Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy mutassam meg a nőknek,...

Hogy mutassam meg a nőknek, hogy ki a főnök?

Figyelt kérdés
Most néztem az új Nicole Kidman filmet, amiben a gyakornok csávó úgy bánik a vezérigazgató nővel mint a kutyákkal és nagy sikert arat. A helyzet az, hogy ilyet én nem tudok. 38F

okt. 29. 21:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát abban a filmben a gyakornok volt a főnök (képletesen szólva).

Te soha nem leszel az.

okt. 29. 21:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy film, tudod.
okt. 29. 21:37
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, aki valóban “főnök”, annak nem kell ilyesmin gondolkodnia.
okt. 29. 21:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
mindezt 38 éves fejjel
okt. 29. 21:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez annyira nem új, amennyiben a Babygirlre gondolsz (Jókislány), mert tavalyi. 38 évesen te nem leszel olyan mint az a fiatal fuckboy. Amúgy nekem nem tetszett a színész, lehetett volna jóképűbb, amolyan ellenállhatatlan, akkor hitelesebb lett volna.

Mellesleg az egészet meg sem értetted ha nem jött le hogy a nőnek eleve voltak ilyen vágyai és nem a fiúcska hozta ki belőle, és tulajdonképpen rendbe hozta a házasságukat ez a dolog, lásd az utolsó jelenetet.

okt. 29. 21:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp nagy tömegben, hogyha a nő le is fagy, más még rád hívhassa a rendőröket!

Ugyanis, aki bénácska ovi óta és most aztán alfahím akar lenni, attól sokminden kitelik. A kettő közt van a magabiztos, kiegyensúlyozott férfi... nem hiszem, hogy az reális cél így 38 évesen, de akkor már inkább olyan akarj lenni. Azoknak van a legnagyobb esél,e egy működőképes, egészséges, hosszú kapcsolatra.

Ha találsz is egy nőt véletlen, aki annyira sérült, hogy az ilyen fszkalapokra izgul és teljesen hülye mert beveszi az erőltetett, agresszív, lealacsonyító stb. színjátékot, (már erre is kicsi az esély... de,) ott is ki fog bújni a szög hamar, mert vagy ràkapsz az ízére és még jól el is vered, aztán "boldogan" èltek, amíg ki nem mentik, de akkor te leszel az agresszív ex, akit szídhat, vagy belefáradsz a színjàtékba és elhagy mert a valós jellemed nem kelt benne vágyat, "nem ezt a lovat vette". Ekkor is te leszel amúgy a fszkalap, mert átvágtad, csak előtte vergődtök egy sort a szakításig. Egyik se az a kimondott happy end.

Soha nem értettem, miért nem az a cél, hogy egészséges legyen az önbizalom, énkép, stb.

okt. 29. 21:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam a filmet, de szerintem próbáld így: az első randin, amikor a nő azt mondja neked: "Szia!" Te válaszolj így: "Kussolsz bazzeg!" Ha ebből még nem lenne egyértelmű, ki a főnök, pofozd le ott, nyílt színen! De komolyan! Ebből azonnal tudni fogja! Mi a francért költenél el egy csomó lóvét randikra meg virágokra meg wellnessre meg ilyen fasságokra azért, hogy majd csak két év múlva verd ki a fogait, ha nem tetszik a viselkedése?
okt. 29. 23:35
 8/19 anonim ***** válasza:
10%
Hát a kérdésből látszik hogy neked még nem sikerül rendesen megdugni egy nőt sem. Amikor a harmadik orgazmus után remegő lábbal kimegy a fürdőbe már tudja hogy ki a főnök.
okt. 30. 01:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk vicces lenne az ilyen babygirl férfiaknak egy gone girl barátnő.
okt. 30. 01:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
10# ha ennyire bdsm kapcsolatot akarsz, akkor a helyedben nem ebből a zs kategóriás vacakbol meg a szürke 50ből szemezgetnék, hanem megnézném a Titkárnő című filmet ami jóval a mainstremebb szarok előtt készült és sokkal jobban emberibben mutatja be az ilyen jellegű kapcsolatokat. Én elég szubmissziv nő vagyok,de a két mai filmen csak a szememet forgattam, annyira nem életszerű
okt. 30. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!