Igaza van a nőknek, amikor az interneten panaszkodnak, hogy neki már elege van az ismerkedèsből, mert a pasik bunkóak, pedig ő csak arra vágyik, hogy megbecsüljèk, szeressèk, tiszteljèk?

válasza:20
AKIT választasz...
Neked is tudom ajánlani az 5. osztályosokkal való társalgást.

válasza:19
Elolvastam, te a saját kognitív torzításodat írtad le, olyat állítottál amit nem is írtam, elkezdtél írni a férfitársadalom egészéről, most pedig arról magyarázol, hogy te semmi rosszat nem gondolsz a férfiakról 🤣
"Már bocs, de ezzel a mondattal pont azt támasztod alá, hogy a férfiak alapjáraton lelkiismeretlen, bunkó patkányok, akik - ha megtehetik - akkor inkorrekt módon viselkednek a nőkkel. A csúnyább / szegényebb / szociálisan fejletlenebb férfiak meg csak azért nem viselkednek így, mert nincs rá lehetőségük."
Ezt te írtad?
Te.
Én nem támasztottam alá semmit, a férfiak felső 10-20%-ról írtam, te pedig a férfiak egészéről kezdtél el írni, ráadásul úgy adtad elő, mintha én írtam volna.
Ez most nem sikerült kiscsillag.

válasza:

válasza:22
Pont arról beszéltem, hogy veled ellentétben én nem vagyok ilyen rossz véleménnyel a férfiakról. Olvasni tudsz??

válasza:Az eredeti kérdésre válaszolva: igen, igazuk van, mert rengeteg ilyen férfi van. De amit fontos ehhez hozzátenni: soha egyik sem így indít. Az elején mindegyik a legjobb formáját hozza, és csak akkor kezd el görénykedni, amikor biztosnak érzi a nőt. Vannak nők, akik ügyesen tudnak határt húzni, náluk két lehetőség van: ha görényke nem változik, akkor lelépnek, ha meg megtanul ember módra viselkedni, akkor maradnak.
Aztán vannak azok a nők, akik túl sokáig tolerálják a görénységet, általában mellettük szokott a pasival annyira elszaladni a ló, hogy a végén már rá sem ismernek.
Ami pedig a jó pasi/nem jó pasi vitát illeti: szerény tapasztalatom szerint az igazán jó pasik szépen bánnak a nőkkel, mert nincsenek olyan frusztrációik, amit le kéne verni a másik nemen. (Nyilván itt is van kivétel.) Nekem kizárólag kevésbé jó pasikkal kapcsolatban van nagyon-nagyon rossz tapasztalatom.

válasza:Játszunk egy kicsit! Írt már ide választ férfi is.
Akkor egyszerűen gyűjtsük össze ezeket, hogy hányas válaszban volt a férfi bunkó, tiszteletlen, lekezelő. (Az összes?)
Meg hány olyan válsz jött férfitól, ami nem ilyen, ami egyszerűen csak normális. (Nulla.)
Az a nő, aki arra vágyik, hogy szeresse, tisztelje és megbecsülje a párja, vajon akar ilyen kiscsillagozós, mucikázós, menj vissza ötödikbe, macskás nénizős pasival ismerkedni? Szerintem ez egyértelműen egy nagyon nagy NEM. Pont azt csinálják, amivel bizonyítja, hogy a kérdés reális.
Akkor miről is vitatkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!