Mit tehetek ha legtöbbször gyerekes nokbe botlok bele ismerkedéskor?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én ezt nem értem, mert 30 éves, gyerektelen nőként nálam meg nem próbálkozik senki, holott egyáltalán nem vagyok sem ronda, sem kövér, semmi probléma nincs velem.Nyilván egy idegen a külsőt látja csak, tehát egyebet nem tud rólad.
Biztos vagyok benne, hogy nincs baj a külsőmmel, mert forognak utánam és bámulnak, de sosem szólít le senki.
Érdekes, hogy te meg állandóan a gyerekes nőknél próbálkozol...Holott sok korombeli nőnek szintén nincs gyereke, egyedülálló.

válasza:

válasza:"Ha 30+-os vagy, akkor szokj hozzá, hogy sok nőnek van már gyereke és tovább kell keresgélned, ha gyermektelen párt szeretnél."
Nem kell hozzászoknia, ugyanis nem kötelező senkinek 30 felett szintèn 30 feletti, elvált, gyerekes nőkkel ismerkedni.
Vannak fiatalabb nők is a világon, azok közül meg soknak nincs gyereke, ès házasságban sem volt.
Èn is 30+-os vagyok, de nekem nem kellene velem korabeli elvált anyuka.
A volt barátnőm huszonèves egyetemista.

válasza:Egy bizonyos kor fölött jó lesz, ha hozzászoksz, hogy a nőknek, pláne a kelendőbbeknek már van gyereke.
9-es, a te elméleted csak akkor működik, ha vagy annyira jó pasi és/vagy fiatalos, hogy szóbaálljanak veled a fiatalabb nők. Mert, tudod, a fiatal nők is fiatal pasit akarnak maguk mellé.
Ami pedig a gyerektelen, csinos 30+-os nőket illeti: az embereknek (a többségnek) van egy olyan fejlövése, hogy aki 30 fölött szingli, és még csinos is, és gyereke sincs, azzal biztos valami baj van, különben nem lenne 30+-osan szingli és gyerektelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!