Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak? Számotokra vonzó...

Férfiak? Számotokra vonzó vagy inkább nem egy nagyon alacsony (150koruli) no?

Figyelt kérdés
Nem fura szex közben hogy gyerek méretű szinte az illető?
nov. 3. 11:06
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
78%
Nekem inkább vonzó, de nem ez a meghatározó nálam.
nov. 3. 11:10
 2/48 anonim ***** válasza:
87%
Inkább vonzó, de 150-alatt már kezd fura lenni.
nov. 3. 11:25
 3/48 anonim ***** válasza:
31%
Egy alacsony nő egyáltalán nem "gyerek méretű"! Én 190 vagyok, az egyik exbarátnőm kb 160 magas volt, viszont olyan fullos istennő testtel hogy észrevehetetlen volt az alacsony termete az ágyban. Szóval sztem 30 centi különbség sem valami durva, ha például a 150 magas nőnek egy 180 magas partnere van.
nov. 3. 11:25
 4/48 anonim ***** válasza:
44%
Ezt az “alacsony/vékony nők gyerek alkatúak” dumát mindig csak nagydarab nő nyomatják. Hiába fáj az igazság, az ilyen nők nagyon is bejönnek a pasiknak.
nov. 3. 11:28
 5/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha vékony akkor bejön..
nov. 3. 11:34
 6/48 anonim ***** válasza:
27%

Nekem izgató, mert különleges élmény, de majd meglátom ha megélem akkor is jó lesz e, vagy csak fejben.

Nekem egy 140-160 közötti duci nő tetszene ilyen téren.

Ha szexen kívül nézzük, akkor olyan lenne ideális akinek elég nagy feneke, hasa van, de még őt is úgy lehetne ölelgetni, hogy fel kellene állítani valamire :D főleg ha jól meg akarom szorongatni.

nov. 3. 11:34
 7/48 anonim ***** válasza:
87%
Nem ez befolyásolja, hogy ki lesz valaki vonzó. Ha tetszik valaki akkor alacsonyként is tetszik.
nov. 3. 11:39
 8/48 anonim ***** válasza:
80%
186 cm vagyok, mindig az alacsonyabb nők tetszettek.
nov. 3. 11:47
 9/48 A kérdező kommentje:
4# nekem aztán nem fáj semmi. Teljesen átlagos magasságu és súlyú vagyok. Van egy kolleganom aki 155 centi és 45 kilo és bár már 50+os, számomra egyszerűen gyermeteg a test felépítése. Nem nőies. Ha irigykedni akarnek hidd el nem őket irigyelnem
nov. 3. 12:23
 10/48 anonim ***** válasza:
52%
Pedig egyértelműen irigyled :D 157 cm vagyok 48 kg, bomlanak utánam a pasik. De 29 évesen hogy lenne már gyerek alkatom…láttál már gyerekeket?
nov. 3. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!