Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnál neki esélyt vagy csak...

Adnál neki esélyt vagy csak idő pazarlás?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertük meg egymást, sokat beszélgettünk. Hasonló férfi sose akadt, de szerintem komoly kapcsolatra nem nagyon alkalmas.

37 éves, szüleivel él, igaz nagy házban.

A munkája stabil és a bevételes is jó.

Sose volt nős, volt egy 10+ éves élettársi kapcsolata. Majd egy 2 éves meg néhány futó viszony, volt szerető is.

A barátai jóval fiatalabbak mint ő. Az összes ilyen huszon éves fiú.

Nagyon humoros, jóképű, vidám és intelligens- ennyi ami mellette szól.

Sokszor fényezi magát és azt hiszi , hogy minden nőnek bejön 🤣.

nov. 4. 11:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%

4-es, láss a dolgok mögé. Nekem is volt egy ilyen pasim, aki mindenkinél jobb és ügyesebb volt, mindig magát fényezte, mindent jobban tudott. De ez nem azért volt, mert tényleg jobban tudta, hanem ezzel próbálta kompenzálni a súlyos önbizalomhiányát és az egyéb deficitjeit. Valójában semmit nem ért el az életében, sehol nem tartott a korosztályához képest, és ezeket a hiányosságait maga és mások elött is így próbálta takargatni, csak nagyon átesett a ló túloldalára. A dolog egyre fokozódott, sokszor engem húzott le a saját szintjére (te ezt nem tudhatod, mert nö vagy, azt nem is így kell, milyen hülyeségeket csinálsz stb.) Nonverbális eszközökkel segített rá az önfényezésre (megemeli a hangját, feláll, föléd hajol, majdnem rádborítja az asztalt, csak hogy neki legyen igaza stb.)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez a típus nem ilyen ártatlan kis okoska, aki magát fényezi, az nem véletlenül teszi. Dicséretet vár, amit otthon nem kapott meg, és képes egyre tovább menni érte.

Másrészt ha ez mind úgy lenne, ahogy magáról mondja, akkor nem a mamahotelban lakna 37 évesen. Ahogy 6-os is írja, egy sima lúzerral van dolgod, szépen becsomagolva.

nov. 4. 11:55
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradj is a lakásodban. Fel ne add. Mi a célod? Ha családalapítás, akkor ne vele.
nov. 4. 11:55
 13/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy időt szántatok a válasz írásra!

🙂

nov. 4. 12:04
 14/36 anonim ***** válasza:
12%

Én őszintén előbb adnék a srácnak esélyt,mint a kerdezőnek... milyen ember az aki érzelmi dolgokat leoszt 1esekre és 0ra, és a közönség segítségét kéri, hogy összejöjjön e valakivel?

Ez a gáz,nem az hogy valaki egy hatalmas házból ahol konkrét emelet az övé és még fel is tud mutatni hosszú távú egyuttelős kapcsolatot, hogy nem huzott el alberletbe nyomorogni. Milyen világot élünk???

nov. 4. 12:06
 15/36 A kérdező kommentje:

#14 èrzelmekről még szó sincs. Csak el kezdtük az ismerkedést. Párszor vacsoráztunk meg kávéztunk. Nem sok szabadidőnk van, nehéz össze egyeztetni.

Igen, a közönséget kérdeztem mert hasonló pasassal sosem ismerkedtem.

nov. 4. 12:11
 16/36 anonim ***** válasza:
44%
15# de most igy mi döntsük el helyetted, hogy "jó parti"e? Mert normálisek ismerkednek és erzelmek alapján eldöntik hogy szeretnenek e az illetotol bármit is. Nem az alapján hogy van e lakása meg autoja
nov. 4. 12:18
 17/36 anonim ***** válasza:
48%
Ha az interneten, random vadidegenektől kell megkérdezned, hogy párkapcsolatba kezdj-e valakivel...szerinted?
nov. 4. 12:26
 18/36 anonim ***** válasza:
70%
A leírásod alapján még csak nem is szimpatikus neked. Akkor mi a kérdés?
nov. 4. 12:47
 19/36 anonim ***** válasza:
64%
16, 17-es: nem mi fogjuk eldönteni, de annak idején én is örültem volna, ha valaki figyelmeztet, hogy ez a pasi nem az, akinek látszik. Én vagyok 11-es válaszoló és elötte nekem se volt olyannal dolgom, aki állandóan magát fényezte. Ráadásul össze-vissza hazudozott is mellé, amit az elején csak sejtettem, de kellett legalább fél év, mire kiismertem a pasit. Az volt a baj, hogy én is érzelmek alapján döntöttem, és mint utólag kiderült, nagyon rosszul. Nyilván senki nem azt várja, hogy majd itt megmondjuk, hogy mit csináljon a pasival, de vannak bizonyos embertípusok, akikkel még nem volt dolgunk. Az enyém is olyan jól megjátszotta magát, hogy az elején rá nem jöttél volna, hogy jobban kellett volna a jelekre figyelned. Van itt elég hülye kérdés az oldalon, de szerintem ez pont nem az.
nov. 4. 12:51
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
19# de még csak azt se tudjuk milyen tipus a srác. Az hogy "állandóan fenyezi magát" az a kérdező állítása. Lehet közben meg csak poennak szánja,de már leirja mindenki hogy nÁrCiSzTikUs!!!4!4
nov. 4. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!