Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak? Számotokra vonzó...

Férfiak? Számotokra vonzó vagy inkább nem egy nagyon alacsony (150koruli) no?

Figyelt kérdés
Nem fura szex közben hogy gyerek méretű szinte az illető?
nov. 3. 11:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
85%
#30 de akkor sem lesz attól senki pedofil, hogy alacsony felnőtt nőkre bukik :D Ne játsszátok már a hülyét. Akkor ennyi erővel aki magas, nagydarab nőkre bukik, az meg b*zi? Mert a férfias nőket szereti, nem a kis törékenyeket?
nov. 3. 14:42
 32/48 anonim ***** válasza:
14%

#31 valóban nem, mert ott egy csomó más jellemző is. a #24-es válaszban leírtam, például még mik.

aki simán csak magas, nagydarab nőkre bukik, az nem b.zi. aki viszont egyúttal férfiakra jellemző testszőrzetre, férfi mélységű hangra, a szinte kisebb pénisz méretű csiklóra izgul, az már esélyes.

nov. 3. 14:50
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Emberek!

Hová jutottunk egy kérdésből? Pedofília!

Férfias nő?

Vicc kategória lett az egész.

nov. 3. 14:56
 34/48 anonim ***** válasza:
80%
Én imádom az alacsony csajokat! Ha meg vékony akkor főleg! Egy felnőtt nőnek soha nincs olyan alakja mint egy gyereknek, összekeverni sem lehet. Aki mást mond, az hülye...
nov. 3. 15:03
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

#33 ez eddig is így volt. itt mindenből és mindennek az ellenkezőjéből is kihozzák, hogy pedofil. a szomszéd kérdésnél most éppen azt próbálják nekem bemagyarázni, hogy a 16-24 közti csajoknak még gyerekteste van, úgyhogy beteg, aki futólag rájuk pillant az utcán. a rekord az volt, amikor egy 55 éves faszit lepedofiloztak, mert egy 30 éves nőt vonzónak tartott, mert hogy "a nő a gyereke lehetne, úgyhogy pedofil".

annyi agyhalott lelkisérült van ezen a fórumon, hogy az elképesztő.

nov. 3. 15:05
 36/48 anonim ***** válasza:
60%
Azt a keletitől nem messze lévő kebabos törököt juttatjátok eszembe, aki leb*zizott azért, mert bejönnek a tetovált lányok... xD
nov. 3. 15:07
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
150 centis nő az már gnóm, de 155-től már jó.
nov. 3. 15:11
 38/48 anonim ***** válasza:
28%

Ugyanezek a seggfejek fasisztáznak telipofával minden politikai nézetet, ami egy kicsit is jobbra van a woke ideológiától...

nov. 3. 15:14
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

"Valószínűleg lényegesen több női testet láttam életem során, mint te, és elmondhatom neked, hogy nagy különbség van a tinik, meg a huszonéves testek között. Az arcuk is más, a vonásaik is megváltoznak, a testük is fejlődik, a zsír, izom is máshogy oszlik el. Persze, aki a gyermeki vonásokat keresi mindenkiben, az majd meglát egy-két alulfejlett fiatal felnőttet és azt mondja majd, hogy "nincs különbség". A kifejlett, koruknak megfelelő nőket meg észre sem veszed, mert beteg vagy, mint állat. Magyarázhatod, ahogy akarod, attól még nem lesz normális."

[link]

írjál minden szakmai oldalnak, hogy valójában mind beteg pedofilok.

nov. 3. 15:59
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
bocs, ezt a szomszéd kérdéshez szántam.
nov. 3. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!