Gazdag nő szegény férfival összejön?

válasza:10
Esetleg érdemes lenne általános iskolás 5. osztályos gyerekekkel beszélgetned, sokat segíthetnek összetett mondatok értelmezésében.
Tisztán leírja, hogy anyagi szempontok alapján keres párt, nem jönne össze magához képest kevesebbet kereső férfival, ellenben emlékeztetnélek, hogy van 2 gyereke, akik bár lehet meglepő számodra, nem fénnyel táplálkoznak és általában a ruha sem ugrik rájuk mert kikeltek az ágyból.
Ha nem eltartót keres, akkor miért lényeges, ha egy férfi mondjuk kevesebbet keres?
A gyerekek nem az övék, semmi közük hozzá, így aztán nem tudom hogy jön be a nélkülözés szó a képletbe...
Ha levonod azt, ami a 2 gyerekre elmegy (öltözködés, iskola, ilyen-olyan különóra, a kaja, a plusz villanyszámla), pont ugyanott van, mint amennyit az a férfi keres, akivel neki amúgy esze ágában nem lenne összejönni, mondván ő már nem akar nélkülözni...
Te pedig épp arról magyarázol, hogy ő nem eltartót keres. 😀

válasza:"Ha nem eltartót keres, akkor miért lényeges, ha egy férfi mondjuk kevesebbet keres?" - ezt is leírta a 4. a válaszban, tessék: "Nem tartanék el még egy főt, főleg nem felnőttet, hogy rajtam kapaszkodjon meg és spóroljon. Volt rá precedens, hogy megpróbálták (2 fő)".
Beszélgessél te azokkal az 5-es gyerekekkel, sokat segíthetnek összetett mondatok értelmezésében.

válasza:12
Jaja, mert valakinek 2 pulyával pont azon kell aggódnia kit kell még eltartania 🤣

válasza:11, Azért lényeges, mert nem akar leadni a megszokott életszínvonalából. Mert ha én keresek egy bizonyos összeget, és ennek megfelelően járok nyaralni, szórakozni, sportolni, étterembe stb, akkor ha összejövök egy csóró pasival, akkor fizessem én az ő részét is? Vagy majd megyünk külön, mert neki nem telik rá?
Egyébként meg a #4 leírta, hogy egyedülállóként minimálbérből is eltartotta magát és a gyerekeit, és most meg már jóval többet keres, gyerektartást is kap, tehát nem értem, honnan vetted, hogy ez a válaszoló más férfival akarja eltartartatni a gyerekeit. Ez már a saját rosszindulatod, meg amiket te beleprojektálsz. Igaza van a 10-nek, mindig van valaki, akkor is a nőt állítja be pénzéhesnek, amikor konkrétan leírja, hogy teljesen önellátó és még őt húzták le a minimálbéres férfiak. Persze, ezen palimadarakról egy szót nem írtál, pedig nekem is úgy tűnik, hogy itt igencsak ők kerestek eltartót.

válasza:

válasza:14
Még egyszer leírom (ezért javasoltam a szövegértelmezést, mert az enyémet sem sikerült abszolválnod), hogy valaki akinek van 2 gyereke, és keres 500 ezer forintot, abból ha levonod a 2 gyereket amennyi pénzbe kerül, a nő pont kb annyi pénzből gazdálkodhat, mint egy minimálbéres.
Neked van bármi fogalmad róla, mennyibe kerül egy iskolakezdés? Hogy mennyibe kerül 1 tetves pár cipő? Hogy milyen élelmiszerárak vannak? Te azt hiszed, hogy egy gyerek 30 ezer forint per hónap, amennyi a gyerektartás?
500 ezer forint 2025-ben egy marék rizs, nem hogy abból eltartani 3 embert, magadat meg még 2 gyereket.
Azt úgy irkálsz róla, mintha 3 milliót keresne, aki nem akar eltartani senkit 😀 Te miről beszélsz? Csodálom, ha nem kopik fel az álla hónap végére, te meg úgy irkálsz róla, mintha bárkit el tudna tartani abból a nagy 0-ból mint ami van neki.

válasza:

válasza:18
Na jó, én befejeztem az ilyen ostobákkal az érvelést 😀
Mert mit gondolsz, mennyi a gyerektartás? 100 ezer forint?
Látod?
Ebből látszik, hogy olyan szinten szatyorban éltek, hogy az valami csoda, de úgy osszátok a nem létező észt, mint pap az imát a templomban.
Szóval első körben konzultálj 5. osztályos gyerekekkel, segítenek a szövegértelmezésben, utána olvass utána hogy egy apa mennyi gyerektartásra kötelezett, utána lesd meg mibe kerül 2 gyerek eltartása, aztán ah megugrottad ezeket a feladatokat, idejöhetsz ugatni arról, amiről az ég világon semmi fogalmad sincs.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!