Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beleszeretem a barátom feleség...

Beleszeretem a barátom feleségébe, rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok és beleszeretem a barátom feleségébe. már régóta tetszett nekem titokba de persze soha nem léptem! de a barátom tavasz óta külföldön dolgozik és csak néha tud hazajönni akkor se sokáig. felesége itthon dolgozik ő nem ment ki a férjével. elismerem amióta barátom külföldön van igyekeztem a feleségével minél több időt tölteni mert amúgy is mindig jól elvoltunk ki jöttünk egymással. de igazából nem hittem hogy történhet köztünk bármi hogy ő férfiként úgy gondolna rám. de még is megtörtént köztünk amire olyan régóta vágytam, megkaptam őt. most viszont boldog vagyok és még is szégyen érzetem van a barátom miatt. barátom felesége is rosszul érzi magát az miatt amit tettünk. hiába mentem el hozzá nem nyitott ajtót! csak annyit írt hogy had gondolja át ami történt. én bele szeretem és ha netán elválnak barátommal én szeretném ha velem maradna én ezt el is mondtam neki. nem tudom hogy ő elmondja e a férjének

nov. 1. 11:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Szépen távolodj el, minél messzebb a barátod feleségétől.

Annál is inkább, mert te nem vagy barát. Ez tisztességtelen.

nov. 1. 11:47
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Majd felvilágosítja a barátodat a szomszéd.

Amit csináltál, aljas hátba szúrás.

nov. 1. 11:48
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Emberileg zéro vagy. Kettős árulás, ez amit műveltél.
nov. 1. 11:51
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
3+ Akár nő, akár férfi vagy.
nov. 1. 11:52
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Kis szerencsével megkapod a nőt, pont olyan, amilyet érdemelsz. A férje jól jàrna, ha megszabadul tőle.
nov. 1. 12:03
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó de a másik fél sem ártatlan.

Könnyű Katát táncba vinni ha ő is akar menni.

nov. 1. 12:04
 7/22 A kérdező kommentje:

rendben, értem és tudom, megértem a felháborodást. de az érzelmeknek nehéz parancsolni sajnos

5/ nagyon remélem hogy igazad lesz abban amit írtál. adja az ég, istenem

nov. 1. 12:11
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Én is remélem, hogy adja neked "az ég" ezt a nőt, aztán majd lefekszik melletted is másokkal. Akkor majd megtudod.
nov. 1. 12:33
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Mekkora lúzer vagy aki csak az ilyen nyomorú sorsú nőcskéket tudja kihasználni!

Nyilván a ribi is megéri a pénzét, a férje azért ment ki külföldre hogy a családjának anyagilag meg adjon mindent...

nov. 1. 12:33
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
És akkor le tagadják a kanok, hogy a ribiket szeretik.... Ez is egy nagyon jó példa rá.
nov. 1. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!