Miért foglalt az összes felsőkategóriás nő 25 felett?

válasza:

válasza:Arra a három-négy szerinted jó nőre gondolsz, akit életedben láttál?!
Hahaha.
Talán te nem vagy elég jó pasi ahhoz, hogy veled szóba álljanak ... Erre még nem gondoltál?
Egyébként ott van részletezve a 6. és 7. válaszban.

válasza:

válasza:Ez szó szerint egyetlen egy nő + megnézném azt a felsőkategóriát, ezen az oldalon láttam már olyan nőket is 10/10-nek tituláltak akik egyrészt lehettek max 7-8 objektíven nézve, másrészt azért árnyalt ez a téma, biztosan nem mindenkinek ugyanazt fogja jelenteni a felsőkategória. Ami kb a többségnek bejövős, na az tekinthető valamennyire objektív meglátásnak, hogy ő ilyen meg olyan.
És akkor még csak bele sem kezdtem abba, hogy még az átlagos kinézetből sem mindenki foglalt, én amikor annyi idős voltam mint 2022-ben ez a csaj, akkor én egy 26 éves csajjal randiztam és tök átlagos kinézete volt, ugyanígy irodai munkát végzett.

válasza:Nekem nem lesz az sosem 10/10 ,10/9,10/8,10/7
az akinek aránytalanul nagy műszempillái,műkörmei,műszája van ..
Tetszik a termeszetes szepseg , a termeszetes es a termeszetellenes csunya viszont nem...

válasza:#27: Nem, már 15 éve folyamatosan ezt látom.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!