Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg több férfi kínlódik...

Tényleg több férfi kínlódik társkereséssel mint nő ha igen miért?

Figyelt kérdés
okt. 28. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/173 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed ezt? Matematikus ön?
okt. 28. 10:27
 2/173 anonim ***** válasza:
90%
Ezt szerintem már nagyon sokszor kifejtettük. A férfiak a szexhiánytól szenvednek, nem a társkereséssel. A nők akarnak inkább tartós kapcsolatot.
okt. 28. 10:36
 3/173 JackDanielsz ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy van ilyen felmérés vagy statisztika. Egyeseknek úgy tűnhet, hogy szinte csak férfit ismer aki így van más meg lehet, hogy szinte csak nőket. De, hogy mi az igazság azt nehéz lenne megmondani.
okt. 28. 10:36
 4/173 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy a ferfiak csak hangosabban panaszkonak emiatt, ezert tunik ugy.
okt. 28. 10:39
 5/173 anonim ***** válasza:
89%

Magamból kiindulva szerintem igen.

Egyszerűen annyira felgyorsult a világ, hogy szinte lehetetlen komoly kapcsolatot kialakítanom.

Én hiába teszem bele a szívem lelkem és érdeklődöm iránta, randizni hívom.

Érdeklődöm, aktív vagyok stb. azt hiszed minden oké, jól alakul minden aztán se szó se semmi egyik percről a másikra le ghostolnak.

29/f

okt. 28. 10:42
 6/173 anonim ***** válasza:
82%
5- ez fordítva ugyanúgy megtörténik
okt. 28. 10:45
 7/173 JackDanielsz ***** válasza:
71%
#5 hát ja, magadból kiindulva. De ha meg egy sikertelen nő indul ki magából, ugyanez van neki, hogy szerinte jól alakul aztán sehol semmi, akkor szerinte meg a nők vannak többségében.
okt. 28. 10:46
 8/173 anonim ***** válasza:
41%

Igen csak ameddig egy nőnek egy nap 20 ajánlat van, addig egy férfinek húsz nap 1 ajánlat.

Ergó lehet, hogy ott is előfordul ez de szerintem más mikor 1/1 ezt csinálják veled, mint mikor 20/10

Nyilván túlzok, de szerintem értitek mire akarok célozni.

#5 voltam

okt. 28. 10:49
 9/173 gergelice16 ***** válasza:
74%
#8 Ez egyáltalán nem igaz, hogy egy nőnek napi 20 ajánlata van. De mégha a legnépszerűbbeknél ez igaz is lenne, a probléma leginkább azzal van, hogy az ajánlatok túlnyomó része csak a szexre szól, és a férfiak nem kapcsolatot akarnak. Az áltatás pedig rosszabb az elutasításnál.
okt. 28. 11:09
 10/173 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Mindenki küzd vele.

Csak a nők többsége nem itt nyíg, míg a paliknál ez divat lett.

okt. 28. 11:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!