Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy harmincas éveiben járó...

Egy harmincas éveiben járó férfinél mi a gond, hogy az 50-es nők betalálják, a korabeliek szóba sem állnak vele?

Figyelt kérdés

nov. 2. 19:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Annyira szánalmas a külseje, hogy a korabelieknek nem kell. Az alacsonyabb igényű 50-eseknek viszont pont jó, mert mutogathatják az őket huszonéves pipiért elhagyó, deresedő homlokú kapuzárási pánikos volt férjüknek, hogy vannak ám ők olyan jó nők, hogy kellenek egy 30-as palinak, csak apa nem tudott mit kezdeni velük.
nov. 2. 19:35
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
Ronda
nov. 2. 19:36
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem az az esete mikor fiatal szép nő vagy és az idősebbnek bejössz, mivel férfi vagy így inkább arra gondolok ,hogy az 50esek a saját korosztályuknak éreznek téged a 30asok a korodbélid meg túl idősnek hozzájuk képest külső szempontból. Szóval nem hiszem ,hogy azért van mert kapuzárási pánik ha nem látni rajtad hány éves vagy és inkább idősebb fejed van...
nov. 2. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Téged legalább azok betalálnak, sok más férfit azok sem.

Pedig simán vonzanak az idősebb nők is, csak én még őket sem érdeklem.

nov. 2. 20:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Jóképűnek tartanak a fiatalok is, mondták. Megvan mindenem. Vezető pozícióban dolgozom. De nem állnak le velem.
nov. 2. 20:15
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Pedig valami biztos van ha a korosztályod nem áll le veled. Most kérdés, hogy ez a jóképű duma mennyire udvariasságból odamondott dolog. Viszont ha igaz, akkor a személyiségeddel vagy a kommunikációval van gondod. Lehet hogy nem tudsz kicsit "udvarolni", nem a szó szoros értelmében, de egy nő szereti ha nőként bánnak vele. Ismerek olyat aki úgy próbál csajozni, hogy ugyanazt nyomatja mint a haveroknak vagy a jóval idősebb női kollégáknak. Na, ez biztos nem a jó út, nincs is senkije. Viszont itt se arról van szó hogy meg kell játszanod magad, de próbáld meg kicsit jobban nőként kezelni őket.

Mivel szoktak elhajtani? Vagy hogyan viselkednek veled? Egyáltalán melyik korosztály ez? (Jó, persze, gondolom 30 körüli, de mennyire, mert ez se teljesen mindegy.) Hogy viselkedsz velük? Tényleg érezteted velük, hogy akarsz valamit vagy csak bámulod őket hogy hátha észrevesznek?

nov. 2. 20:28
 7/21 A kérdező kommentje:

37 éves vagyok.

Elhajtás: Bocsánat, de nem szeretnék ismerkedni, nem érek rá, sajnálom, de dolgom van.

Én kedvesen, mosolygósan viselkedem velük. Nem vagyok kuka, nagyon is tudok beszélni, nem hülyeségeket. De nem vevők rá. Az 50-esek meg igen. Érdekes.

170 centi vagyok, 65 kg. Anonim oldal, képem ugye nincs....

nov. 2. 21:09
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Lehet olyan a beszédstílusod vagy valami a megjelenésedben, kisugárzásodban, ami az idősebb korosztálynak jön be inkább. Pl. mennyire vagy fiatalos, fürge, pörgős? Mennyire vág gyorsan az eszed? Milyen a humorod? Miről beszélgetsz szívesen? Ezek a dolgok egy hangulatot teremtenek köréd, és még ha baromi jól is nézel ki, mégis eredményezheti, hogy nem vágyják a társaságodat.
nov. 2. 21:29
 9/21 A kérdező kommentje:
Elég megfontolt, sváb származású vagyok. Spórolós, rendszerető. Mindenről el tudok beszélgetni, lelki dolgokról is, tudományról, történelemről, napi hírekről. Állítólag nem vagyok rossz szerető jópár nő elmondása alapján... (visszahallottam). Nem voltam lekezelő senkivel. Amúgy sokan szeretnek. Pörgős vagyok. Érettségire nem tanultam semmit, átmentem. Nem tűnök koravénnek. Egy sportkocsival mászkálok. Na de pl. badoo-n ha ráírok valakire, vagy épp random facebookon, semmi, nulla siker. 50 felett meg egyből elő jönnek.
nov. 2. 21:36
 10/21 anonim ***** válasza:
74%
Én fordított esetről tudok, és az cseszi a fiatalabb agyát, és fujtat hogy ...
nov. 2. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!