Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten vannak olyan nők, akik...

Neten vannak olyan nők, akik a személyes találkozótól SEM riadnak vissza?

Figyelt kérdés

De nem úgy, hogy majd hónapok után, ha már átkeltem a vizesárkon, legyűrtem a krokodilokat, és levágtam a sárkány 6 fejét...

Mert telefonálni még csak lehet egyik másikkal, ez nem nagy kunszt normális felnőtt emberek között.

20-40 éves férfiak, nektek mi a tapasztalat?

okt. 28. 19:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
53%
Pontosan annyira hallgatjuk meg a nők problémáit, mint a nők a férfiak problémáit. Mindenkinek megvannak az egyéni preferenciái amikből nem enged. Nekem például nem kell olyan nő akit hetekig kell puhítani azért, hogy hajlandó legyen eléggé kényelmesen érezni magát ahhoz, hogy beleegyezzen egyetlen randiba egy nyilvános helyen. A nőknél általános főszabály, hogy minél tovább húzza a férfi a beszélgetést, annál nagyobb az esélye annak, hogy jön egy új és jobbnak gondolt jelölt. A siker és a kudarc között legtöbbször napok, órák vannak és ne legyenek illúziók: a többség egyszerre több vasat tart a tűzben.
okt. 29. 08:09
 22/45 anonim ***** válasza:
23%
#21 Ennyi, lehet ezt csinálni, hogy sz.rtok meghallgatni a nőket és abbahagyni az abuzálásunkat. De nem mi vagyunk azok, akik a magány miatt telepicsogják az internetet, hanem ti. További jó vergődést kívánok.
okt. 29. 08:13
 23/45 anonim ***** válasza:
50%
Szóval most már bántalmazzuk is a nőket kollektíve mind. Komolyan, pszichológusnál voltál már a férfigyűlöleteddel?
okt. 29. 08:16
 24/45 anonim ***** válasza:
24%

#23 Amelyikőtök nem áll ki a nők bántalmazása ellen, sőt - ahogy engem is - próbáljátok hitelteleníteni, sz.rba sem venni a tapasztalatainkat (amik nem csak az enyémek, hanem a nők legalább 99%-áé) - az igen, a probléma része.

Voltam pszichológusnál, köszönöm, kíváncsi vagyok melyikőtök fogja nekem visszafizetni a sokezer eurót, ami elment rá. Te mikor fogod belátni, hogy a probléma része vagy? Mikor fogsz felelősséget vállalni a nők megélt tapasztalatainak meghazudtolása, hiteltelenítése miatt? Mikor fogsz felelősséget vállalni az ezzel okozott kollektív károkért?

okt. 29. 08:24
 25/45 anonim ***** válasza:
61%
Már megbocsáss, de egy általánosító szemétláda vagy aki nem jobb, mint azok, akik a nők ellen általánosítanak. Azért, mert te mentálisan sérült vagy, még a többi ember nem az. Keress segítséget, tényleg.
okt. 29. 08:40
 26/45 anonim ***** válasza:
26%
#25 Szokásos. Felelősségvállalás nulla, belátás nulla, aki meg le meri írni a tapasztalatait és meg meri fogalmazni a társadalmi szintű problémát, az mentálisan sérült. Kérdéseim megválaszolása szintén nulla. Ezek vagytok ti b+. Szánalom.
okt. 29. 08:44
 27/45 anonim ***** válasza:
60%

ma 08:40

Hiába téped a szád m nem érti a szerencsétlen,hajtja a megtépett szegén nőcike propagandát.Szarni rá.XD

okt. 29. 08:47
 28/45 anonim ***** válasza:
56%
Még sajnálnám is, ha nem nyomná az általánosító elmebaját, de menthetetlen szegény. Aztán ugyanezek hajtják megállás nélkül mindenfelé, hogy milyen magányosak és nem találnak párt. Igazából mindenki a helyére kerül idővel, azért ekkora gyűlöletből és keserűségből indulni iszonyat nagy hátrány.
okt. 29. 08:54
 29/45 anonim ***** válasza:
36%
Aki femcelnek nevezi a nőket, azzal bizony nincsen értelme személyesen találkozni.
okt. 29. 08:55
 30/45 anonim ***** válasza:
49%

Ezt még nőként is borzasztó olvasni. Biztos vannak saját rossz tapasztalataid, de annyira érezhető, hogy az van amit a #27 ír, hogy csak a jól hangzó most annyira menő szöveget mondod. Egyetlen saját gondolatod volt ebben a kommentben, ott a végén. "Ezek vagytok ti b+. Szánalom." Ez. Ez meg nem nagy érdem, ez a stílus...

okt. 29. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!