Lányok! Egy ilyen közeledést minek tekintenétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy hétköznapi helyszínen (munkahely, egyetem, színház) odamegy hozzátok valaki egy ártalmatlan "hogy vagy?"/"hogy tetszett a darab" stb kérdéssel és kialakul egy smalltalk. Az épületből közösen mentek kifelé, majd megkérdezi, hogy isztok-e egy egy kávét (mármint most rögtön). Bementek a két lépésre lévő kávézóba, beszélgettek, stb.
Ilyenkor számotokra egyértelmű, hogy a férfi nem csak barátkozni szeretne? Mert velem pont egy ilyen eset történt meg, csak barátkozni akartam volna, és amikor a kávézóban kiderült, hogy barátnőm van, akkor el lettem hordva mindennek.
nov. 4. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Számomra egyértelmű lenne, hogy nem csak barátkozni akar.
Ennyiből nem tudnám eldönteni, hogy mit akar.
Egyértelmű lenne, hogy csak barátkozni akar.
28 szavazat
1/16 anonim 

válasza:

válasza:3 hete hívott meg egy férfi egy kávéra. Köszönt és megkérdezte innék-e vele egy kávét az egyik kávézóban. Nyilván tudtam, hogy nem barátkozni szeretne, de udvariasan visszautasítottam, mivel kapcsolatban vagyok. Én nem háborodtam fel, nem volgam vele durva. Felrakott egy kérdést, én meg válaszoltam. Szerintem ez valahol dícséretes, hogy meg merte kérdezni élőben.
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Es miert akarsz idegen nokkel baratkozni, ha van baratnod? Neki ez oke? En is arra gondoltam volna, hogy ismerkedni akarsz. Kiveve a munkahelyi small talk eseteben, nyilvan munkatarsak beszelgetnek egymassal. De ha egy total idegent leszolitasz, akkor jogosan hiszi, hogy akarsz valamit tole.
3/16 anonim 

válasza:

válasza:Nekem elég gyanús lenne, hogy "úgy" akar ismerkedni, legalábbis a meghívással együtt. Sztem ilyenkor, ha csak haverkodni akarsz, vagy ha dumcsizni akarsz az előadásról, és ő az első, aki kéznél van, azt érdemes előre lefektetni.
4/16 anonim 

válasza:

válasza:Annyira utálom a small talkot, hogy azt el sem tudom mondani, szóval ha szingli lennék, sem akarnék csacsogni, meg kávézni egy idegennel. Ha a párom idegen nőket hívna meg kávézni, azt még annál is jobban utálnám.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Inkább az a kérdés, hogy te miért mondtál igent, ha barátnőd van.
6/16 anonim 

válasza:

válasza:Teljesen igaza volt a csajnak.
Lehet, hogy autista vagy vagy nem tudom, de láthatóan nem vágod az íratlan társadalmi szokásokat.
7/16 A kérdező kommentje:
Direkt azért írtam helyszíneket (mondjuk a színház pont hülye példa, de a többi nem), mert a közös élettér miatt simán benne van a hátsó szándék nélküli pozitív gesztus. Pl egy közeli munkatárs, vagy szaktárs.
nov. 4. 19:43
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Eleve a Társkeresési problémák topikba írtad ki a kérdést, szóval hagyjuk már.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon nem mindegy, hogy kivel es milyen helyszinen tortenik ez. A peldadban egy vadidegen szerepelt.
10/16 anonim 

válasza:

válasza:De könyörgöm, a közeli munkatárs nem egy idegen. Ott simán meg szoktuk beszélni, hogy na, mikor megyünk ebédelni, vki ráér-e. Az tök más, mintha egy idegen hívogatna kávézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!