Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez komoly? Ilyenek már az...

Ez komoly? Ilyenek már az átlagos nők?

Figyelt kérdés

Buszon voltam tanúja egy eseménynek. Egy totál átlag 30 as nő a főszereplő. Nem modell alkat és nem szépségkirálynő (ista maca) típus. Egy átlagos de nem túlsúlyos nő. Ott volt egy nagydarab hasonló korú fickó. Kedvesen rà nézett, erre a nő láthatóan ingerülten hatat fordított neki és úgy állt hogy ne tudja nézni a pasas. Azonnal negatívként kezelte mert a férfi nem egy magas,70 kilós, rolexes menő csávó , hanem egy hétköznapi ember.

Már az átlag nőnek sem kell senki csak az Adonisz milliomos?

nov. 3. 05:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, neked NAGYON súlyos bajok vannak a fejedben.

És ez már a sokadik ilyen kérdésed, brutális kognitív torzítás társul nálad nagyon alacsony intelligenciaszinttel.

nov. 3. 09:08
 22/101 anonim ***** válasza:
89%
Igen, nem csak az átlag, minden nő ilyen. Szóval tegyél egy szívességet, nagyon messziről kerüld el őket!😁
nov. 3. 09:13
 23/101 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudhatod, hogy miért volt ez a reakciója. Lehet túlreagálta a dolgot, vagy akár az is előfordulhat, hogy korábbi rossz tapasztalt alapján viselkedett így. De még az is megeshet, hogy amúgy ismerte az embert és volt régebben közös negatív élménye vele. Így ennyiből megállapítani, hogy mi okozza ezt a reakciót nem igazán lehet.
nov. 3. 09:17
 24/101 anonim ***** válasza:
91%
"Nem modell alkat és nem szépségkirálynő." A buszon ezt nem fogod kideríteni. Hazamegy sminkel filterezik, aztán olyan képei vannak az instán hogy össze kell gereblyézned magad ha meglátod.
nov. 3. 09:24
 25/101 anonim ***** válasza:
91%

Magamból kiindulva, volt több rossz tapasztalatom hasonló helyzetben, mikor egy visszamosolyt, vagy akár a semleges reakciót bátorításnak vették.

3 gyermekes házas nő vagyok. 34 éves, de jó a genetikám és nagyon adok magamra. Sokszor huszonéves kiscsajnak néznek. Szeretem megelőzni a kellemetlen szitukat, nyomulást, hisz családom van. Én sem reagálok kedvesen, mert mikor így tettem, volt épp villamoson, hogy leszállt az illető és követett. Hát többet inkább nem, köszi.

nov. 3. 09:40
 26/101 anonim ***** válasza:
18%

Értem, kérdező, hogy mi a problémád.

Én speciel a hasonló helyzeteket úgy kezelem, hogy visszamosolygok, elfogadom a bókot, és örülök, hogy van benne bátorság, hogy meg mert nyilvánulni, illetve jól is esik, hogy szépnek tart. Ha pedig kezdeményez, akkor monnom, hogy ne haragudjon, de nem szeretnék tőle komolyabbat, nem keresek párkapcsolatot (vagy ha épp volt párom, akkor azt) és elköszönök. Eddig sosem volt belőle konfliktus, és nekem az a világnézetem, hogy energiában pont annyi kedvesnek lenni, mint nem.

Itt kivételt képez az az eset, amikor látom, hogy az illető csöves-alkesz-kétes kinézetű-primitív-éjszakai buszon ülök egyedül-stb.

De ha egy teljesen normál átlag ember nyit, akkor feleslegesnek tartom a feszülést.

36N

nov. 3. 09:53
 27/101 anonim ***** válasza:
0%
26 - igen, valószínűleg ha lettek volna ilyen tapasztalataim, akkor lehet én is leszoknék erről, ezidáig szerencsére elkerültek ezek a helyzetek.
nov. 3. 09:55
 28/101 anonim ***** válasza:
9%

Bírom az ilyen kérdéseket, nekem kb eszembe nem jutna olyan ingerült bunkó módon válaszolni rá, mint a többség.

És akkor elkezdik elemezgetni a kérdezőt, milyen az élete, lelkivilága...na meg, menjen pszichológushoz! :D

Kérdező, amit tehetsz, hogy levegőnek nézel minden nőt.

Ha meg kezdeményez, akkor választasz.

(az más kérdés, ha nem reagálsz, vagy visszautasítasz, megint te leszel a rohadék....)

nov. 3. 10:01
 29/101 anonim ***** válasza:
88%

Nézd meg mindkettő instáját! A nő máris instamaca, a pasi meg ferrarival pózol. Egyik sem tud kiesni a szerepéből a buszon.

Komolyra fordítva: te tényleg megszabnád, egy nőnek kivel kellene kedveskednie? Miért ilyesmikre használod az agyad? Teljes téveszme-rendszereket lehet így felépíteni, onnan pedig nehéz a visszaút a realitásba.

nov. 3. 10:01
 30/101 anonim ***** válasza:
82%
"Kérdező, amit tehetsz, hogy levegőnek nézel minden nőt. " Ok mi meg minden pasit néhány gyökér miatt és akkor jaj de jó. De ilyen alapon nézheted levegőnek a haverjaidat is biztos volt 1-2 aki átvert. Maradj a kutyáknál, míg rád nem mordul 1.
nov. 3. 10:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!