Ha egy hangulatingadozásokkal küzdő ember kap erre gyógyszert és stabil lesz, akkor az megváltoztatja az ízlését a másik nem iránt és képes lesz normális kapcsolatra?
Egyszer már beszéltem itt erről és eszembe jutott egy talán megoldás, szeretném megkérdezni, mielőtt kimegy a fejemből.
Már nem emlékszem pontosan miket írtam, a lényeg hogy valamiért sajnos nagyon fent és nagyon lent állapotaim vannak
És sajnos ez 1000%-ig összefügg a kapcsolati vágyaimmal.
Amikor nagyon lent vagyok, mint most is, akkor nagyon akarom hogy legyen valakim és ekkor jön az álmodozás
Viszont ahogy idősödöm, úgy fáj egyre inkább az, hogy valójában nincs itt akiről álmodozom.
Ami mèg nagy gond, az az hogy mit várok el attól mikor tetszik valaki
Akkor kell a nagyon felfokozott állapot meg az éteri külső
Ha alávetném magam gyógyszeres kezelésnek, akkor együtt tudnék lenni olyan férfivel is aki egyáltalán nem jön be és úgy tudnék elni vele mint egy lakótárs, ahogy sokan élnek?
Van erre lehetőség?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:4 azért próbáld meg
Kiváncsi vagyok
Direkt nem írtam sokat

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!