Ha ma már egyre kevesebb férfinek jön össze a párkapcsolat, akkor miért nem tartanak élménybeszámolókat művelődési házakban akiknek sikerült?
Figyelt kérdés
Művelődési házakban szoktak különböző ismeretterjesztő előadást tartani, akik bejárták például Tibetet. Na most sok férfi beülne egy olyan előadásra is ahol meghallgatgatja milyen párkapcsolatban élni egy nővel.nov. 1. 20:51
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Tiszta vicc már az egész, amit itt nyomtok.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:vannak ilyenek, párkapcsolati tanácsadók, jó pénzért meghallgathatod az élettörténetüket.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Miért szerintem tök jó. Én szivesen meghallgatom bárki élettörténetét.
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Valakik direkt írnak ilyen túlzó kérdéseket!
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Könyvekről még nem halottál? Nem láttál filmet? Sorozatot?
6/10 anonim 

válasza:

válasza:"Művelődési házakban szoktak különböző ismeretterjesztő előadást tartani, akik bejárták például Tibetet"
Majd oregkoromban kiallok egy bottal a kezemben a Fuzesabonyi AFESZ 502. sz. italboltja ele, es eloadast tartok Malajziarol. Jo beveteli forras lesz 🫢😅
41F truecel
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Ezt hamarabb is kitalálhattad volna. Egy hónapja mondtam fel a munkahelyemen, művházban dolgoztam. Szerveztem volna neked vetítettképes előadást.
9/10 anonim 

válasza:

válasza:"művelődési házakban"
Hol élsz kérdező, lemaradtál vagy 50-60 évet...
10/10 anonim 

válasza:

válasza:A kocsmában hallgathatnád a történeteket a csajozásról!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!