Egy harmincas éveiben járó férfinél mi a gond, hogy az 50-es nők betalálják, a korabeliek szóba sem állnak vele?

válasza:

válasza:

válasza:Téged legalább azok betalálnak, sok más férfit azok sem.
Pedig simán vonzanak az idősebb nők is, csak én még őket sem érdeklem.

válasza:Pedig valami biztos van ha a korosztályod nem áll le veled. Most kérdés, hogy ez a jóképű duma mennyire udvariasságból odamondott dolog. Viszont ha igaz, akkor a személyiségeddel vagy a kommunikációval van gondod. Lehet hogy nem tudsz kicsit "udvarolni", nem a szó szoros értelmében, de egy nő szereti ha nőként bánnak vele. Ismerek olyat aki úgy próbál csajozni, hogy ugyanazt nyomatja mint a haveroknak vagy a jóval idősebb női kollégáknak. Na, ez biztos nem a jó út, nincs is senkije. Viszont itt se arról van szó hogy meg kell játszanod magad, de próbáld meg kicsit jobban nőként kezelni őket.
Mivel szoktak elhajtani? Vagy hogyan viselkednek veled? Egyáltalán melyik korosztály ez? (Jó, persze, gondolom 30 körüli, de mennyire, mert ez se teljesen mindegy.) Hogy viselkedsz velük? Tényleg érezteted velük, hogy akarsz valamit vagy csak bámulod őket hogy hátha észrevesznek?
37 éves vagyok.
Elhajtás: Bocsánat, de nem szeretnék ismerkedni, nem érek rá, sajnálom, de dolgom van.
Én kedvesen, mosolygósan viselkedem velük. Nem vagyok kuka, nagyon is tudok beszélni, nem hülyeségeket. De nem vevők rá. Az 50-esek meg igen. Érdekes.
170 centi vagyok, 65 kg. Anonim oldal, képem ugye nincs....

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!