Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak van még kitartása,...

Férfiaknak van még kitartása, hogy meghódítson egy nőt?

Figyelt kérdés
Vagy ez első nezéség után lelép?
okt. 30. 21:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%
Le hàt ami nem megy nem kell erőltetni..
okt. 30. 21:30
 2/30 anonim ***** válasza:
19%

Van olyan nő, akin alapból látszódik, hogy akár egy Szász Marci-, akár egy hulladékgazdálkodási manager igyekszik nála, akkor sem lesz a pasi nyerő. Mert sok esetben a nő választ.

Így nem releváns a kérdésed sem...

okt. 30. 21:37
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs. Tetszik valaki, de nagyon nagyon, akkor odamegyek leszólítom, beszélgetünk nevetgélünk és ha mondjuk nem kapok visszajelzést mondjuk 3 randi végéig abbahagyom a strapát. AZ első nehézség meg relatív. van ami a nőknek hatalmas nehézség, miközben a pasi csak pislog, hogy mi a fene van. Mi nálad az a bizonyos nehézség?
okt. 30. 21:39
 4/30 anonim ***** válasza:
64%
Nincs már bennem semmi, nemhogy kitartás nincsen, élni akár sem. De nem vagyok túl releváns így, hogy durván depressziós vagyok. Semmi lelkierőm arra, hogy valakit is meg akarjak hódítani.
okt. 30. 21:57
 5/30 anonim ***** válasza:
35%
Manapság már semmi értelme ennek, most már a mennyiségre megy mindenki. Nem így lett volna, ha a nők nem lettek volna annyira válogatósak, de most már egyetlen férfi kénytelen száz vagy akár ezer nőnél is kezdeményezni, mire célba ér. Régen ez nem így volt, mert a nőknek nem volt egekben az elvárásuk
okt. 30. 22:58
 6/30 anonim ***** válasza:
62%

Valóban a férfiember inkább depressziós lesz màr az ismerkedés gondolatától is lassan annyira szar lesz

okt. 30. 22:59
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne, sokkal több önbecsülésem van annál, minthogy teperjek. Ha nem tetszem neki kifejezetten, nem akar igazán, akkor nem vagyok hajlandó semmire.
okt. 30. 23:20
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
okt. 31. 04:02
 9/30 anonim ***** válasza:
Le mint a huzat
okt. 31. 04:50
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mit nevezünk kitartásnak. Ha azt, hogy időt hagy a nőnek, nem az az elvárása, hogy legyen szex a 2. randin, udvarol a nőnek, találkozgatnak, az kitartás. Ebben az esetben szerintem ha a férfi komolyan akarja azt a nőt, akkor kitartása is lesz hozzá.

Ha viszont a nő visszautasítja a férfit, akkor nem érdemes tovább próbálkoznia. Ebben az esetben a további udvarlási szándék az nem kitartás, hanem zaklatás.

okt. 31. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!