Neten vannak olyan nők, akik a személyes találkozótól SEM riadnak vissza?
De nem úgy, hogy majd hónapok után, ha már átkeltem a vizesárkon, legyűrtem a krokodilokat, és levágtam a sárkány 6 fejét...
Mert telefonálni még csak lehet egyik másikkal, ez nem nagy kunszt normális felnőtt emberek között.
20-40 éves férfiak, nektek mi a tapasztalat?

válasza:

válasza:29 (8:55)!
Senki nem nevezte femcelnek a nőket. Azokat az inceleket nevezték így, akik nőneműek.

válasza:14-es: "Ok, szóval szüzvagy. Köszi."
Aki agyilag ennyire alacsony szinten van, az miért lepödik meg, ha a nök nem akarnak személyesen találkozni vele?
Ha valakivel nem lehet beszélgetni több mindenröles ha egy nönek erre igénye van, azt egyböl aggszüz, szexhiányos valakinek minösítí, az annyira primitív, egycscatornás agyú lény, hoyg minden normális nö menekül töle.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#37:
Nekem több barátnőm, lazább és baráti kapcsolatom is volt innen (barátiak is személyes találkával). Volt akivel végig követtem az eseményeket és nagyon gáz itteni pasik miket le tudnak művelni.
Olvastam siker történetet, nekem is összejött kapcsolat itt, tehát nem mind annyira gáz, hogy 2 találka után offos. Persze nem muszáj hinned nekem, vagy nekik, attól még sajnos van ami megtörtént.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!