Milyen nő tetszik a férfiaknak?

válasza:

válasza:A #12. hozzászólóval teljesen egyetértek. Én vékony nő vagyok, rendszeresen futok illetve nagyon igényes vagyok a külsőmre. Viszont a környezetemben egyértelműen látszik, hogy a duci lányok azok, akik állandóan pasival vannak, mindig van párkapcsolatuk, és általában ők az elsők, akiket elvesznek feleségül.
Sok szép vékony lányt ismerek, akik szinglik (köztük én is), viszont talán egy duci szingli ismerősöm sincs.
De amúgy ez beleillik a gyakoris hozzászólások dinamikájába, mert mindig az ellenkezője igaz, mint amit a gyakoris incelek állítanak. Ez gyakorlatilag szabályszerűség, tételként felírható.

válasza:#21
Nem ezek közül egyik sem duci és szerintem senki nem mondja annak. Duci például Kelly clarkson most, mert rajta úgy áll a felesleg és kész. De például Kim Kardashiannak gyönyörűn áll még a teltebb forma is gyerekek után nekem még jobban bejön ha van rajta. Onnantól duci valaki mikor már latszik a fején hogy el van deformalodva a feleslegtől az arca.

válasza:

válasza:

válasza:#25 Sebestyén Balázs véleménye nem mérvadó szerintem, nem egy nagy lumen az a csávó, és konkrétan azért fizetik, hogy ökörködjön és hülyeségeket beszéljen.
A sörhasú, elhanyagolt faszik meg jellemzően szeretik fikázni a nőket. Általában azok a férfiak, akik igényesek, intelligensek, azok tisztelik a nőket, nem ócsárolják a külsejüket, és nem mennek rá bizonyos női csoportokra (kövérek, diplomások, gyerektelenek stb), akiket egy adott közös jellemzőjük miatt lehet bántalmazni. Ez incel tempó, a sikertelen pasik szórakozása.

válasza:#17 ki beszélt túl izmosról?
#18 figyelj, szerintem nekem több tapasztalatom van férfiak terén, mint neked nők terén, szóval nem magamnak mondogatom, amit írtam, hanem mások bizonyítják nekem.
De mivel egy másik hozzászólásnál írtad, hogy a ducik "alsópolcosak", így gondolom te egy incel lehetsz, azok használnak ilyen szavakat.
Egyébként senkivel nem akartam kötekedni, lehet én vagyok egy ellenpélda, de valószínűleg így is a vékonyabb nők a nyerők. Csak a saját tapasztalataimat írtam le.

válasza:

válasza:Fú, de gyűlölöm ezt a felső/alsópolcos kifejezést. Mert a SPAR-ban a termékeknél ez a minőséget jelöli. És nem gondolom, hogy egy nő minősége kizárólag a külseje, kinézete lenne (azoknál az, akik választás után pinnyognak, hogy a nőjük mennyire buta / pénzéhes stb., amikor ők nem figyeltek oda a személyiségre, amikor válogattak).
És érdekes módon ezt csak nőkre használják. Persze lenne parasztfelkelés, ha mondjuk egy alacsony vagy egy rossz keresetű férfire írná valaki, hogy alsópolcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!