Tényleg létezik olyan férfi, aki elhiszi, hogy minimálbérrel meghódíthat egy jó kereső nőt?

válasza:

válasza:Létezik ilyen férfi....
Én szexeltem munkanélküliként egy középvezető nővel...

válasza:Van rosszabb a minimálbèrnèl, mert aki közfoglalkoztatott, az minimálbèr alatt kereshet.
Úgy gondolom, ha valakinek alacsony a fizetèse, viszont ambiciozus, ès folyamatosan fejlődik, az a fiatal jó csajoknak is vonzó lehet. Itt azonban fontos, hogy az illető fiatal legyen, mert 30 felett már családot akarnak alapítani a nők, ès nem igazán szeretnènek arra várni, míg a szőke herceg meggazdagszik. Akkor lehet, tovább állnak a barna lovaghoz.
Kivètelek persze előfordulhatnak.

válasza:#4
Mit mutat a gyakorlat?
Egyèbkènt definiálni kellene azt, hogy mi a jó nő.
Egy jó nőt tènyleg felszedhet egy csóró is, de a legszebb nők - Emily Ratajkowski szint - szeretik a luxust.
Van egy olyan gondolatom, hogy ahhoz igen profi csajozónak kell lenni, hogy alacsony bèrrel meghódítson valaki egy ilyen nőt.
#5 voltam

válasza:Közben most látom, hogy fèlreèrtettem a kèrdèst. 😅
Nem jó nőkről, hanem jól kereső nőkről van szó!!!
Ja, van olyan, hogy egy pasi elvesz egy gazdag nőt felesègül, vagyis beházasodok egy pènzes családba, de azèrt az nem mindennapos.
#5-6 voltam

válasza:Munkanélküliként is összejött, pedig nem vagyok gazdag, nincs nagy farkam, nincs kigyúrt testem és semmi ilyen sablon amire itt ráfogják, hogy csak azzal lehet csajozni.
(A munkanélküli nem egyenlő azzal, hogy élősködnék bárkin!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!