Férfiak? Számotokra vonzó vagy inkább nem egy nagyon alacsony (150koruli) no?

válasza:

válasza:#31 valóban nem, mert ott egy csomó más jellemző is. a #24-es válaszban leírtam, például még mik.
aki simán csak magas, nagydarab nőkre bukik, az nem b.zi. aki viszont egyúttal férfiakra jellemző testszőrzetre, férfi mélységű hangra, a szinte kisebb pénisz méretű csiklóra izgul, az már esélyes.

válasza:Emberek!
Hová jutottunk egy kérdésből? Pedofília!
Férfias nő?
Vicc kategória lett az egész.

válasza:

válasza:#33 ez eddig is így volt. itt mindenből és mindennek az ellenkezőjéből is kihozzák, hogy pedofil. a szomszéd kérdésnél most éppen azt próbálják nekem bemagyarázni, hogy a 16-24 közti csajoknak még gyerekteste van, úgyhogy beteg, aki futólag rájuk pillant az utcán. a rekord az volt, amikor egy 55 éves faszit lepedofiloztak, mert egy 30 éves nőt vonzónak tartott, mert hogy "a nő a gyereke lehetne, úgyhogy pedofil".
annyi agyhalott lelkisérült van ezen a fórumon, hogy az elképesztő.

válasza:

válasza:

válasza:#35
Ugyanezek a seggfejek fasisztáznak telipofával minden politikai nézetet, ami egy kicsit is jobbra van a woke ideológiától...

válasza:"Valószínűleg lényegesen több női testet láttam életem során, mint te, és elmondhatom neked, hogy nagy különbség van a tinik, meg a huszonéves testek között. Az arcuk is más, a vonásaik is megváltoznak, a testük is fejlődik, a zsír, izom is máshogy oszlik el. Persze, aki a gyermeki vonásokat keresi mindenkiben, az majd meglát egy-két alulfejlett fiatal felnőttet és azt mondja majd, hogy "nincs különbség". A kifejlett, koruknak megfelelő nőket meg észre sem veszed, mert beteg vagy, mint állat. Magyarázhatod, ahogy akarod, attól még nem lesz normális."
írjál minden szakmai oldalnak, hogy valójában mind beteg pedofilok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!