Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nő tetszik a férfiaknak?

Milyen nő tetszik a férfiaknak?

Figyelt kérdés
nov. 4. 08:29
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
74%
9. vagyok... azért az sem mindegy, ki mit vesz ducikásnak. Mert vki már azt a testalkatot is annak veszi, amilyen Renee Zellweger volt a Bridget Jones naplójában vagy Martine McCutcheon az Igazából szerelemben, vagy most pl. Megan Thee Stallion. Azért az is tud vonzó lenne sok férfinak, ha a nő formás és van mit rajta fogni, amíg nem szétfolyós és nagyon hurkás. De attól még sztem a top, ami a legtöbb embernek bejön, az a sportos-vékony-formás.
nov. 4. 11:10
 22/58 anonim ***** válasza:
50%

A #12. hozzászólóval teljesen egyetértek. Én vékony nő vagyok, rendszeresen futok illetve nagyon igényes vagyok a külsőmre. Viszont a környezetemben egyértelműen látszik, hogy a duci lányok azok, akik állandóan pasival vannak, mindig van párkapcsolatuk, és általában ők az elsők, akiket elvesznek feleségül.

Sok szép vékony lányt ismerek, akik szinglik (köztük én is), viszont talán egy duci szingli ismerősöm sincs.

De amúgy ez beleillik a gyakoris hozzászólások dinamikájába, mert mindig az ellenkezője igaz, mint amit a gyakoris incelek állítanak. Ez gyakorlatilag szabályszerűség, tételként felírható.

nov. 4. 11:23
 23/58 anonim ***** válasza:
64%

Nem ezek közül egyik sem duci és szerintem senki nem mondja annak. Duci például Kelly clarkson most, mert rajta úgy áll a felesleg és kész. De például Kim Kardashiannak gyönyörűn áll még a teltebb forma is gyerekek után nekem még jobban bejön ha van rajta. Onnantól duci valaki mikor már latszik a fején hogy el van deformalodva a feleslegtől az arca.

nov. 4. 11:38
 24/58 anonim ***** válasza:
80%
#23 Kim Kardashian teljes mértékben műanyag, ne hasonlítsuk egy valódi női testhez az övét.
nov. 4. 11:40
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
21. vagyok: amúgy majdnem írtam Kim Kardashiant, de rájöttem, hogy ott elég plasztikagyanús minden. Amúgy 23-as, ne tudd meg, hogy ilyesmi testalkatokra mennyi férfitól hallottam nem is azt, hogy ducikás, hanem hogy kövér... néha még olyan férfiaktól is, akiknek sörhasuk van. De volt már olyan, aki Palvin Barbit lekövérezte, meg talán Sebestyén Balázs volt az, aki Szabó Zsófira azt mondta, hogy molett (nem a mostani, Ozempic-gyanús alkatára, hanem amikor még "húsosabb" volt).
nov. 4. 11:45
 26/58 anonim ***** válasza:
88%

#25 Sebestyén Balázs véleménye nem mérvadó szerintem, nem egy nagy lumen az a csávó, és konkrétan azért fizetik, hogy ökörködjön és hülyeségeket beszéljen.

A sörhasú, elhanyagolt faszik meg jellemzően szeretik fikázni a nőket. Általában azok a férfiak, akik igényesek, intelligensek, azok tisztelik a nőket, nem ócsárolják a külsejüket, és nem mennek rá bizonyos női csoportokra (kövérek, diplomások, gyerektelenek stb), akiket egy adott közös jellemzőjük miatt lehet bántalmazni. Ez incel tempó, a sikertelen pasik szórakozása.

nov. 4. 12:04
 27/58 A kérdező kommentje:
Elég kevesen szavaztak a ducikàsra. Alsó polcosak
nov. 4. 12:35
 28/58 anonim ***** válasza:

#17 ki beszélt túl izmosról?

#18 figyelj, szerintem nekem több tapasztalatom van férfiak terén, mint neked nők terén, szóval nem magamnak mondogatom, amit írtam, hanem mások bizonyítják nekem.

De mivel egy másik hozzászólásnál írtad, hogy a ducik "alsópolcosak", így gondolom te egy incel lehetsz, azok használnak ilyen szavakat.

Egyébként senkivel nem akartam kötekedni, lehet én vagyok egy ellenpélda, de valószínűleg így is a vékonyabb nők a nyerők. Csak a saját tapasztalataimat írtam le.

nov. 4. 12:57
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
#28 az inceleknek fáj, hogy a duci nők kapósak, miközben ők dagadtan senkinek nem kellenek. Igaz persze, náluk nemcsak a testalkatukkal van baj, sőt talán az az utolsó a fontossági sorrendben.
nov. 4. 13:05
 30/58 anonim ***** válasza:
78%

Fú, de gyűlölöm ezt a felső/alsópolcos kifejezést. Mert a SPAR-ban a termékeknél ez a minőséget jelöli. És nem gondolom, hogy egy nő minősége kizárólag a külseje, kinézete lenne (azoknál az, akik választás után pinnyognak, hogy a nőjük mennyire buta / pénzéhes stb., amikor ők nem figyeltek oda a személyiségre, amikor válogattak).

És érdekes módon ezt csak nőkre használják. Persze lenne parasztfelkelés, ha mondjuk egy alacsony vagy egy rossz keresetű férfire írná valaki, hogy alsópolcos.

nov. 4. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!