Érdemes egy nagyon csinos nagyon vonzó nővel párkapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Alakul egy párkapcsolat egy nagyon csinos nagyon vonzó nővel, tényleg olyan típusú nő hogy amikor utcán megyünk kézen fogva akkor minden férfi szinte utánanéz, a szex is nagyon jó vele tényleg sokkal jobb mint az eddigiekkel akikhez nem igazán vonzódtam, viszont úgy érzem hogy túl erős az önbizalma emiatt engem kicsit zavar és lehet ez később probléma lesz a párkapcsolatban, valamint sokkal nagyobb szerintem a kísértés egy ilyen nőnél, így úgy érzem sokszor hogy nem nagyon éri meg egyre jobban bizonytalanodom el hogy folytassam vele a párkapcsolatot..okt. 28. 18:46
21/24 anonim 

válasza:

válasza:#20 érdekes igen. Mert a férfi szemében csak az a nő értékes, aki szép, viszont a nők ezt teljesen másképp nézik. A nő valszeg talált benne valami szerethetőt, amit mi nem látunk.
22/24 anonim 

válasza:

válasza:Vonzó nőként válaszolok neked. Vonzóbb vagyok a páromnál, de hidd el, hogy nem az van, hogy mindenki sorban áll értem. Szinte sosem mernek megszólítani. Nyilván, néha igen, de egyébként a teljes érdektelenség látszik rajtam. Tehát nem szemezek vissza senkivel stb. Ha valaki leszólít, vagy elhív kedvesen visszautasítom. A közösségi oldalon meg nagyon visszafogott vagyok, nem igazán vagyok aktív ott nem írkálnak. Szerintem örülj neki, hogy veled van. Ha szeret és minden rendben köztetek nem lesz baj.
23/24 anonim 

válasza:

válasza:Mondjuk az sem igaz, hogy a NAGYON gyönyörű lányokat nem szólítják le...
Annyira klisé ez hogy a férfiak félnek a szép nőktől
Persze biztos van aki fel
De meg olyan is odajön aki fél
Ezért van az, hogyha egy ilyen nő végigmegy az utcán akkor nem az összes pasi megy oda hozza, csak 4-5...
A férfiak sokkal egyszerűbbnek annál minthogy gondolkodjanak ha meglátnak egy kiemelkedő nőt
Üdv, egy ilyen lány barátnője
Az utcán is zaklatták már többször, követtek minket miatta, a mozgólépcsőn visszafordultak miatta...
24/24 anonim 

válasza:

válasza:Én simán fel tudok szedni és meg is tudok tartani egy ilyen nőt, mert elhiszem és képes is vagyok valóban.
Ha szerinted nincs értelme ilyen csajjal lenni, akkor hagyd meg másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!