Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag nő szegény férfival...

Gazdag nő szegény férfival összejön?

Figyelt kérdés
okt. 30. 16:49
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
67%

28-as.

Akkor ha én is minimálbér keresnék akkor mennyi maradna hónap végén a gyerekre?

Vagy a szívednek jobb lenne, hogyha a nő is minimásbéren élne és úgy tartaná el a gyereket és tényleg csak azért kellene a farok otthonra, hogy pénzeljen?

Mert úgy gondolom 500-600 ezer forintból akkro is több jutt magamra és a gyerekre is, mint 200ból.

De lehet ezt a te agyad nem képes felfogni.

okt. 31. 06:31
 32/42 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Amelyik nő megszokta, hogy mindent a popsija alá tolnak, az nem fogja lejjebb adni.
okt. 31. 07:57
 33/42 anonim ***** válasza:
93%

Miért is maradna neki nulla? Azért 500 ezer nem olyan kevés pénz.

Sőt még mindig több, mint a kérdező 200ezre.

Pontosan 300al.

Ha azt a 300at a gyerekekre költi, még akkor sem a férfi tartja el a nőt. Mert marad 200 ezer Ft magára.

De pl én egy gyerek mellett félre tudok tenni havi 150ezret.

Mellette meg van pénzem körmösre, fodrászra, ruhára, koktélra, stb...

Jó keresek 700ezret.

okt. 31. 08:30
 34/42 anonim ***** válasza:
13%

34

De miért kellene eltartania egy férfinak a nőt? 😃

Szóval akkor felfogod végre azzal a böszme agyaddal, hogy ha a nőnek 200 ezer forintja marad mert a többi elmegy a gyerekre, akkor pont annyit keres, mint egy minimálbéres férfi, akivel nem állna össze? Érted már??

Azért nem állna össze vele, mert neki olyan kell, aki őt is meg a pulyáját is pénzeli.

Ha meg nem, akkor pont ugyanannyi pénze marad mindkét félnek.

Tehát akkor miért is nem jó az a férfi aki nettó 200-at keres?

A nettó 500 az 2020-ban volt jó pénz, ma egy marék rizs.

okt. 31. 09:04
 35/42 anonim ***** válasza:
24%
#35 Minden nő elvárja, hogy a férfi eltartsa.
okt. 31. 09:13
 36/42 anonim ***** válasza:
75%

36-os.

Én eltartottam a párom. Férfi létére.

Olyan angolosan távozott, hogy kb 3 milla tartozást hagyott rám.

Ennyit arról, hogy minden nő elvárja, hogy eltartsák.

okt. 31. 09:21
 37/42 anonim ***** válasza:
22%
#37 Mese, mese, meskete.
okt. 31. 09:26
 38/42 anonim ***** válasza:
60%
Attól, hogy te nem hiszel benne, még van ilyen. :)
okt. 31. 10:01
 39/42 anonim ***** válasza:
67%

4-es vagyok. A havi bevételem mindenestől kb. 650 ezer ft, ha nincs benne gyáp. A nagyobbik gyerekem már felnőtt, bár még nappalin tanul.

Havi szinten kb. 200 ezer úgy marad meg, ha éppen nem mennénk sehova, de minden hónapban van a gyerekekkel legalább 1 közös fizetős program valamelyik hétvégén, de még így is 100 biztosan megmarad.

Na ez a program nem volt meg akkor csak egyszerű sétálós, kirándulós, mikor minimálbéres voltam velük.

Igen, néha vannak váratlan kiadások, ha éppen bedöglik a kocsim (autóm sem volt, mikor minimálbéres voltam) és azonnali javításra van szükség, de ezekből a félrerakott megtakarításokból futja rá.

Nem, nem várom el az eltartást és nem is írtam ilyet a 4-es hozzászólásomban, de ha kitalálom, hogy éppen színházba van kedvem menni, akkor ne húzza a száját, hogy azért menjek egyedül, mert még a saját részére is sajnálja a pénzt vagy hogy akkor jön, ha én fizetem az ő részét is, meg ott a fogyasztását is stb, mivel neki alig van fizetése.... Mint írtam 2-en is lehúztak anyagilag a múltban, többet nem hagyom. Akkor inkább továbbra is egyedül, mert tudom, hogy honnan álltam talpra külön anyagi támogatás nélkül.

okt. 31. 10:30
 40/42 anonim ***** válasza:
23%
A nagyszájú itt magukat előadó néniket nézd meg majd pár év mulva, amikor a gazdag faszijuk lecseréli 20 évvel fiatalabbra, és repteti őket midőn kivénhedtek a bábszerepükből. Az idő van akinek jóbarátja, és van akinek ellensége. A pénzéhes emberek mindegyikének az ellensége.
nov. 2. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!