Ez komoly? Ilyenek már az átlagos nők?
Buszon voltam tanúja egy eseménynek. Egy totál átlag 30 as nő a főszereplő. Nem modell alkat és nem szépségkirálynő (ista maca) típus. Egy átlagos de nem túlsúlyos nő. Ott volt egy nagydarab hasonló korú fickó. Kedvesen rà nézett, erre a nő láthatóan ingerülten hatat fordított neki és úgy állt hogy ne tudja nézni a pasas. Azonnal negatívként kezelte mert a férfi nem egy magas,70 kilós, rolexes menő csávó , hanem egy hétköznapi ember.
Már az átlag nőnek sem kell senki csak az Adonisz milliomos?
Itt meg elszabadultak az indulatok amíg dolgoztam. 🤣
Jövök hazafelé a buszon, most meg az történt hogy kettő iskolás (olyan 17 körüli) lány elsőnek megàlltak egy szakàllas pocakos faszival a csuklònâl. Erre ilyen megvető tekintettel rà néztek és elmentek leghàtra a utolsó hármas ulesekhez.

válasza:

válasza:Az ilyen pasikra egy fikarcnyi pillantást sem szabad vetni, mert mindent jelnek gondolnak! Alapvetően kedves vagyok, de mikor már a 3. pasit kell lekoptatnom a villamoson, amivel fényévente járok, az már kiborít. Még azzal sincs gond, ha normálisan, kulturáltan megszólít, mert senkire nincs kiírva, hogy foglalt, de könyörgöm, értsünk a jelekből meg abból a kib*$zott nemből.
Aztán utána csodálkoznak itt a gyk-n a férfiak, hogy minden nő kocsival jár. :D Hát, inkább ülök a dugóban.

válasza:

válasza:

válasza:#61 Nagyon helyes.
Pláne hogy a buszon már amúgy is utazott egy pocakos creep a személyedben, aki ilyen árgus szemekkel leselkedi, hogy mit csinálnak körülötte az idegen lányok és nők, és annyira felhergeli magát ezen, hogy a netre jön dühöngeni. Az ember sose lehet elég óvatos, főleg a tinédzser lányok.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Csak úgy eszembe jutott ezt az eszementet olvasva... 😮💨 Incel, 50 évvel ezelőtt, Derrick, Halál a síneken, 1975. Érdemes megnézni az elejét is, sőt az egészet, de ami miatt az eszembe jutott, a vonatos jelenet 4.50-től:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!