Milyen nő tetszik a férfiaknak?

válasza:#22
"De amúgy ez beleillik a gyakoris hozzászólások dinamikájába, mert mindig az ellenkezője igaz, mint amit a gyakoris incelek állítanak. Ez gyakorlatilag szabályszerűség, tételként felírható."
Hát megnyugtatlak akkor hogy nagyot tévedsz itt most, az elég általánosan kijelenthető, hogy egy vékony nő vonzóbb lesz a férfiak szemében, mint az elhízott. Engem speciel ez a ducikázás csesz fel, attól hogy valaki el van hízva, lóg rajta a zsír még nem lesz vonzó, ha aranyosan becézgetjük akkor sem! Az megint más kategória, amikor valaki molett, vagyis teltkarcsú. Vannak ilyen nők is, ők is nagyon vonzóak tudnak lenni, de ehhez kell a jó genetika, kell hogy jó helyre hízzon (fenék, mell) és ne hasra, vagy fejre. Valamint hogy ez a hízás ne legyen nagy mértékű, ne lépje át azt a határt, amikor már torzul az alak. A feszes test, a jó alak a vonzó, és valakin egy minimális zsírfelhalmozódás még jól is tud kinézni, ha kerek marad a segge, viszonylag lapos marad a hasa, és nem lesz mondjuk tokája sem. Így már szerintem lehet érteni. Na igen, csak hogy ez egyáltalán nem igaz minden nőre, vannak nők akiken már 5 kiló felesleg is nagyon negatívan hat, de ez ugyanúgy férfiakra is igaz. Nekem pl. rögtön tokám lesz pár kiló hízás után is, amit utálok, ezért nem is szeretnék soha elhízni.
Szóval összegezve, ezért jelenthető ki, hogy a vékony nők összességében vonzóbbak, de lehet egy molett nő is nagyon vonzó, de ez ritkább, szerencsés genetika kell hozzá. Egy nagyobb méretékül elhízas ( 10+ kiló) pedig már mindenhogy ront egy nő vonzóságán.

válasza:

válasza:A férfiak nagyon nagy részének a vékony nők tetszenek, ezt a szavazás is megerősíti.
A sportos alkat olyan nem előnyös, de nem is hátrányos, kivéve ha nagyon izmos mert az kb. annyira vonzó mintha el lenne hízva.
Az ilyen zsírdisznók meg csak a hájfétises férfiaknak jönnek be, van még gyakorin egy-kettő ilyen alak.

válasza:"Viszont a környezetemben egyértelműen látszik, hogy a duci lányok azok, akik állandóan pasival vannak, mindig van párkapcsolatuk, és általában ők az elsők, akiket elvesznek feleségül."
Még azért ehhez azt is hozzátenném, hogy erősen esélyes hogy ezek a nők jobban tudják a szintjüket, nincsenek elszállt igényeik, ezért is kelhetnek el hamarabb. Valahogy csak olyan nőkből éreztem eddig, hogy vevők lennének velem ismerkedni, akiken bőven volt felesleg, vékony nők meg szinte soha. Nem hiszem hogy véletlenül, hanem mert értük sokkal nagyobb verseny van.

válasza:"A sportos alkat olyan nem előnyös, de nem is hátrányos, kivéve ha nagyon izmos mert az kb. annyira vonzó mintha el lenne hízva."
Az igazán jó alakú nők általában edzeni is szoktak, ritka amikor csak a genetika elég egy nagyon jó formás női alakhoz, a formát az izmok adják. A nagyon izmos nők meg eléggé túl tolják, plusz szteroidoznak is mellé. Ha csak simán szerhasználat nélkül, tehát naturálban edzenek, akkor nem igazán lesznek túl izmosak:
Nőknél azért erősen lekorlátozza a biológiai működés, az alacsonyabb tesztoszteron szint az izomfejlődést. Szóval elég nagy tévhit, hogy a nőknek félni kell a konditeremtől, mert túl izmosak lesznek..

válasza:#45 és belinkelsz egy olyan nőt, aki genetikailag bomba, hiszen alapból vékony és nagymellű. Ugyanis az edzéstől a mell alapvetően eltűnik. Ha nem: genetika vagy műmell.
A műmell pedig gáz és szerencsére a legtöbb férfi sem szereti.

válasza:

válasza:

válasza:#46
Csupán azt akartam vele bizonyítani, hogy az edzéstől nem lesz egy nő túl izmos.. komolyan nem láttatok még konditeremben nőket? Én rengetegszer láttam, és a legtöbbüknek nagyon jó alakja volt!
"Ugyanis az edzéstől a mell alapvetően eltűnik."
Ez meg hülyeség, nem az edzéstől tűnik el, hanem a túlzásba vitt fogyókúrától. És igen, pl. a testépítő nőknél ezt jól meg lehet figyelni, hogy a szálkásításnál szinte teljesen eltűnik a mellük, de az már egy olyan testzsírszázalék, ami nem normális. A hobbi szintű edzésnek köze nincs az ilyesmihez.
Ha csak edzésről beszélünk, aminél izomépítés a cél, és nem a fogyás, akkor attól nem fog eltűnni a melled. Egyébként fogyásnál se tűnik az el, csak elkezdesz fogyni mindenhonnan, és mivel a mell nagy része zsírszövet, ezért nyilván az is kisebb lesz. Viszont olyasmi sincs, hogy csak a melledből fogysz. Ja és egy elhízott nő még mindig sokkal vonzóbb lesz a lefogyástól, még akkor is, ha közben tényleg sokkal kisebb lesz a melle is, ettől szintén senki ne féljen.

válasza:#49 nem, valóban nem lesznek csúnya szálkásak a nők a normál edzéstől.
De a cici az lemegy :D
Akit linkeltél nő, az alakja egy álom, de genetikailag is szuper volt. Az edzésbe ölt energiát és a kitartását nem vitatom.
De alapból jó "alapanyaggal" született.
Ezt nem érted meg... Ne olyanokkal példálozz, akik edzés nélkül is jól néznének ki. Ja, mert írtad, hogy edzés nélkül egy nő sem lesz jó alkatú. Hatalmasat tévedsz. Vagy tipik az a férfi vagy, akinek csak a top nő a jó nő. Valószínűleg így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!