Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten vannak olyan nők, akik...

Neten vannak olyan nők, akik a személyes találkozótól SEM riadnak vissza?

Figyelt kérdés

De nem úgy, hogy majd hónapok után, ha már átkeltem a vizesárkon, legyűrtem a krokodilokat, és levágtam a sárkány 6 fejét...

Mert telefonálni még csak lehet egyik másikkal, ez nem nagy kunszt normális felnőtt emberek között.

20-40 éves férfiak, nektek mi a tapasztalat?

okt. 28. 19:48
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
52%
A radfem dumát nyomatja ami a redditen annyira népszerű. A tipikus férfigyűlölő általánosító vadfemináci archetípusa.
okt. 29. 09:05
 32/45 anonim ***** válasza:
65%

29 (8:55)!

Senki nem nevezte femcelnek a nőket. Azokat az inceleket nevezték így, akik nőneműek.

okt. 29. 09:47
 33/45 anonim ***** válasza:
71%

14-es: "Ok, szóval szüzvagy. Köszi."

Aki agyilag ennyire alacsony szinten van, az miért lepödik meg, ha a nök nem akarnak személyesen találkozni vele?

Ha valakivel nem lehet beszélgetni több mindenröles ha egy nönek erre igénye van, azt egyböl aggszüz, szexhiányos valakinek minösítí, az annyira primitív, egycscatornás agyú lény, hoyg minden normális nö menekül töle.

okt. 29. 10:35
 34/45 anonim ***** válasza:
19: Hááát nem is tudoom, de arra tippelek azért szeretne mert élőben NINCSEN a homlokodra írva, hogy te ismerkedni szeretnél-e vagy sem. Tudom nagyon logikátlanul hangozhat...
okt. 29. 10:41
 35/45 anonim ***** válasza:
67%
20: Sajnálom ami veled történt, de kérlek ne nyilatkozz más nők nevében, mert kanyarból sem egyezik mindenki véleménye a tiéddel.
okt. 29. 10:44
 36/45 anonim ***** válasza:
57%
Én innen több olyan nővel beszélgettem már akik ITTENI pasikkal akartak találkozni és a pasik nem mentek el a randira. Ilyen tapasztalatok után nem csodálom azt sem, hogy sokan nem ismerkednek itt.
okt. 29. 17:21
 37/45 A kérdező kommentje:
#36 oké, neked ezt mondták. De sajnos nem lehetünk benne biztosak, hogy mi volt a valóság.
okt. 29. 19:21
 38/45 anonim ***** válasza:
78%

#37:

Nekem több barátnőm, lazább és baráti kapcsolatom is volt innen (barátiak is személyes találkával). Volt akivel végig követtem az eseményeket és nagyon gáz itteni pasik miket le tudnak művelni.

Olvastam siker történetet, nekem is összejött kapcsolat itt, tehát nem mind annyira gáz, hogy 2 találka után offos. Persze nem muszáj hinned nekem, vagy nekik, attól még sajnos van ami megtörtént.

okt. 29. 19:27
 39/45 A kérdező kommentje:
Igen, jól mondod: történt. Nekem is vannak siker-storyk innen. De azok mára csak a múlt része (szinte kivétel nélkül)
okt. 29. 19:32
 40/45 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező már bocs, de elég tirpák vagy. Kapod itt a normális válaszokat, de csuklóból oltasz le mindenkit. Tedd már helyre magad.
okt. 30. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!