Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg létezik olyan férfi,...

Tényleg létezik olyan férfi, aki elhiszi, hogy minimálbérrel meghódíthat egy jó kereső nőt?

Figyelt kérdés
okt. 30. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen.
okt. 30. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Olyan is van, aki elhiszi, hogy 40 évesen lesz a csúcson, hogy pocakosan beleszeret egy csinos nő, hogy két perc alatt el lehet élvezni többször is, ezek mindent elhisznek, ami megfelel az elképzeléseiknek.
okt. 30. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Létezik ilyen férfi....

Én szexeltem munkanélküliként egy középvezető nővel...

okt. 30. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
A gyakorlat azt mutatja hogy igen😀
okt. 31. 04:50
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Van rosszabb a minimálbèrnèl, mert aki közfoglalkoztatott, az minimálbèr alatt kereshet.

Úgy gondolom, ha valakinek alacsony a fizetèse, viszont ambiciozus, ès folyamatosan fejlődik, az a fiatal jó csajoknak is vonzó lehet. Itt azonban fontos, hogy az illető fiatal legyen, mert 30 felett már családot akarnak alapítani a nők, ès nem igazán szeretnènek arra várni, míg a szőke herceg meggazdagszik. Akkor lehet, tovább állnak a barna lovaghoz.

Kivètelek persze előfordulhatnak.

okt. 31. 06:32
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Mit mutat a gyakorlat?

Egyèbkènt definiálni kellene azt, hogy mi a jó nő.

Egy jó nőt tènyleg felszedhet egy csóró is, de a legszebb nők - Emily Ratajkowski szint - szeretik a luxust.

Van egy olyan gondolatom, hogy ahhoz igen profi csajozónak kell lenni, hogy alacsony bèrrel meghódítson valaki egy ilyen nőt.

#5 voltam

okt. 31. 06:36
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

Közben most látom, hogy fèlreèrtettem a kèrdèst. 😅

Nem jó nőkről, hanem jól kereső nőkről van szó!!!

Ja, van olyan, hogy egy pasi elvesz egy gazdag nőt felesègül, vagyis beházasodok egy pènzes családba, de azèrt az nem mindennapos.

#5-6 voltam

okt. 31. 06:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Munkanélküliként is összejött, pedig nem vagyok gazdag, nincs nagy farkam, nincs kigyúrt testem és semmi ilyen sablon amire itt ráfogják, hogy csak azzal lehet csajozni.

(A munkanélküli nem egyenlő azzal, hogy élősködnék bárkin!)

okt. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!