Miért foglalt az összes felsőkategóriás nő 25 felett?

Figyelt kérdés
2022-ben voltam orvosnál, volt ott egy bombázó 23 éves asszisztens nő, rákerestem, láttam, hogy házas. Ma megint rákerestem, látom, hogy már gyereke is van.

nov. 2. 11:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
Jó nyomorék vagy
nov. 2. 15:55
 22/28 anonim ***** válasza:
Lehet az a felsőkategória inkább 6/10
nov. 2. 19:40
 23/28 anonim ***** válasza:

Arra a három-négy szerinted jó nőre gondolsz, akit életedben láttál?!

Hahaha.

Talán te nem vagy elég jó pasi ahhoz, hogy veled szóba álljanak ... Erre még nem gondoltál?

Egyébként ott van részletezve a 6. és 7. válaszban.

nov. 3. 07:46
 24/28 anonim ***** válasza:
79%
Talán azért, mert a férfiak 80%-a rájuk hajt 18 és 70 között, és ha nem választ nagyon felszínesen vagy idiótán, akkor nagy eséllyel el is veszik feleségül.
nov. 3. 11:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Ez szó szerint egyetlen egy nő + megnézném azt a felsőkategóriát, ezen az oldalon láttam már olyan nőket is 10/10-nek tituláltak akik egyrészt lehettek max 7-8 objektíven nézve, másrészt azért árnyalt ez a téma, biztosan nem mindenkinek ugyanazt fogja jelenteni a felsőkategória. Ami kb a többségnek bejövős, na az tekinthető valamennyire objektív meglátásnak, hogy ő ilyen meg olyan.

És akkor még csak bele sem kezdtem abba, hogy még az átlagos kinézetből sem mindenki foglalt, én amikor annyi idős voltam mint 2022-ben ez a csaj, akkor én egy 26 éves csajjal randiztam és tök átlagos kinézete volt, ugyanígy irodai munkát végzett.

nov. 3. 13:03
 26/28 anonim ***** válasza:

Nekem nem lesz az sosem 10/10 ,10/9,10/8,10/7

az akinek aránytalanul nagy műszempillái,műkörmei,műszája van ..

Tetszik a termeszetes szepseg , a termeszetes es a termeszetellenes csunya viszont nem...

nov. 3. 13:52
 27/28 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egyetlen nő esetéből szűrted le, hogy "mindenki valakié"?
nov. 3. 16:59
 28/28 A kérdező kommentje:

#27: Nem, már 15 éve folyamatosan ezt látom.

38F

nov. 3. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!