Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy hangulatingadozásokkal...

Ha egy hangulatingadozásokkal küzdő ember kap erre gyógyszert és stabil lesz, akkor az megváltoztatja az ízlését a másik nem iránt és képes lesz normális kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Egyszer már beszéltem itt erről és eszembe jutott egy talán megoldás, szeretném megkérdezni, mielőtt kimegy a fejemből.

Már nem emlékszem pontosan miket írtam, a lényeg hogy valamiért sajnos nagyon fent és nagyon lent állapotaim vannak

És sajnos ez 1000%-ig összefügg a kapcsolati vágyaimmal.

Amikor nagyon lent vagyok, mint most is, akkor nagyon akarom hogy legyen valakim és ekkor jön az álmodozás

Viszont ahogy idősödöm, úgy fáj egyre inkább az, hogy valójában nincs itt akiről álmodozom.

Ami mèg nagy gond, az az hogy mit várok el attól mikor tetszik valaki

Akkor kell a nagyon felfokozott állapot meg az éteri külső

Ha alávetném magam gyógyszeres kezelésnek, akkor együtt tudnék lenni olyan férfivel is aki egyáltalán nem jön be és úgy tudnék elni vele mint egy lakótárs, ahogy sokan élnek?

Van erre lehetőség?

okt. 30. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Erre nem kell gyógyszer. Eldöntöd, hogy így szeretnéd a másikkal közlöd, hogy mi a vágyad. Csinálod és kész. Nem a gyógyszer fog rendezni benned dolgokat hanem te magad.
okt. 30. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg segít a gyógyszer akkor igen.
okt. 30. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Diagnózis? Mi az orvosi megállapítás a betegségedre, milyen lelki baj? Elsőre borderline-ra tippelnék. Vagy csak magadat diagnosztizáltad? Amúgy meg a helyedben lelkik beteg nőt keresnék akkor, könnyebben megértenétek egymást. Főleg hogy sokkal több lelki beteg nő van, van miből válogatnod..
okt. 30. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Annyi ponton abszurd ez az egész, amit leírtál, hogy nehéz lenne összefoglalni, pedig nem hosszú a szöveg.
okt. 30. 23:25
 5/7 A kérdező kommentje:

4 azért próbáld meg

Kiváncsi vagyok

Direkt nem írtam sokat

okt. 31. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen együgyü gondolkodásood van és önző. Álmodozz egyedül. Ha melletted van valaki azt meg kell fogni. Furán cseleszel dolgokban vagyis tennéd. Nem való neked ez a dolog így.
okt. 31. 06:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Bipoláris barátnőmnek ráment a házassága az ugráló tünetekre amikor diagnosztizálták. Az akkori gyógyszerek se voltak még tutik, meg a férje se egy nagy jellem. Utána volt egy hosszabb kapcsolata, de a fickó ivott. Végül középkorúként találta meg élete párját.
okt. 31. 08:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!