Tényleg több férfi kínlódik társkereséssel mint nő ha igen miért?

válasza:

válasza:"én tényeket és bizonyítékokat vettem alapul."
Miféle tényeket és bizonyítékokat te szerencsétlen?
Az egyetlen tény ami felmerült, az a fiatalkori férfitöbblet statisztikai ténye.
Hogy ebből te azt hoznád ki hogy nőtöbblet van, az a te értelmi szegénységi bizonyítványod nem több. Mivel olyan embereket szeretnél tömegesen kiírni a társkeresésből akik függetlenül a helyzetüktől tömegesen élnek párkapcsolatban. Melegek, külföldiek, börtöntöltelékek sajnos mindhárom csoportnál tapasztaltam hogy majdnem ugyanúgy a hetero társkereső társadalom tagjai.
És hiába hazudod, egyik jelenség sem kizárólag férfiakat érint, majdnem annyi nőt is.
Ezekután hogy nevezhetsz engem "laikusnak" szánalmas butaságodban még reagálni sem tudsz

válasza:#44 Ez sokkoló volt, de köszönöm, hogy leírtad!
#49 Hagyjátok már abba, hogy ezzel az érvvel jöttök újra és újra. Csak azért mert a korosztályodban több a férfi, ez nem jelenti azt, hogy nehezebben találsz kapcsolatot, mint a nők. Olvasd el, mit írt #44, és te is láthatod. Pont hogy a nők vannak nehezebb helyzetben (ezt férfiként írom), mert sokkal kevesebb férfi áll egészséges módon a kapcsolatokhoz, mint nő. Másik tapasztalatom, hogy a nők kevésbé nézik a külsőségeket, így csúnyább férfiként nagyobb esélyed van kapcsolatot találni mint csúnyább nőként. Szóval hagyd abba a külső okokra való mutogatást, és inkább nézz magadba és fedezd fel, hogy miben kellene fejlődnöd, hogy sikeresebb legyél.

válasza:52 hsz, amiket felsoroltál én ilyeneket még csak nem is állítottam. Pont arról írtam, a kérdésre válaszoltam és ebből a szempontból ez a férfi-nő többlet teljesen elhanyagolható. Ez a férfi nő többelt egy teljesen más beszélgetés, de a kérdező kérdéséhez semmi köze.
53 hsz, amit írtál ez is egy izgalmas megközelítés és ezt is érdemes lenne valakinek feldolgozni.

válasza:"Pont arról írtam, a kérdésre válaszoltam és ebből a szempontból ez a férfi-nő többlet teljesen elhanyagolható"
Miközben erről írtál azt hazudtad valójában nőtöbblet van.
Ezen otromba hazugság pedig nem elhanyagolható, a valóság kifordításából indultál ki, ez eleve teljesen hiteltelenné tette minden mondanivalódat.
"amit írtál ez is egy izgalmas megközelítés és ezt is érdemes lenne valakinek feldolgozni."
Én már régen feldolgoztam ezt a megközelítést, akkor itt van ismét:
A csávó kegyetlenül dugni akar már, neki minden mindegy, és tapasztalja hogy a csajok néha ráírnak ha egyetértően írkál róluk. A szerencsétlen meg kínjában veszettül kiáll mellettetek remélve hogy hullik neki is majd valami.
Az a legszomorúbb és legszánalmasabb az egészben hogy nem, nem hullik, akire tesznek a nők azokra tenni fognak akkor is ha a tövig benyal nekik

válasza:

válasza:#55 Amit írt, az nem volt hazugság, csak elbeszéltek egymás mellett. A teljes népességet nézve nő többlet van, de a fiatalok között férfitöbblet. De mint írtam, ez semmit sem számít.
Nem minden férfi gondolkodik ennyire önző módon. Vannak, akik mások érdekeit is nézik, és nem mindenben azt keresik, hogy talán "nekik is hullik majd valami". Elárulom neked, az egészséges párkapcsolatok egyik alapja az, hogy belső késztetést érezz, hogy örömet okozz a másiknak, akkor is, ha ez számodra lemondásokkal jár. Amíg a kapcsolataid csak arról szólnak, hogy megpróbálod a másikat a lehető legjobban kihasználni, addig semelyik sem fognak működni. Sőt még azok a kapcsolatok sem működnek hosszútávon, amikben azért vagytok együtt, mert az kölcsönösen megéri. Amíg a figyelem magatokra irányul, addig az nem stabil. Ha mindketten egymás érdekeit veszitek előre, az hosszútávon több gyümölcsöt hoz. De persze az ilyen gondolkodáshoz a teljes világképedet meg kell változtatnod, ami nem egyszerű, de megsúgom neked: ez vezet a boldogsághoz.

válasza:Nem valószínű elbeszéltünk egymás mellett, hiszen ezt írta:
"Nálunk régóta női többlet van, ez mondjuk a jelentős emberveszteségeknek és elvándorlásnak köszönhető"
Én a fiatalkori férfitöbbletről beszéltem, ez meg emberveszteséggel kapcsolatos arányokról beszél, szó sincs az időskori nőtöbbletről ami ugyan semmiféle hatással sincs a társkeresési piacra, de legalább nagy mértékű és lehet rá mutogatni.
"Nem minden férfi gondolkodik ennyire önző módon."
Nem hát, mások gerincből nem másznának rá idegen feminista picsákra csak a dugás reményében pitizve nekik, tehát valóban sokunk nem így gondolkodik, és nem ennyire alávaló mint az említett szerencsétlen incel.
Nyugodjatok csak meg effelől!

válasza:#30 gergelic16
"Valóban férfi többlet van fiatal korban, de gáz, ha valaki erre fogja a sikertelenségét."
Nyilván nem lehet csak erre fogni, de az tagadhatatlan, hogy még jobban kiélezi a versenyt a férfiak között, mivel már eleve egy előnytelen helyzetet teremt.
"Főleg mivel a nők tapasztalataim szerint aktívabban járnak el otthonról, így az arány valamellyest javul."
Komolyan érdekelne, hogy hol tapasztalod ezt? Én meg valahogy azt látom, hogy a nők a kevésbé kimozdulósak. Nagyvárosban élek, mindenfelé férfiakat látok focizni, pingpongozni, túrázgatni szintén főleg férfiakat, nőket max a párjukkal látok.. bulizgatni, koncertekre nem nagyon járogatok el, de amiket írnak itt tapasztalatokat férfiak, azok alapján ezek a helyek se a nőtöbbletről híresek.
"Ezt a másik adatot, hogy ennyivel több szingli férfi van, sosem hallottam, és sosem tapasztaltam."
"A szinglikkel foglalkozó filmeket, sorozatokat látva azt gondolhatnánk, hogy a szinglilét, a párnélküliség leginkább a nőket érinti, pedig ahogy ez a legfrissebb népszámlálási adatokból is látszik, a szinglik között több a férfi, mint a nő. Ez igaz a 20–39 és a 40–49 éves korosztályra is. „Száz 20–39 éves szingli nőre 149 ugyanilyen korú szingli férfi jutott 2022-ben, a 40-es korosztály esetében pedig még ennél is több, 173” – mondja Dr. Rövid Irén szociológus
Sajnos ebbe bejátszik a férfitöbblet is meg a női hipergámia is. A nők nagy része a férfiak felső szűkebb rétege közt rotálódik. A nagyobb férfi szingliség úgy jön ki, hogy egyetlen férfi több nőt is tud nem szinglivé tenni, mivel statisztikailag azon nők már nem számítanak szinglinek, akiknek volt házasságuk, abból származó gyerekük, és jóval több az elhagyott, gyerekes anyuka. Szintén KSH statisztika az is, hogy a 40 éven aluli felnőtt magyar férfiak több mint 70%-ának nincs gyereke. De nem értem ezen mi a meglepő vagy hihetetlen, hiszen amióta divatba jött az online ismerkedés a társkeresőkkel, ahol így válogatnak a nők:
Az volna a meglepő, ha ennek semmi nyomát vagy következményét nem látnánk a való életben.

válasza:"Másik tapasztalatom, hogy a nők kevésbé nézik a külsőségeket, így csúnyább férfiként nagyobb esélyed van kapcsolatot találni mint csúnyább nőként"
Ez meg ordas nagy kamu sajnos, nőknek is alapelvárás már, hogy első látásra, akár már egy képről is lássa vonzónak a pasit. Ezt itt is le szokta írni sok nő, ez a minimum belépő nekik, és ebből nem engednek. Csak ugye nőknél jóval magasabban van ez a bizonyos léc, aminél már vonzó számukra a férfi, ez meg szimpla biológiai tény. Ez az egyik fő okozója az egész társkeresési szarviharnak, ami mostanság van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!