34 éves férfiként egy 13 éves velem élő gyerekkel mennyi esélyem van egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
nov. 1. 16:25
21/34 anonim 

válasza:

válasza:Te meg inkáb kérdező, dugd fel a kéretlen tanácsaidat jó mélyre!
22/34 A kérdező kommentje:
Írni sem tudsz te csíra. Hány éves vagy, 5? Kb egy annyi idős gyerek szájából hangzana el egy ilyen mondat.
nov. 1. 20:14
23/34 anonim 

válasza:

válasza:A gyerek anyjával mi van? Fizeti a gyerektartást?
24/34 A kérdező kommentje:
Nem, mert már nem él
nov. 1. 22:21
25/34 anonim 

válasza:

válasza:Nem ezen múlik, ma már nem olyan nagy dolog egyedülálló szülőként párt keresni
26/34 anonim 

válasza:

válasza: 28/34 anonim 

válasza:

válasza:Sikerült szerencsétlen nőt kinyírni a stílusoddal?
Még a gyereket is vetetném el tőled, nemhogy nőt találj magad mellé.
30/34 anonim 

válasza:

válasza:Indítsunk tiszta lappal. Most szólok hozzá először, de szerintem hagyd az ilyen válaszokat, mert én is ingert kaptam, hogy valami "frappánsat"írjak.
A kérdésedre a válasz, hogy vagy egy olyan nőt kell találni, aki elfogad így, vagy egy szintén gyerekes nőt kell keresned, de nagyobb esélyed van gyerekes nőnél, főleg, hogy 34 vagy és az ilyen korcsoportnál már kevés a gyermektelen nő. Amúgy társkeresőz szűrésben állítsd be mit szeretnél, de fordított esetben gondolkozz el mi volna. Ha nem lenne gyereked, te szívesen ismerkednél gyermekes nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!