Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez a férfiak...

Mennyire igaz ez a férfiak többségére?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek!!

Fontosabb nekik a külső mint s nőknek de lejjebb adják az igényeket hogy barátnőjük legyen ami biztos szexel jár de közben más jobb nőre vágynak titokban

okt. 31. 08:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Eléggé.
okt. 31. 08:29
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Inkább örülnek ha eggyel összejönnek végre aztán ettől megnő az arcuk, elkezdik leértékelni a parjukat, meg mellette nőzni.
okt. 31. 08:35
 3/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem hogy létezik olyan ember akinek kizárólag fizikai értelemben nézve az ideálja a párja.

Én pl nem a szex miatt vagyok együtt olyan nővel aki nem annyira az esetem, mondhatni lejjebb adtam az igényeimet. Ennek az oka egész egyszerűen az, hogy jól kijövünk, vannak terveink, szeretjük egymást. A szexnek meg semmi köze hozzá mert voltam eleget szingli hogy ne foglalkoztasson túlságosan.

okt. 31. 08:35
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

Inkább az, hogy a személyiségben adják lejjebb aztán csodálkoznak, miért van gyökér nőjük.

Egyébként én inkább olyat ismerek, aki megunta a barátnőjét, másra vágyik, de nem mer lépni. Olyat nem nagyon, aki neki külsőre nem tetsző nővel jött össze. És itt most nem abból indulok ki, hogy sokak szerint mindenki top modellt akar.

okt. 31. 08:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

#3 De kérdem én, kinek jó az, ha önmagadat és őt is becsapod? Sok emberrel jól kijövök én is, de annak nincs sok értelme, ha meztenelül odaállok az hálóajtóba és a párom inkább elfordulna.

Aztán jön egy nő, aki külsőre ês belsőre is vonzó, akkoe meg otthagyod a párodat, tönkretéve ezzel. Ez gyáva, önző és gusztustalan.

okt. 31. 08:42
 6/23 anonim ***** válasza:
79%

Kb. ugyanannyira, mint amennyire igaz a nőkre.

Szerintem személye válogatja.

okt. 31. 08:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokan gondolják úgy, mint a #3. Ők azok, akiket az első csinosabb, fiatalabb nő el fog vinni akàr házasság és öt gyerek után is. És/vagy 40 évesen azt se tudjàk, hogy szedjenek össze szeretőt, hogy legyen egy kis izgalom.
okt. 31. 08:59
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
A többségre lehet az, rám pl nem igaz. Én vagyok olyan elcseszett, hogy nem tudok valakivel lenni, ha másra vágyom, sőt akkor sem, ha rá nem vágyom igazán.
okt. 31. 09:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos kompromisszumokat mindenki kot, hiszen mi sem vagyunk tokeletesek. En egy tokeletes kinezetu ferfi mellett nem is ereznem jol magam, frusztralna. Nyilvan megnezem a szep ferfiakat, de ennyi. A parom nagyon is tetszik nekem, vonzodom hozza. O sem tokeletes. Szemelyisegben sem vagyunk azok, mint ahogyan senki. De az a lenyeg, hogy jol erezzuk magunkat egyutt es jobb legyen vele, mint nelkule. En ezt nem neveznem az igenyek lentebb adasanak.
okt. 31. 09:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek fontos a külső-belső vonzalom, csak van aki úgy gondolja a 10/10-es topmodell partner kell nekik.

Jó esetben pár csalódás után megtanulják mi is fontos a másik nemben és arra fókuszálva keresnek.

okt. 31. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!