Tényleg több férfi kínlódik társkereséssel mint nő ha igen miért?

válasza:#109
Igen, így félreérthető lett ahogy fogalmaztam, nem úgy értettem, hogy a csalfaságukból/megbízhatatlanságukból fakadna a vonzóságuk, Viszont mégis valahogy náluk kötnek ki sokszor. A vonzóságuk tárgya igazából a külsőn túl még ezen férfiak magabiztossága, tapasztaltsága, nyilván ezek mind szorosan összefüggnek egymással. És ahogy írod, elnézik nekik, pedig objektíven nézve egyébként sokszor látni lehetne a férfin, hogy nem megbízható partner, vannak azért ennek jelei. Talán még ha tudják is, mégis abban reménykednek, hogy majd náluk megállapodik.. Azért persze ez nem minden nőre igaz, de egy elég jelentős részükre, de a tapasztalat nők talán ezeken már átlátnak. De a lényeg hogy nem lehet ezt sem csak a férfiakra ráhúzni. És néhány férfinek tényleg nem ártana gerincet meg tököt növeszteni, mint pl. ennek a #110-nek, mert elképesztő undorító, amit csinálnak ezzel.. attól nem leszel több a szemükben, hogy ferdíted az igazat, és a nőket valamiféle ártatlan teremtménynek adod itt elő, mintha ők nem tehetnének semmiről. Meg kell mondani nekik az igazat, ami az ő saruk azt igenis oda kell nekik mondani!

válasza:#110
Semmiféle hit nem kell azokhoz, amiket írtam, nálad azonban már korábban is kibukott, hogy ténytagadó vagy, és az ilyenekkel nincs értelme vitának. Teljesen mindegy milyen bizonyítékokat hoz az ember, te mindent letagadsz. Vitának meg akkor van értelme, ha vannak fix pontok, pl. ez egy ilyen nagyon sarkallatos pont, hogy tényeket, bizonyítékokat nem tagadunk. Hiába próbálod tagadni, azok a statisztikák társkeresőkből kerültek ki, a 2. linknél is csak egyet kellett volna tovább kattintani, és láthattad volna a forrást is. És egyébként semmi hihetetlen nincs benne, ez vág egybe az általános tapasztalttal is férfi oldalról, pontosan így néznek ki a társkeresők. Nem fogsz itt ennek ellenkezőjéről senkit meggyőzni, még a nőket sem, mert számtalanszor láttam már tőlük is leírva, azt még ők se tagadják, hogy a férfiak döntő többségét első látásra kukázzák. Te vagy itt egyedül ilyen jellemtelen alak, hogy jaj szegény nők, és csak a férfiak a hibásak.. Még egyszer azt tudom tanácsolni, hogy növessz tököt mert az pont egy férfiakra jellemző gyakori hiba, talán az egyik legnagyobb, hogy nyalnak, pitiznek a nőknek, akkor is ha nincs igazuk, hátha attól többek lesznek a szemükben.. nem szabad! Ettől nem leszel férfi a szemükben. És sok nő az ilyen férfiak miatt van elszállva magától.

válasza:112 hsz, én semmilyen tényt nem tagadok. Ez inkább te vagy. Én objektíven nézem a dolgokat és nem egy szubjektív meggyőződést próbálok görcsösen bizonygatni, mint ahogy te is teszed. Ezért írtam, hogy hitbeli kérdésekről nincs értelme vitatkozni, mert bármit írok, bárhogy cáfolok, te akkor is csak a szubjektív meggyőződésedhez fogsz ragaszkodni, ennek meg semmi értelme.
Amit a bizonyítékokról írtál, ezt gondold át! A bizonyítás nem így működik. Még a jogban is vannak körülmények, pl. hogyan keletkezett, milyen célból, ki készítette milyen módszerrel, ezeket az általad felhozott bizonyítékoknál, abszolút nem lehet vizsgálni, hanem egyszerűen fogadjuk el, hogy az igaz, mert történetesen úgy véled, hogy téged bizonyítanak. Hogy pontosan miben, azt mondjuk elfelejtetted alaposan kifejteni hanem csak valami zavaros megjegyzéseket fűztél hozzá. Én nagyon korrekt voltam veled ls diplomatikusan, tényleg a tiszteletet megadva neked, minden személyeskedéstől mentesen leírtam neked, a kifogásaimat, az általad megdönthetetlennek gondolt +bizonyítékokkal+ kapcsolatban.
Továbbá én egy szóval sem írtam, hogy férfi vagy nő vagyok, sem a koromat, sem a lakhelyemet, csak annyit írtam, hogy a társ és párkeresési szokásokat kutatom 25 éve! De mindegy, látom ilyenkor előtör nálad a férfiúi büszkeség vagy tudom is én mi.
A pár és társkeresésekkel kapcsolatban leírtam a tapasztalatokat.
Ezeket te is leellenőrizheted, ugyanaz lesz a tapasztalat, ha nekem nem hiszel.
A társkeresőkön férfitöbblet van, és nem azért mert annyi a szingli, mert férfitöbblet vagy éppen nőtöbblet van a teljes társadalomban, vagy egyes korcsoportokban, és nem azért, mert 20 % vagy tudom is én mi a mérvadó és csak azokat választják! A legtöbb ilyen férfi alkalmi légyottra vágyik és mivel sajnálja a pénzt prostikra, - mert hát érdekes módon prostik szolgáltatását férfiak veszik igénybe, nem nők, nem jellemzőek a férfi prostik, ez is engem igazol, - így akarnak ingyen szexre szert tenni más nőkkel. Furcsa, de a társ és párkeresőkön a 40-60 év közöttiek vannak túlsúlyba, utánaa jönnek a 30-40 közöttiek. Vagyis a fiatalok nem igazán vannak jelen ezeken az oldalakon.
Statisztikákat, amik tényleg értékelhetőek nem mutattál, amiket annak hiszel, azok is engem támasztanak alá.

válasza:#113
Még egyszer ott kezdődik a dolog, hogy férfi oldalról ez az általános tapasztalat, és azt nagyon sokszor még a nők sem tagadják, a férfiak mennyire kis százalékát tartják vonzónak ott. Társkereső statok is ezzel vágnak egybe, mint pl. Tinder 4,5 százalék női kedvelések aránya, férfiak 62 százalékával szemben.
"A társkeresőkön férfitöbblet van, és nem azért mert annyi a szingli, mert férfitöbblet vagy éppen nőtöbblet van a teljes társadalomban, vagy egyes korcsoportokban, és nem azért, mert 20 % vagy tudom is én mi a mérvadó és csak azokat választják"
A társkeresésőn lévő férfitöbblet többtényezős ugyan, de nehogy már azt próbáld beadni, hogy pont az a tényező ne számítana, hogy a nők csak a felső 20 százalékból válogatnak! Véleményem szerint pont ez a legnagyobb tényező ebben. Hogy vannak csak szexet kereső férfiak? Persze vannak, de az nem indokolna 4-5x többletet, és az általános fiatalkori férfitöbblet sem. Persze hozzáadódik, azt nem tagadom. De hogy a férfiak jó 80 százaléka lényegében csak létszámnővelőnek regisztrál ezekbe, és lényegtelne mit keres, csak szexet vagy komoly kapcsolatot, a nők gyakorlatilag egy emberként kukázzák őket már képekből! Pont ez ne számítana?!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#116
Neked tenytgagadónak semmit nem akarok bizonyítani, mert nem is lehet! Ezért utálok ténytagadókkal vitázni, mert fölösleges, mert semmit nem lehet nekik bebizonyítani!

válasza:#117
És hol maradnak a képletből a kapcsolatot kereső férfiak? Azok miért is nem léteznek, vagy éppen miért is nem lehetnek ők a többség?
"A többségben olyan férfiak vannak, akik eleve párkapcsolatban élnek! Ne légy már ennyire naív!"
És erre bizonyíték? Ezt ugye még elvileg is lehetetlen volna bizonyítani, szóval így akkor valójában kinek az állításaihoz van szükség hitre?

válasza:Még egyszer ott kezdődik a dolog, hogy férfi oldalról ez az általános tapasztalat, - Kinek a tapasztalata? A tiéd? Vagy te végeztél ebben a témában egy komoly tudományos igényű munkát? Értelmezhetetlen ez a kijelentés!
és azt nagyon sokszor még a nők sem tagadják, a férfiak mennyire kis százalékát tartják vonzónak ott. - Hol? Kik? Akik neked válaszoltak? Vagy kik?
Társkereső statok is ezzel vágnak egybe, mint pl. Tinder 4,5 százalék női kedvelések aránya, férfiak 62 százalékával szemben. - Meg azt is alátámasztja, hogy 3szor négyszer annyi férfi van regisztrálva a társkereső oldalakon, ez is okozhat ilyen vagy ehhez hasonló anomáliákat!
A társkeresésőn lévő férfitöbblet többtényezős ugyan, de nehogy már azt próbáld beadni, hogy pont az a tényező ne számítana, hogy a nők csak a felső 20 százalékból válogatnak! - És ezért van több férfi a társkeresőkön? Amúgy ez egy hatalmas nagy marhaság, hogy csak a 20 %ból válogatnak. Elmagyaráztam érthetően, hogy ez a kutatás, amire te hivatkozol, az nem azt mérte, hogy kikből választanak a nők, hanem azt, hogy a férfiak hány százaléka tetszik. Ugyanez a mérés a férfiaknál 5 %. Csak ezt a kutatást te valamiért teljesen félremagyarázod. A párkereséshez az is hozzá tartozik, mert ilyen kutatás is van, hogy a többség nem társkereső oldalakon keres magának párt, hanem általában a szükebb vagy tágabb környezetéből, iskola, főiskola, munkahely, baráti társaságok stb. Ezért hülyeség, amit ezzel kapcslatban állítasz. De amúgy a kutatás pontosan úgy van, hogy a nők 80 %ának a férfiak 20 %a TETSZIK, nem kizárólag abból válogat.
Véleményem szerint pont ez a legnagyobb tényező ebben. - A társkeresőkön pont a 35-60 közötti korosztály különösen a 40 felettiek vannak igencsak nagyon magas arányban jelen, és pont a 30 és 20 alattiak a legkevesebben. Tehát ezzel is felsültél. Vagyis a férfitöbbletnek az egyes korcsoprotoknak semmi köze ahhoz, hogy a társkeresőkön miért van többszörösen több férfi, mint nő!
Hogy vannak csak szexet kereső férfiak? Persze vannak, de az nem indokolna 4-5x többletet, és az általános fiatalkori férfitöbblet sem. - De, pont, hogy ez indokolja a férfitöbbletet! Regelj fel nőként és férfiként ugyanarra a chatre, hasonló korral és hasonló kvalitásokkal, nőként egy nap 100 ajánlat fog jönni, férfiként meg 5 hónap alatt egy sem!!!!
Persze hozzáadódik, azt nem tagadom. - Mit? A tényeket?
De hogy a férfiak jó 80 százaléka lényegében csak létszámnővelőnek regisztrál ezekbe, és lényegtelne mit keres, csak szexet vagy komoly kapcsolatot, a nők gyakorlatilag egy emberként kukázzák őket már képekből! Pont ez ne számítana?! - Mondjuk a képek 90 %a eleve kamu, sokan tesznek fel kamuképeket! Ez a 80 % nagyon beragadt nálad! A nők kevésbé ismerkednek ismeretlenekkel, inkább az élő ismerkedés a jellemző rájuk és kevésbé keresnek alkalmi kalandokat, ellentétben a férfiakkal! Amúgy sok nő panaszkodik, hogy nem tud úgy végigmenni az úton, hogy valaki ne próbálkozna be náluk. Ez is beszédes. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!