 08:30
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20as. Szerintem a legtöbb pasi feleségül venné Scarlett Johansont, akkor is, ha nem lenne egy milliárdos színésznő. Simán munkanélküliként is hidd el olyan külsővel megélne, és jachtozna... de oké legyen igazad. Nem csak én venném feleségül, hanem a pasik 80%a.
okt. 28. 10:54
 22/34 anonim ***** válasza:
83%
Ezek az emberek karrier nélkül nem néznének ki úgy ahogy, úgyhogy erről ennyit
okt. 28. 11:04
 23/34 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig a külsejüknek köszönhetik a karriert. Egy csúnya embernek nincs kedve befutni. Sőt egy sima fényképezéstől is remeg, meg bújkál...
okt. 28. 11:08
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

#21 még a világ legszebb nőjét, Monica Belluccit is megcsalta a pasija, szóval ennyit erről. A kisfiúk hiszik azt, hogy a párkapcsolathoz, házassághoz elég annyi, hogy a nőd jól néz ki. Nem elég annyi. Sem a nő, sem a pasi külseje nem tud megalapozni semmilyen emberi kapcsolatot.

Döntések sorozata, alkalmazkodás, önfeláldozás kell, nem elég, hogy feláll a kis farkad Scarlett láttán.

okt. 28. 11:21
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

#23 Jogh Malkovich megvan? Ritka csúnya, de milyen sármja van már!

Ugyanez nőben: Glenn Cose

Erről ennyit!

okt. 28. 11:44
 26/34 anonim ***** válasza:
45%
Rengeteg "csúnya" ember fut be karriert, és lesz ismert, híres, gazdag, mert okos, tehetséges, kitartó és főként mert nem lusta🤣
okt. 28. 12:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

A 190 centis magasság nekem nem előny, a 20 centis farok még annyira se. A jogsi megszerzéséhez pedig szerintem nagy ész nem kell.

Ahogy már kifejtették, nem azzal van a baj, ha egy férfinek épp nincs munkája, hanem azzal, ha nem is akar.

okt. 28. 13:44
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem, nem kellene.
okt. 28. 13:45
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Az hadd ne a nők problémája legyen, hogy pár pasi egy jó sunáért kutyába lemegy. Az nem egy érték, hogy vki befogad és kikupál egy lusta, dologtalan, "de legalább fullos" nőszemélyt. Nekem nem kellene ingyenélő pár (és nem is csak médiaízlés top 10es pasira bukom, 20 cm-s dákó sem kell). Az megint más kérdés, hogy az a nő is hülye, aki ebbe belemegy, mert borítékolható, hogy a pasi lelép jobbat keresni, amint felhozta a nő egy jobb szintre (ennek a jelenségnek megvan amerikai fórumokon a neve, mármint ezekre a nőkre: "bob the builder", aki addig jó, amíg fel nem fejleszti a pasit, mint a Bob the Builder animációs film főszereplője egy házat, kinyalja a seggét, kitartja, aztán a pasi hirtelen jobbra ácsingózik, mert "hmmm, most már magasabb szinten vagyok, lehet, lesz jobb nő is").
okt. 28. 13:50
 30/34 anonim ***** válasza:
75%
Tele van a világ síkbuta jogsis emberekkel
okt. 28. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!