Hol lehet ismerkedni olyan nőkkel akineknek nincsenek gyerekeik?
Figyelt kérdés
okt. 31. 15:39
11/22 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom, én Budapesten mozgom diplomás közegekben, ott mindenképpen kisebbségben vannak azon nők, akiknek gyerekük van 30 éves korukra.
12/22 anonim 

válasza:

válasza:Kiírod még ötször ugyanezt, és akkor visz egyet a jótündér.
14/22 A kérdező kommentje:
Más ötlet?
okt. 31. 19:23
15/22 anonim 

válasza:

válasza:Bárhol, nincs gyűjtőhely.
Mindenhol van mindenki.
Én pl. 33 éves gyermektelen nő vagyok, de nem is szeretnék gyereket.
Emiatt nem igazán ismerkedem mert szinte minden pasi akar.
16/22 anonim 

válasza:

válasza:Hát játszótéren ne 🤣
Amúgy fürdőbe talán mert ott 14 év alattiak ki vannak tiltva.
Vannak gyerekmentes szállások.
Vagy írd ki DINK. Ez az angol neve az életstilusnak
Dupla bevétel gyerek nélkül angolul
17/22 A kérdező kommentje:
Nem lettem előrébb úgy látszik ez nem lesz könnyű egyáltalán.
nov. 1. 08:34
18/22 anonim 

válasza:

válasza:#17 nem lettél előrébb és valóban nem lesz könnyű mert egy fxsz vagy. Ennyi
19/22 anonim 

válasza:

válasza:#15 nekem ilyen felfogással pl tökéletes lennél és sok más kicsit idősebb pasinak is.
Nincs és nem is szeretnék gyereket
Szerintem fiatalok között is van sok aki már nem akar gyereket erre a világra.
43 Bp
20/22 anonim 

válasza:

válasza:Mit vársz ebben az országban, mikor csak úgy tudsz támogatásokat kapni és egy kicsit élhetőbb körülmények közé kerülni ha szülsz, minél többet és minél előbb? Mást sem csinálnak vezetőink, mint a nők méhében turkálnak. Az, hogy mennyi szakítás, válás van gyerek alatt/után, őket rohadtul nem érdekli. Az sem fogja őket, hogy gyerek mellett az a nő hogy fogja egyedül fenntartani magát és a gyereket, ne adj isten, hogy talál magának párt. A férfiak legjava nem szereti nevelni más gyerekét. (mint ahogy gondolom te sem, mert akkor nem született volna meg ez a kérdés sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!