Gazdag nő szegény férfival összejön?

válasza:28-as.
Akkor ha én is minimálbér keresnék akkor mennyi maradna hónap végén a gyerekre?
Vagy a szívednek jobb lenne, hogyha a nő is minimásbéren élne és úgy tartaná el a gyereket és tényleg csak azért kellene a farok otthonra, hogy pénzeljen?
Mert úgy gondolom 500-600 ezer forintból akkro is több jutt magamra és a gyerekre is, mint 200ból.
De lehet ezt a te agyad nem képes felfogni.

válasza:

válasza:Miért is maradna neki nulla? Azért 500 ezer nem olyan kevés pénz.
Sőt még mindig több, mint a kérdező 200ezre.
Pontosan 300al.
Ha azt a 300at a gyerekekre költi, még akkor sem a férfi tartja el a nőt. Mert marad 200 ezer Ft magára.
De pl én egy gyerek mellett félre tudok tenni havi 150ezret.
Mellette meg van pénzem körmösre, fodrászra, ruhára, koktélra, stb...
Jó keresek 700ezret.

válasza:34
De miért kellene eltartania egy férfinak a nőt? 😃
Szóval akkor felfogod végre azzal a böszme agyaddal, hogy ha a nőnek 200 ezer forintja marad mert a többi elmegy a gyerekre, akkor pont annyit keres, mint egy minimálbéres férfi, akivel nem állna össze? Érted már??
Azért nem állna össze vele, mert neki olyan kell, aki őt is meg a pulyáját is pénzeli.
Ha meg nem, akkor pont ugyanannyi pénze marad mindkét félnek.
Tehát akkor miért is nem jó az a férfi aki nettó 200-at keres?
A nettó 500 az 2020-ban volt jó pénz, ma egy marék rizs.

válasza:

válasza:36-os.
Én eltartottam a párom. Férfi létére.
Olyan angolosan távozott, hogy kb 3 milla tartozást hagyott rám.
Ennyit arról, hogy minden nő elvárja, hogy eltartsák.

válasza:

válasza:4-es vagyok. A havi bevételem mindenestől kb. 650 ezer ft, ha nincs benne gyáp. A nagyobbik gyerekem már felnőtt, bár még nappalin tanul.
Havi szinten kb. 200 ezer úgy marad meg, ha éppen nem mennénk sehova, de minden hónapban van a gyerekekkel legalább 1 közös fizetős program valamelyik hétvégén, de még így is 100 biztosan megmarad.
Na ez a program nem volt meg akkor csak egyszerű sétálós, kirándulós, mikor minimálbéres voltam velük.
Igen, néha vannak váratlan kiadások, ha éppen bedöglik a kocsim (autóm sem volt, mikor minimálbéres voltam) és azonnali javításra van szükség, de ezekből a félrerakott megtakarításokból futja rá.
Nem, nem várom el az eltartást és nem is írtam ilyet a 4-es hozzászólásomban, de ha kitalálom, hogy éppen színházba van kedvem menni, akkor ne húzza a száját, hogy azért menjek egyedül, mert még a saját részére is sajnálja a pénzt vagy hogy akkor jön, ha én fizetem az ő részét is, meg ott a fogyasztását is stb, mivel neki alig van fizetése.... Mint írtam 2-en is lehúztak anyagilag a múltban, többet nem hagyom. Akkor inkább továbbra is egyedül, mert tudom, hogy honnan álltam talpra külön anyagi támogatás nélkül.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!